מה הכתבות עלי ?מה אני חייב לכתוב
א אולי עד מחר1 New member 27/1/08 #2 אווווייי. . . נפלה לי הסתימה בשן עם המבנה ועכשיו יש לי חור ענק שנראה כמו מכתש. /tapuzforum/images/emo7.gif
אווווייי. . . נפלה לי הסתימה בשן עם המבנה ועכשיו יש לי חור ענק שנראה כמו מכתש. /tapuzforum/images/emo7.gif
א או טו טו אתאיסט New member 27/1/08 #7 אז תשאל : אם אלוקים מושלם למה הוא היה צריך לברוא את העולם... מקורי?
ש שובניסט צעיר New member 28/1/08 #18 תשאל שאלה שקשה לך. לא סתם! יש כאן איזה מין תחרות מי שואל יותר שאלות..
א אסתיי17 New member 27/1/08 #10 טובבבבבבב אנשים אני לא שונאת בנים כי אין לי סיבה לשנאות אותם.. מיצטערת אם זה פגע במשהווו זה רק היה בצחוק לא יותררר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
טובבבבבבב אנשים אני לא שונאת בנים כי אין לי סיבה לשנאות אותם.. מיצטערת אם זה פגע במשהווו זה רק היה בצחוק לא יותררר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ת תקוות החיים New member 27/1/08 #14 כנראה... שאבא סינוור אותך עם האורות יותר מדי... /tapuzforum/images/emo3.gif
ז זבוב מעוך New member 27/1/08 #13 האם זה נכון מה ששמעתי שהיה כאן דיון אם זרקו אותי מכאן או לא? למה שיזרקו אותי ?
ת תקוות החיים New member 27/1/08 #15 כן כן תחפש תשירשור... מי העיף ומעך את הזבוב המסכן... (יש שם 250 תגובות)
א אסתיי17 New member 27/1/08 #16 ואי תקווה החליט להיות חלק מהפורום היום... כנראהה ממש משעמם לו.../tapuzforum/images/emo3.gif
ת תפוז מהדרין New member 28/1/08 #19 כולכם מוזמנים לקומונה המתחדשת של פורום נוער חרדי - ``חרדים חושבים שהם חושבים``, בואו בהמונכם .