שרשור זמרות Fאנק!

gushi

New member
מה?

נורה ג'ונס ממש לא פאנק היא שרה סגנון שנקרא ווקל-ג'אז ולפעמים נשמע פופי משהו

gushi

New member
זמרות אני מעדיף בSOUL

למשל ארית'ה פרנקלין

Kaplan3

New member
חחח מצטער על הבורות,

אבל לא נראה שאני ממש מכיר זמרות Fאנק.. חח אז השרשור לדעתי ייצא קצת קצר

דוויק

New member
אם אתה לא מכיר ידידי אז הנה המלצה

Betty Davis קודם כל פרט משעשע, היא הייתה נשואה למיילס דיוויס למשך שנה. דיוויס השפיעה רבות על המוסיקאי בכך שהכירה לו סגנונות אחרים כאלו של סליי סטון והנדריקס, מה שהוביל ליצירה של Bitches Brew הנהדר. לאחר גירושיה ממיילס דיוויס התחילה בטי לעבוד על חומרים מקוריים משלה עם נגנים מהלהקות של סנטנה, Tower Of Power, וסליי סטון. אלבומיה הראשונים "Betty Davis", "They Say I'm Differeny" ו-"Nasty Girl", הם אחלה בחלה של אלבומי Fאנק. לפנים, קצביים ומציגים זמרת עם כוח אדיר ומנוע באסי משוגע. במהלך שנות ה-1990 ניסתה להוציא שני אלבומים שכללו שירים שלא שוחררו עד כה. מוצרים שזכו לביקורות צוננות ואינם רבע מהתשוקה הבוערת שנמצאים באלבומיה הראשונים.

Kaplan3

New member
אני לא יודע מה איתך,

אבל אני די בטוח שאפשר לקרוא לבטי דיוויס זמרת אר אנד' בי מאשר Fאנק.. אני מודה שלא שמעתי הרבה חומר שלה, אבל ממה שכן שמעתי זה היה המון גרוב שמזכיר R'n'B ופחות Fאנק.. הבעיה היא לדעתי שאין הרבה אמנים(כמובן שיש אבל שוב, לא הרבה) שמתעסקים בFאנק נטו, ובגלל זה הכללה בקשר לאומנים מסוימים תהיה טעות גסה.. חח לכן זמרות Fאנק זה מושג שדורש שינוי כותרת.. אולי ל"זמרות Fאנק, סול ואר אנד בי", או משהו כזה..

למעלה