שרשור חברים..

שרשור חברים..

ראיתי את השרשור למטה של שרה על 5 מקומות אהובים..אז חשבתי על שרשור 5 חברים טובים.. זה יכול להיות חברים מארץ שלכם ויכול להיות גם מישראל.. אז,תספרו על 5 האנשים הכי חשובים לכם,איך הכרתם,או ממתי אתם מכירים,ובכלל מה המערכת יחסים שלכם ודברים מטורפים שעשיתם,או סתם דברו על הבנאדם ומה אתם אוהבים בו..קיצ' מה שבא לכם :] אני יוסיף אח"כ. בנתיים הלכתי לראות tv ביי ביי

5 חברים זה יותר מידיי... ../images/Emo3.gif

אבל יש לי. אז אני אכתוב
אודיש - הכרנו בכיתה ז'. פחדתי ממנה כי היא נראתה לי מאיימת (אין לי מושג למה, יש לה את המראה הכי תמים בעולם, אבל זה בטח היה הקוקו הגבוה ההוא...). איך שהיא הצטרפה לכיתה שלי נהיינו החברות הכי טובות מאז ועד היום. אף פעם לא היה לנו ריב רציני (אם בכלל), חוץ מריב אחד גדול שבו לא דיברנו חצי שנה (זה היה בין כיתה ז' לח'). כיום אנחנו עדיין החברות הכי טובות, למרות המרחק הגיאוגרפי (מי יישמע) ולמרות הכל... ולדעתי בגלל שאנחנו חוות כמעט את אותן חוויות (בהפרשים של כמה ימים, כמה מוזר הא?) אנחנו נשארות כאלה קרובות, החברות איתה עיצבה הרבה מאוד ממה שאני ואפשר לזקוף לזכותה את העובדה שאני אדם הרבה יותר טוב ממה שאי פעם חשבתי שאהיה. היא הבנאדם הכי חשוב לי בעולם ואני לא רואה את עצמי כל כך רחוקה ממנה בעתיד. היא כמו משפחה, אם לא יותר. פאדז - הכרנו בכיתה י'. שתינו היינו חדשות פה. היא מסומליה, אני מישראל. עברנו את אותם דברים, אירועים כעולות חדשות וגילינו שאנחנו נורא דומות. היא כמו האודיש הסקוטית שלי ואני נורא נורא אוהבת אותה. החברה הכי טובה פה. אבל אני יודעת שאם אני חוזרת לארץ הקשר דיי יתנתק. כי היא פשוט טיפוס כזה שנתק יכול להיגרם איתה בקלות. וזה מה שהכי קשה לי. שיר - הידיד הכי טוב מהארץ. ולא ישנה מה. גם אם לא נדבר חודשים (אני מתגעגעת אליו, חייל חתיך שלי!), ברגע שנדבר נחזיר בשניות את כל הזמן הזה אחורה. נתעדכן ונתדלק. אחד האנשים החשובים לי ביותר. הת'ר ולובז - חברות טובות מפה. שיודעות עליי הכל (כמו אודיש ופאדז) ואני סומכת עליהן בעיניים עצומות. פשוט כי הן תמיד יהיו שם בשבילי כמו שאני בשבילן. אבל הן לא קרובות כמו אודיש או פאדז. אבל אני עדיין מאוד אוהבת אותן.

Psychodish

New member
../images/Emo7.gif

אוךךךך זה היה יפה!!!!!! כמעט בוכה פה. אוהבת אותך מוצמוצית שלי! אז הרשימה שלי: כמובן הבן אדם שאני הכי אוהבת! שירנושקה!! שתמיד איתי כשאני צריכה אותה, ושתמיד מקשיבה, ומיעצת. ותמיד אומרת לי את האמת, גם אם האמת יכולה להיות מרה. הילדה שהכי כיף לי איתה. ובינתיים בחיים לא נהנתי כל כך עם בנאדם אחר. מבינה אותי במצבים כאלו או אחרים. בוכה איתי כשעצוב לי. ומשמחת אותי תמיד. הבנאדם שאני מעריכה הכי הרבה שיש. ושאפילו שיש ביננו מרחק, הצלחנו לשמור על קשר. ובחיי, זה כזה מוזר שיש לנו כל כך הרבה במשותף ושאנחנו עוברות את כמעט אותם הדברים. :) מספר 2: דניאלה. מצ'ילה. כי גם איתה יש משהו מיוחד. שלא מוצאת בהרבה אנשים. וחבל שניתקנו קשר. למה היא חסרה לי :( אולסיה. מרוסיה. כי הממפפפ אנחנו כל כך שונות אחת מהשניה. ולא יודעת. השוני מחבר ביננו. נימו. מסומליה שכיף להיות איתה. אבל היא אוהבת לריב יותר מידי. מזכירה לי נורא חברה ישנה שהיינו רבות כל יום שני וחמישי. מיגל. בחורון מפרו. שהכי סבבה לדבר איתו. הוא כזה חכם ומיעץ. ותמיד נותן לי לחשוב על דברים.

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo13.gif

שאלה מעניינת. כל החברים הכי טובים שלי הם בנים באופן מוזר. יוג'ין- החבר הכי טוב שלי. אנחנו אותו בן אדם ויש לנו מליוני בדיחות פרטיות. הוא יודע עליי הכל ואני סומכת עליו עם הכל. בכלל כולם חושבים שאנחנו ביחד כבר שנה וחצי כי אנחנו כל הזמן ביחד. פגשתי אותו דרך קבוצה אקטיביסטית באוניברסיטה. כֲלב - חבר שפגשתי בכיתה ז' וישבנו אחד ליד השניה באמצע הכיתה 4 שנים. מעבר לזה נולדנו באותו יום, ומערכת היחסים שלנו מתבססת על ניסיון להחלטה מי יותר מבוגר. הוא מדהים, ואין לי מילים לתאר כמה אני אוהבת אותו. גיא- נפגשנו דרך הפורום שלי והוא נורא עצבן אותי בהתחלה. אבל המשכנו לדבר והוא מדהים. יש לנו מן הרגשת נינוחות לא מוסברת אחת ליד השני. ולאחרונה יונתן. כי שלא מדברים חצי שנה אז יש מה להשלים (cough cough*). וחברי לשעבר נפטר בחודש שעבר ומאוד הערכתי את התגובה והתמיכה שלו שלא ממש הייתה קיימת מצידם של אחרים (את תודה!).

רעיון טוב ../images/Emo8.gif

אילין-החברה הכי טובה שלי..מהיום הראשון שהייתי פה[לפני 3 שנים!] התחברנו ישר..גם היא היתה חדשה,היא עברה לפה מטוקיו. היא החברה הכי טובה שאפשר לבקש,אני פשוט אוהבת אותה. היא יודעת עליי הכל,ואני עליה. אנחנו עושות הכל ביחד,לומדות למבחנים,יוצאות,טיולים,עבודות,הכל. ג'סיקה-עם ג'סיקה הסיפור דיי מצחיק,בהתחלה,בכלל לא סבלתי אותה,כי היא היתה נראית לי הכי סנובית שיש ומעצבנת..אבל הכל התחיל כששמו אותי איתה בקבוצה לעשות איזשהי עבודה,לא זוכרת,ואז ראיתי שיש לנו המון מכנה משותף..ובכלל ראיתי אותה באור שונה ממה שראיתי אותה בהתחלה..ומאז נהיינו חברות טובות..והיא מטורפת בדיוק כמוני
לין- לין..היא בנאדם שממש אבל ממש קשה להסתדר איתו. אבל היא מקסימה,ואני לא רואה את עצמי בלעדיה. היא הבאנדם הכי כנה וישר ועושה מה שבראש שלה,זה גם מה שגרם לי להתחבר אליה. הארי-הידיד הכי טוב שלי..שתמיד יודע לעודד ולהגיד מילה טובה והכל.. אלכסיס-אלכסיס היתה אחת מהחברות הכי טובות שלי פעם,עד שהיה לנו ריב ממש חזק..ולא דיברנו בערך 7 חודש או משהו כזה,אבל אז הארי השלים בינינו כי הוא ראה איך שנינו סבלנו מזה שלא דיברנו אחת עם השניה כי היינו חברות ממש טובות,אז השלמנו,אבל אנחנו לא חברות כמו פעם..כי היא כבר מצאה לה חבורה אחרת,אז.. אבל אנחנו עדין בקשר טוב.. זהו בערך:)

eynav16

New member
ת'אמת שאין לי

אין לי חבר/ה, ידיד/ה טובים עד כדי כך...פשוט אין... 5 אנשים שחשובים לי במיוחד ולאו דווקא חברים שלי...זה יהיה יותר... אחות של אמא שלי והילד המדהים שלה...ועכשיו יש גם ילדה שלא יצא לי עוד להכיר...ובעלה...משפחה מאוד קרובה לעומת כל השאר... הילדים בגן שעבדתי היו מאוד חשובים מבחינתי...מאוד אהבתי אותם...ועד היום...בטח שאני יחזור הם יהיו ענקיים כבר.. יש לי כמה מהבי"ס הקודם אבל לא טובים ממש סתם פשוט הייתי איתם כמעט שנה שלמה ורק איתם...תומר ודפנוני שלי... 2 חברות שלא רוצה לכתוב מי מה מו...כי עדיין מכירים אותי בתפוז ומי יודע מי קורה פה חחחח....שהכרתי לפני שנתים... יאלה זהו.. זה יצא יותר מ5 אנשים..

אמ...

סיגל - הייתה לי חברה טובה בשם אנה, נסעתי לחו"ל וכשחזרתי היא שכחה ממני והייתה עם סיגל. אני וסיגל היינו אויבות (זה היה כשהיינו קטנות) כי היא "גנבה" לי את אנה. אנה וסיגל רבו ואני וסיגל עשינו את עצמנו חברות לתקופה קצרה לעצבן את אנה, ומאז אנחנו החברות הכי טובות.. תמיד יושבות יחד ותמיד עושות הכל יחד.. קני הכרתי אותו באוסטרליה לפני יותר משנה, הוא חבר ממש ממש טוב שלי, יש לנו אותו טעם בהכל ובעיקר במוזיקה... הוא חבר ממש ממש אבל משמ טוב שלי.. טל חברה שלי מהחודשיים האחרונים.. אין ממה מה להגיד אנחנו יחד נראה לי כל יום... לומדות למבחנים, מסתובבת ביישוב.. הולכות לקניון.. סוזי חברה שלי מהשנה האחרונה... יש לה ראש כמו שלי בקשר לכ-ל דבר.. זה כבר מפחיד כמה שאנחנו חושבות אותו הדבר ואוהבות אותם הדברים. היא התאומה שלי. בד"כ כלל אנחנו הולכות יחד להופעות ועושות הכל יחד (כשאני באותה ארץ כמוהה) ואין עוד מישהו שהוא ממש אבל ממש טוב כמו אלו..

למעלה