שרשור חברתי

ליל שישי ?

אני להבין מדוע בטלו להיות ניעורים בגבולים ביום כיפור כל הלילה. ואם אין אפוטרופוס בלילי שבועות והו``ר, והרי זה בא לתקן בלילי שישי ונמצא קלקלתו מרובה מתקנתו

אתה צודק!!

ואתה לא הראשון שצועק על זה. קולך מתערבב עם כל הקולות של המשגיחים וקולות השופר במוצאי יום כיפור... מה לעשות. אנחנו בגלות... (לא יודע מה הקשר. אבל תמיד זה נכנס)

משכיחים ?

שכחתי מה זה ? כזכור שלערך משיעור א קטנה אינני במסגרת ישיבתית. כך שאין לי מושג מה המשכיחים מבלבלים את המוח ? אך זכורים לי לטובה 2 משגיחים שבמקום שעיניהם יהיו כמו וישרים על הבחורים, הם שימשו דוגמה למופת עבורם והיו יושבים ללמוד !

מה???

מה קשור `תתחדש על הניק`? באנה, אתם ממש חשדנים פה... קראתי הודעות קודמות שלכם על החלפת ניקים... מה נסגרררר? אני בחורה!! חדשה פה!! שנתווכח על זה? מה זה לא בא לי!

תשמע. אני עייף ממיתחזים!!

אז -אתה- רוצה לשגע אותנו קצת. אין בעיה. רק שתדע בפעם הבאה אל תשווק את עצמך כמו זונה כי בחורה לא תכתוב ותכריז שהיא מחפשת.... אוקיי! לילה טוב. אגב ראיתי מקודם את המנהלים כאן. מעניין איך הוא לא מחק אותך מהמפה... תקרא את הכללים של הפורום...

נשבעת לך...

אני בחדר שלי במיטה... ופשוט נקרעת מצחוק... חחח... אפשר להבין למה אתה חושב שאני גבר?? מה הסיבה לכך?? חצי שעה חשבתי על ניק וככה אתה מזלזל בו? ת`אמת שאם תהיה עוד הודעה אחת כזו ממך אני כבר לא אצחק אלא אתעצבן... אני צריכה להתחנן אליכם שתקבלו אותי פה?

מסופקני מי נכשל בכישלון חרוץ ?

ואם כבר התרעמת בעבר על הללו הנזעקים ``ביטול תורה``! כמדומני שטעית בדבר משנת חסידים ``וכל המרבה שיחה עם אישה==>בוטל מדברי תורה`` ושאל נא את ברוריה מה גדר ריבוי שיחה ?

אם אתה כבר מדבר על זה

אף פעם לא הבנתי: מה זה נקרא איפה ללוד? אז היא תתחיל לשאול אותו `מה` וכו` אז הוא נתן הסבר וזהו.. דרך ארוכה שהיא קצרה..

למעלה