שרשור חברתי

הצעת עבודה

דרושים בחורים צעירים לעבודה קבועה בשעות הבוקר/הצהרים. העבודה באזור כפר סבא. שכר 18 ש"ח לשעה. עבודת אריזה קלה. לפרטים ניתן לפנות במסרים.

רזיrazi

New member
עדכון רצחני...

מהיום! הניק הזה נסגר! עד להודעה חדשה! אז לכל מי שחושב אי פעם לשלוח מסר... שיקח בחשבון שעוד המון זמן אני יראה אותו... תהנו לכם אנשים ושיהיה לכולנו בהצלחה...

אחיייים שלי יווהוי ממצב כפררות?

איזה כיף חזזרתי מסטלה עכשיו כוליייי מסטוללל יואה יויוי אזיזה כייייף תמיד צריך להיייייות בשממממחה תממייייידדדדדד!

הבהרה חשובה ותיקון טעות

לכל אותם ששואלים במסרים. אני לא בעל המפעל או משהו כזה ואין לי שום קשר לזה מלבד העובדה שאני עובד שם. לתשומת לב! בעקבות בקשות במסרים דיברתי הערב עם בעל המפעל והוא אמר שהוא ישקול להעלות מעט את השכר המוצע במידה ותהיה הענות חיובית מצידנו. אני ישוב לעדכן מיד כשיהיה לי תשובה ממנו ובנתים אם יש עוד מעונינים ניתן לפנות אלי במסרים.

אץ קוצץ

New member
מזג אויר:

היום לא צפוי שינוי ניכר בטמפ יהיה מעונן חלקית עד בהיר.יהיה קריר מהרגיל לעונה בעיקר בהרים. ינשבו רוחות צפון מערביות מתונות והים התיכון יהיה גלי בשעות הבוקר יתכן טיפטוף בעיקר בצפון. גובה גלים 80-170 טמפ הים 23 מעלות. מחר - התחממות קלה. בשבת יעשה נאה ותחול עלייה קלה נוספת בטמפ. ביום א נוח. בימים ב-ג צפויה ירידה קלה בטמפ ויעשה קריר מהרגיל לעונה.יהיה מעונן חלקית. ביום ד מעונן חלקית עם טמפ נוחות. התחזית מעודכנת עד 7.5.08

little snoop

New member
שמנו לב,

שאתה מסטול.. נראה לי תלך לישון, הכי טוב לך, מה אתה אומר?

תודה שנשמה!! גם לך! אני בכלל בדרך

בדרך עוד שניה ליקרוע תסדין אם הוא עוד לא ניקרע! חח גברבר לילה טוב גם לך!

חחח איך שמת לבבבב?

כימעט ההורים שלי גם שמו לב כי באתי לישתות וטארח חחח נישבר הכוס אז מיד אויש התנצלתי ניקתי ומיד הלכתי לחדר כי לא נעים לי שישימו לב כי כולה זה חופש בבית לא ביומיום חה חה

מקפיא

New member
חחחחח איזה רצחני....

זה היה נראה לפחות איזה עדכון על איזה פיגוע.... בהצלחה לך....

למעלה