שרשור זה או זה

אריה31

Member
מנהל
שרשור זה או זה

מיכל שאלה: סילאן או דבש? אני עונה: דבש כדורסל או כדורגל?

Francine1

New member
הוט מג'יק, רק כי אין לי מושג מה זה השני חחח

מצות או לחם? :)

אריה31

Member
מנהל
מצות

צריך להתחיל להתרגל מעכשיו לשבוע בלי לחם, פיתות ולחמניות חחח דיסקים או תקליטים?

Francine1

New member
וואי זה אחד קשה.. אני אומרת תקליטים

חזרה לעבר וכאלה
דיסקים אפשר להשיג בכל מקום. תקליטים לא. אגב, אמא שלי הפסיקה לאכול גלוטן ככה שהבית כבר מזמן התמלא במוצרים כשל"פ\נטולי גלוטן\פריכיות אז נראה לי שהתרגלתי חחחח
מממ.. לראות טלוויזיה או לעשות ספורט?

אריה31

Member
מנהל
לאחרונה לעשות ספורט

כאילו תכלס אני רואה טלוויזיה יותר מדי, על חשבון ספורט, אבל לאחרונה יש לי ממש חשק לעשות יותר, אפילו הרבה יותר ספורט מקווה שזה לא יישאר בגדר של רצון חחח התאהבות או אהבה?

Francine1

New member
ואו גם זה אחד קשה! חח. אני חושבת שאהבה

בהתחלה רציתי לומר "התאהבות", אבל התאהבות זה רגש חולף. זה הכיף שבהתחלה והפרפרים בבטן וכל השאלות שמסביב, וזה אמנם מעולה, אבל אהבה זה הדבר האמיתי והיציב, אני חושבת שגם מבוגרים ממני יסכימו איתי :) [אריה?] אגב, בהצלחה עם הספורט חח. זה בריא לנפש!(; סתם, האמת שספורט יכול להיות ממש כיף כל עוד יש חשק ועושים משהו שאוהבים. ממ.. מוסיקה ישראלית או לועזית?

אריה31

Member
מנהל
מבוגרים חסרי נסיון כמוני?

אולי זו עובדה עצובה, אבל זו עובדה - אף קשר שהיה לי לא עבר את שלב ההתאהבות ובכל מקרה אני נוטה להסכים איתך תודה רבה, ספורט בריא גם לנפש וגם לגוף
מוזיקה ישראלית (בהפרש קטן ממש) ג'אז או קלאסי?

Francine1

New member
ממ יש גם אנשים שלא עוברים את השלב הזה

אני חושבת שזה עניין של אישיות או שפשוט לא מצאת את האישה הנכונה, עד כמה שזה קלישאתי - זה נכון. אפשר להתאהב ולהתאהב אבל בסופו של דבר זה מגיע. במקודם או במאוחר
לא תמיד צריך לחפש אפילו.. זה פשוט בא. ממ קלאסי. מעולם לא התחברתי לג'אז. אמפי4 (אייפוד) או דיסקמן?

ליאן 162

New member
מסכימה איתך לגבי זה שלא צריך לחפש בכוח לפעמים

דיסקמן פלאפון TUCH או פלאפון רגיל עם מקשים?

בר דותן

New member
אמ.. זה גם קשה...

כי עם tuch אז רק אייפון .. :) בקיצור טאצ' :) מזגן או מאוור :)?

אריה31

Member
מנהל
ממרח שוקולד

אין לי בבית כבר חצי שנה, אבל בקרוב אקנה לפסח, צריך להתרגל חחח יומן רשת (בלוג) או יומן כתיבה?

Francine1

New member
ממ.. יומן כתיבה

כי שם תמיד אפשר לכתוב הכל בלי לפחד שיבקרו אותך\ישפטו אותך תמונות מבוימות או ספונטניות? (שלכם ושל חברים)

למעלה