שרשור זיהוי שירים

dj extreme

New member
בקשה למצוא איזה שיר

יש איזה שיר מאוד ישן ומפורסם של פינק פלויד שהם שרים על הלימוד אם אני אל טועה, אם מישהו מזהה שיגיד לי בבקשה את שם השיר,תודה.

dsotm1982

New member
דרוש זיהוי

הסולו בשיר Fat Old Sun מאוד מזכיר סולו דומה בשיר אחר, נדמה לי שיר עברי כלשהו... מי מזהה?

dj extreme

New member
מצאתי,

זה לא זה תודה בכל מקרה... Proper Education זה השם של השיר

dj extreme

New member
לא יודע

חשבסתי שפינק פלויד הם שרים את זה, מצטער שאני מנג'ס...

RoieL

New member
זה מיקס מגעיל של השיר שנכתב למעלה

שאג משום מה קיבל מקום ראשון במצעד קאברים (?!?) של VH1.

oneman2

New member
לא

זה וודג'ה וודג'ה אדוקייטן (כל הזכויות שמורות ליואב קוטנר)

The Walrus

New member
אני מכיר את זה כ

וויצ'ר וויצ'ר אדיוקיישן. בכל מקרה, הייתה איזה ילדה שבמקרה שאלה אותי על השיר הזה באוטובוס כי מישהו זימזם אותו, והיא שאלה אותי של מי הוא, ו"קוראים לו the wall, נכון?". אמרתי לה שהוא של פינק פלויד, ושלא קוראים לו ככה, באמת קוראים לו "another brick in the wall part 2", והיא אמרה לי משהו בסגנון של "אוי נו מה זה משנה, תפסיק לחפור". אמרתי לה שלא קוראים לשיר דה וול, זה השם של הדיסק, היא אמרה בסדר. אחרי כמה ימים היא באה עליי ואמרה לי שהיא צדקה, כי היא חיפשה בקאזה "pink floyd - the wall" והיא מצאה את השיר... ניסיתי להסביר לה שזה טעות אבל היא לא הקשיבה, אז התייאשתי. שתמשיך לקרוא לשיר the wall. לא יודע למה אני מספר לכם את זה, סתם סיפור נחמד. למרות שאחרי שכבר שמעתי מכל מיני ילדים שלבריין דאמג' קוראים "the dark side of the moon", שמיסיס רובינסון זה של הביטלס, שלא לדבר על דואטים לא קיימים של לנון והנדריקס, או של לד זפלין ופינק פלויד, שום דבר כבר לא מפתיע אותי.

holo

New member
אחחח.. מבין אותך

כבר התייאשתי מהשטחיות הזאת שאנשים יכולים להראות. אני בעיקר מתכוון לקטע של ה "אוי נו מה זה משנה, תפסיק לחפור". רבאק, משפטים כאלה יכולים לשגע אותי.

LEATHER REBEL

New member
וזה מזכיר לי...

בפורום אגדות רוק היה פעם אחד ש-לדבריו- יש לו הקלטה של ה DOORS שרים את STAIRWAY של זפלין. בתחילה נראה היה ששום הסבר של החבר'ה בפורום שזה פשוט לא ייתכן, לא משכנע אותו, עד ש... הובאה לידיעתו העובדה שלהקת TRIBUTE של הדורז, שקוראים אותה THE AUSTRALIAN DOORS, דווקא הקליטו משהו כזה ומי ששם את השיר בקאזה כתב שזה הדורז. כן, בסוף ההוא השתכנע, אבל עד שהשתכנע נוצר שרשור אידיוטי להדהים. ומי שדורש ממך להפסיק לחפור... הוא עוד יחפור לעצמו משהו אחר.

RoieL

New member
זה לא הם?../images/Emo12.gif

יש לי את הגרסא הזו וזה נשמע כ"כ כמו הדורז..

LEATHER REBEL

New member
כמדומני שהסברתי. נא לקרוא שנית!

לא, זה לא הם! אמנם כתב כבר מי שכתב ש"הראש היהודי ממציא לנו פטנטים", אבל זה לא יכולים להיות הדורז, כי השיר STAIRWAY עדיין לא נכתב כשמוריסון מת. זה גם מסביר מה קאזה ושאר תוכנות שיתוף הקבצים שוות... הדורז עצמם הקליטו את השיר? נו... זה גם מראה מה מי שמאמין לזה שווה. דומה? אולי... אבל זה לא זה. על מי ניתן לעבוד? רק על מי שלא בקיא בהסטוריה.

RoieL

New member
הייתי בטוח משום מה שג'ים נפטר ב- 81'

למרות שהוא נפטר בשנה שבה יצא הסינגל כך שעקרונית מבחינת הטיים ליין קאבר היה יכול להיות אפשרי. בכל מקרה, הלהקת קאוורים הזו היא משהו כי הם מאוד מזכירים את הדורז.

oneman2

New member
אם אני לא טועה מוריסון מת חצי שנה אחריי

יציאת האלבום.

LEATHER REBEL

New member
אתה כן טועה

ידוע לי על כמה וכמה מקורות שנותנים תאריכים שונים, אבל הם כולם טועים. ישנם כמובן גם רבים המשוכנעים שהוא כלל לא מת, ושגם אלוויס לא מת, ושזה הכל קונספירציה. אבל בלי שום קשר לעניין, הדורז לא הקליטו מעולם את השיר. אלה להקת הטריביוט THE AUSTRALIAN DOORS. מי שרוצה להמשיך להתווכח מוזמן לעשות זאת, אם בא לו, אבל אין סיכוי לקבל -ממני- תגובה נוספת בעניין.

למעלה