אני בטוחה שיש לנדלק הזה מזל שאני רגועה עכשיו
מ מWIי New member 14/1/08 #7 איך מחליפים ניק? צריך לפתוח חדש? פשוט הייתי חדש באינטרנט ולא ידעתי שכותבים כינוי.. והוא שואל אותי שם משתמש.. וכתבתי את שמי..
איך מחליפים ניק? צריך לפתוח חדש? פשוט הייתי חדש באינטרנט ולא ידעתי שכותבים כינוי.. והוא שואל אותי שם משתמש.. וכתבתי את שמי..
מ מיידלע19 New member 14/1/08 #9 צריכים לעשות חדש... א"א להחליף.. מושוי זה השם שלך? איזה שם זה? אולי מוישי.
מ מWIי New member 14/1/08 #10 השם שלי הוא משה.. והכינוי חיבה הוא מוישי.. וכל הכיוונים היו תפוסים.. אז יצא מושי מעורב באנגלית.. אגב אם את מתביישת עם דניאל מודרפאקער את יכולה לכתוב את שמך..
השם שלי הוא משה.. והכינוי חיבה הוא מוישי.. וכל הכיוונים היו תפוסים.. אז יצא מושי מעורב באנגלית.. אגב אם את מתביישת עם דניאל מודרפאקער את יכולה לכתוב את שמך..
צ ציפורן שבורה New member 14/1/08 #27 אץ היקר השם שירשור חברתי בהחלט יותר ידידותי לסביבה תודה רבה! (ברגע שאתה רואה את ההודעה הזאת אתה יכול לצרפה לשם...)
אץ היקר השם שירשור חברתי בהחלט יותר ידידותי לסביבה תודה רבה! (ברגע שאתה רואה את ההודעה הזאת אתה יכול לצרפה לשם...)
א אבא תן אורות New member 14/1/08 #30 ערב טוב ומבורך אחי ורעי רבנו שהג אין יאוש בקול גדול אין יאוש בעולם כלל