שרשור חברתי

שרשור חברתי../images/Emo140.gif

(פשוט כי זה הפך לכזה
) שטוייעס של חברימים בפורום... שרשורי דסקטופים, הענקת
לחבר הפורום שעשה עבורכם את השבוע בפורום וכו'... ישר לפה!

היי:)

השבעה הסתיימה..ואני מתפנה עכשיו..היה שבוע עמוס ממש..היה עצוב אבל גם נחמד.. משפחה וכאלה..אתן יודעות. בכל מקרה..ראיתי שהפורום עומד קצת..כאילו, יש כאן שרשור מיום הזיכרון. אז הרשתי לעצמי לפתוח הודעה חדשה:) מקווה שזה בסדר..אם לא, תעצרו אותי
אז..ממ..מה אתן הולכות לעשות בל"ג בעומר? ויש לכן כבר תיכנונים לסופ"ש? מישהי רוצה אולי למסור ד"ש?
שמחה לחזור:) פרינצי. אההה אגב- קיבלתי אתמול מחמאה ע-נ-ק-י-ת בסופר ממישהו:)

ברוכה השבה (והשווה) ../images/Emo9.gif

אני משרשרת את זה לחברתי, כי פשוט, אמנם טוב שיפתחו שרשורים חדשים אבל אם כבר, אז שיהיו בנושאי אנג'לינה הדבר שלא קשורים ישורשרו או ל
(אם זה פרסומות) או ל
חברתי
(שמיועד לעניינים חברתיים) מקווה שאת מרגישה בסדר... ואגב, שתפי במחמאה אם בא לך

ענבר1

New member
ה../images/Emo47.gifהשבועי הולך ל...

2 בנות שחולקות אותו עינב העז ואופיר קוני על כול שניה שהם סבלו אותי במסנגר ושהן עדיין חברות שלי למרות שמרבית זמני מוקדש לשגע את עינב ולהציק לאופיר בקשר לרונית ולסיום 2 שירים לעינב "עיזים עיזים עלינו נופליםםםםםםםםםםםם" עפ"י שקלים שקלים עלינו נופלים ולאופיר "רונה שלי את רונההההההה רונה אותך אוהבבבבבבבבב מתי בלילה תתחפפינה" מוקדש בהרבה חום ואהבה לניר ודניאלושה אהוביי היחידים בפורום הזה

תודה../images/Emo24.gif

בוקר טוב...וואי אני ממש עייפה, חלמתי כל הלילה שאני מחליקה על הקרח..קופצת..מסתובבת..כמעט קמתי עם שרירים תפוסים מהחלום הזה:) אה- ולגבי המחמאה- אתם תצחקו אבל תקשיבו- הייתי בסופר והסתכלתי על המגזינים ומיוחד על אחד שאוונגלין לילי (קייט מאבודים) הייתה על השער שלו, וכנראה שהתפעלתי נורא בקול רם ("איזה יפה היא..") אז מישהו שעמד לידי והסתכל עלי אמר לי "את הרבה יותר יפה ממנה" אמרתי לו "ברור:)" אבל תודה בכל זאת. כמובן שהו שיקר:) אבל כיף לי בכל זאת.. זהו..שיהיה בוקר טוב,מזמינה אתכן ל-
אה ואם בא לכן, אז המסנגר שלי: [email protected] והאייסי:202535067

למעלה