שרשור חברתי

איזה מדינה אנחנו חיים.

אני לא יודע בידיוק עם זה מעניין כאן משהו. אבל ככה כמו שכולם יודעים יש לנו רצועת עזה בדרום המדינה . כל יום יום משגרים משם בערך עשר קסאמים. אתמול נפצעו שני אחים בני 14 ו 19 שהיו בדרכם לשחק כדורגל. מסכן האח הקטן לא יכול לשחק יותר כדורגל כי אין לו רגל יותר ה` ירחם. אבל משהו יותר מעצבן אתמול נסעתי באחד מכבישי הצפון ומה אני רואה כמה צעירים זורקים אבנים. פשוט מפחד מבט פשוט סלעים על כביש מרכזי בצפון. ואני שואל איזה מדינה עוד הייתה מקבלת את זה. טילים בדרום אבנים בצפון.

היי שאלה שמציקה לי

איך אני מעדכנת כרטיס אישי? אני מנסה שוב ושוב ולא מצליחה מהפון. פליייייז אם אפשר במסרים

אהלן צהריים טובים פורום!אני כבר לא

לא נמצא המון זמן בנט.אבל נכנסתי לראות מה קורה?

קיבלתי תעודהה מזה טובהההה

‏/tapuzforum/images/emo3.gif /tapuzforum/images/emo3.gif |תקנאו| /tapuzforum/images/emo3.gif תחמיאו... חיחיחי

יושנים אעעעעע תתעררו

מאוחר כבר .. היום 22 אלף צופים במשחק של בית"ר כך אומרים .. האם זה נכון ?.

יש לי בעיה אשמח לעזרה

לפני שבועיים קניתי סים חדש קו פתוח עכשיו יש לי התחייבות של שש חודשים על האינטרנט ובא לי לפרוש רק יש לי בעיה שבגלל שאני מרגיש שאני מילא משלם על האינטרנט למה שאני לא יגלוש הרי חבל על הכסף זה הרגשת החמצה כזאת אשמח לשמוע פתרונות מעשיים

וואי, זה היה גדול מהחיים...

היום הייתי כל היום בחרמון ועשיתי סקי לראשונה בחיי... זה כיף חבלז... ועוד שבסוף החורף אני נוסע לשוויץ ששם אני הולך לראות מה זה סקי אמיתי... אתם פעם עשיתם סקי? התרגלתם בקלות? גם אתם התהפכתם בהתחלה?

אין עבודה של חודש ..

אתה חושב בחודש תעשה הרבה כסף ??? אולי תלך תהיה שנורר זה עושים כסף בחודש אחד אבל עבודה נורמלית לוקח זמן עד שעושים יום מוצלח אחי ... והלוואי תמצא עבודה לחודש עם המון כסף .. .

MaKiAt0

New member
כי עם כל כמה שיש טוב באינטרנט

לא חסרים אתרים רעים.ובשעות מסויימות,שאתה לא נרדם,אז מה?מחפש פתרון יצירתי להעביר את הזמן.שעמום מביא לידי בטלה ובטלה מביאה לידי חטא.מנסיון אישי..אינטרנט בפלאפון זה מכשול עצום בברית.מבחינה חוקית איך תוכל להשתחרר מהסיכון הזה?תציע לשלם את אותו סכום בבקשה להוריד את האינטרנט,תאיים לעזוב את החברה,אפילו תערוך השוואה אמיתית או שקרית עם חברה אחרת ותציג אותה כאילו היא משתלמת יותר.אם הדבר באמת מפריע לך,ודאי לי שתמצא את הפתרון לצאת מהצרה הזאת.מי ייתן ועצתי תעזור לך לחזור בתשובה!ב``הצלחה לך אחי!

ועל זה נאמר

אוהד מושבע.. סתם שאלה בלי לרצות לפגוע: אתה נהנה מזה? מהקבוצה, מהניצחונות, מהחגיגות, ושאר הדברים הגויים שסובבים את תרבות הכדורגל..

הדברים הגויים? הצחקת אותי..

למה ממה אתה נהנה? רק מרוחניות? כל הנאה שאתה נהנה מימנה היא גם הנאה גויית! אוכל, נשים, וכו וכו.. תחשוב על זה! זה שאתה לא נהנה מכדורגל, לא פוסל אותו..

מה זה קשור למדינה?

אנחנו בגלות. וזה המצב! השאלה היא לא איזה מדינה הייתה מקבלת קסאמים ואבנים. אלא איזה מדינה הייתה מקבלת אותנו.. לאורך כל ההיסטוריה לא חיינו טוב בשום מקום מדי הרבה זמן!

למעלה