בהצלחה
ר רזושש New member 4/5/06 #67 תגידו.. מה אם הטאגליינס אן איך שאומרים את זה (אני מתכוונת לקישורים שרצים למעלה).. זה מתישהו הסתדר?
M mjlk New member 4/5/06 #75 גזרתי ת'שיערררר!!!!../images/Emo2.gif עהעהעהעה פשוט קמתי מהמחשב, קחתי מספריים, נכנסתי למקלחת, הרטבתי ת'שיער והתחלתי לגזור חלקים חלקים!!! ^^; איזו הרגשה טובה *מחכה שהשיער יתייבש לראות מה יצא ><
גזרתי ת'שיערררר!!!!../images/Emo2.gif עהעהעהעה פשוט קמתי מהמחשב, קחתי מספריים, נכנסתי למקלחת, הרטבתי ת'שיער והתחלתי לגזור חלקים חלקים!!! ^^; איזו הרגשה טובה *מחכה שהשיער יתייבש לראות מה יצא ><
M mjlk New member 4/5/06 #77 לא קצוץ ../images/Emo6.gif תפסתי שיער - גזרתי. בצד השני - גזרתי בפוני - גזרתי. עוד תפסתי - גזרתי עהעהעהע איזה כיף!! ^^;
לא קצוץ ../images/Emo6.gif תפסתי שיער - גזרתי. בצד השני - גזרתי בפוני - גזרתי. עוד תפסתי - גזרתי עהעהעהע איזה כיף!! ^^;
I InBaR 85 New member 5/5/06 #86 ../images/Emo6.gif מעניין באמת איך יצא../images/Emo122.gif תצלמי שתשרשרי לפה
Y yakovf2 New member 5/5/06 #88 הלך לי לאיבוד הספר השלישי. איזה באסה,ההייתי באמצע מרתון ספרי הארי פוטר.שלשום סיימתי את הספר השני,אתמול חיפשתי את השלישי וכלום לא מוצא אותו. ספר חצוף להסתתר ממני ככה.טוה לא נורא היום אני מתארח אצל אחותי, אני פשוט ישאיל לי את הספר של הבן שלה. אבל זה בכול זאת די מרגיז.
הלך לי לאיבוד הספר השלישי. איזה באסה,ההייתי באמצע מרתון ספרי הארי פוטר.שלשום סיימתי את הספר השני,אתמול חיפשתי את השלישי וכלום לא מוצא אותו. ספר חצוף להסתתר ממני ככה.טוה לא נורא היום אני מתארח אצל אחותי, אני פשוט ישאיל לי את הספר של הבן שלה. אבל זה בכול זאת די מרגיז.