שרשור זוגות

שרשור זוגות

איזה זוגות הייתם עושים אם הייתם יוצרי הסדרה? תחברו זוגות, אבל ששני בני-הזוג יהיו מאותה עונה ושזה יהיה אפשרי (למשל ג'ונפיי וטאקויה לא מתאימים בכלל, או סורה וטיקיי). אני הייתי מחבר את... עונה ראשונה: טאי וסורה מאט וסורה איזי ומימי ג'ו ומימי טיקיי וקארי עונה שנייה: דיוויס וקן יולי וקן עונה שלישית: קאזו וקנטה טאקאטו וריקה הנרי וריקה עונה רביעית: טאקויה וקוג'י טאקויה וקואיצ'י ג'ונפיי ואיזומי בוקומון ונימון

Seto¥Girl®

New member
אני אני אני אני אני!

גם לי היה כזה רעיון לשרשור, אבל ניחא... ותענה לי באייסי מילי... טאי-סורה טאי-מאט מאט-סורה מימי-איזי מימי-ג'ו קארי-טיקיי 2 קן-יולי קן-דיוויס קן-אני טיקי- קארי טיקי-דיוויס דיוויס-קארי דיוויס-מימי 3 קאזו-קנטה ריקה-טאקאטו ריקה-הנרי טאקאטו-ג'רי (לנצח!) טריירמון-ראנמון ראנמון-אימפמון הנרי-טאקאטו (0.0;) 4 טאקויה-קוג'י קוג'י-קואיצ'י זואי-קואיצ'י זואי-קוג'י זואי-ג'י פי ולא לכעוס, זה סתם זוגות אפשריים... P: אני יותר בעד השונן מההגיון... P:

OFIRB9

New member
הייתי

שמה את טקאטו עם ג'רי כדי שלא יתבכיין הייתי עושה שטקויה וקוג'י יודו שהם ביחד! וגם לגבי דיוויס וקן קארי וטיקיי דאאא ו.....יולי וקודי, אנ'לא יודעת...

Apikachu L

New member
טוב..היא בת יחידה.....

ולדעתי הכי מתאים לה ג'י פי שמעו משהו קצת אוף. לא מיזמן חלמתי שהם נעשו זוג ואפילו היתנשקו...וזה ניראה מה זה מתאים... לדעתי ריקה וריו,טאי ומאט,הנרי ו...סוזי(סתאם אני לא מוצאת זוג אז שמתי את אחותו....)

Seto¥Girl®

New member
כן שכחתי את ריו... P:

ריו וריקה לנצח שתי נשיקות במצח! וכתבתי איזומי+טאקי צ'אן? דרך אגב, זה סתם הסוואה שטאקי צ'אן עשה לעצמו כדי שלא ידעו שהוא עם קוג'י ובתמורה לאיזומי סאן יש את קוייצ'י^^

מחברת את...../images/Emo9.gif

עונה 1:טאי-מימי, מאט-טאי,איזי-מימי,איזי-קארי,קארי-טיקיי (כאילו דא !) עונה 2:דיוויס-קן,קארי-טיקיי,קודי-יולי,יולי-קן,קן-קארי (זה הזוג היחיד שעלה לי בראש... ולעיניננו) עונה 3:הנרי-ריקה,טאקאטו-ג'רי,ריו-ריקה,קאזו-קנטה (חצי המוח השלם),טאקאטו-הנרי עונה 4: טאקויה-קוג'י,טאקויה-קואיצ'י,טאקויה-זואי,זואי-ג'ייפי,ג'ייפי ו... לא יודעת,בוקומון-נימון (שומר הספר ושומר המכנסיים לנצח!)

אתם כותבים גם זוגות שכבר קיימיםX_X

בעונה שנייה, קארי וטיקיי הם זוג אמיתי אז אין טעם לכתוב את זה. בכל אופן, למה טאי/מימי? הם בכלל לא מראים התעניינות אחד בשני. אני אשמח להסבר.

Goggle Girl

New member
אני חייבת לחלוק עליך

הזוג האמיתי היחיד בכל הסדרה היה מאט\סורה עם רמיזות לטאי\סורה שהיה ונגמר, וקן\יולי אם אתה מקבל את הסצינת עתיד בסוף. זה שהם זורקים את עצמם אחד על השני לא אומר שהם זוג רישמי. ואפילו הם לא מתחתנים בסוף אז אין הוכחה שזה באמת קרה. נכון, יש להם רגשות אחד כלפי השני, אבל אפילו דייויס התגבר על הרגשות שלו לקארי בסוף.

והיו גם רמיזות חזקות לקארי וטיקיי

כמו שאמרת, הם זורקים את עצמם אחד על השני כל הזמן. דיוויס וקארי זה לא זוג רשמי כמו שג'ונפיי ואיזומי זה לא. הבן אוהב את הבת, אבל אף-פעם לא רואים שהיא גם מתאהבת בו. לעומת זאת, לפי ההתנהגות של טיקיי וקארי, בקלות אפשר להסיק שהם מאוהבים ומכאן אפשר להסיק שהם זוג.

לא בדיוק

לפי המעשים שלהם אפשר להסיק שהם זוג רשמי, אבל זה אף-פעם לא נאמר במפורש. קארי אמרה בסרט שהיא נסעה לאמריקה עם טיקיי גם כדי לבקר את מימי וגם כדי לגרום לדיוויס לקנא, זה לא אומר שהם זוג רשמי. אבל אני עדיין אומר שהם זוג רשמי, רק שזה לא נאמר במפורש.

מה את מתרגזת?

אני בדחנית אל תייחסי לזה חשיבות חחחחח וגם אני חושבת שהם לא זוג...

meytar

New member
נראה שגם היה משו עם ג'ו ומימי..

לפחות זה היה נראה כאילו ג'ו דלוק על מימי..

למעלה