שרשור וטרינרים מומלצים - יולי 2010 + תוספת

טליה80

New member
מרפאת כל חי מומלצת בלב מלא הערכה,צוות מקצועי

ומהימן ביותר,מגוון רחב של בדיקות נעשה במרפאה המשוכללת עם ציוד חדיש,שרות אדיב ואוהד, קשובים ומרפאים בחסד! אני ממליצה מאוד גם בשם בתי. טליה ויובל רוזן,אמהות להמון חתולים החבים את בריאותם הטובה ואף את חייהם לאורן ולרופאים המעולים העובדים במרפאתו.

ronenrad

New member
מרפאת רחובות לחיות מחמד

+ מרפאה ניידת - תיבת נח - הנשיא הראשון 34 לא גדולים כמו בית החולים של מורשת טיפול טוב מחירים סבירים - עובד איתם כבר עשר שנים

belli80

New member
מרפאת "תיבת נח" של אבי חג'ג'

הרופא הכי מסור שפגשתי מימיי! זמינות של 24 שעות ביממה, יחס מדהים ומקצועי. מתחשב במחירים לחתולי רחוב עובד עם המומחים הכי גדולים בUS ואורטופדים. קיימת ניידת למקרי חירום ולמתן חיסונים בבית בשעות אחה"צ. ממליצה בחום!! http://www.vetericar.co.il/ 08-9464747

sherman77

New member
הוא אכן רופא נחמד וסימפטי, אבל...

המחירים שלו לא נוחים בכלל לחתולים וכלבים ביתיים. פעם קניתי אצלו מזון וטרינרי מסויים ובדיעבד הסתבר לי שהוא גבה מחיר מופקע , בערך ב50% יותר מהמקובל, אולי אפילו פי 2. ממה שהציעו לי במרפאה אחרת אולי יש לו הרבה הוצאות בגלל האוטו הנייד והשכירות, אבל זה לא מצדיק כאלה הגזמות.. יש ברחובות, בלי להזכיר שמות, כמה מרפאות יותר זולות לדעתי

sherman77

New member
בסדר, אז אני אזכיר שמות

יש את "מרפאת כל חי", ויש את המרפאה של "צער בעלי חיים רחובות" שלדעתי זולים יחסית ומוצלחים. המרפאה של תיבת נח דומה יותר לעמיחי מורשת מבחינת המחירים , רק קטנה יותר ועם יתרון ניידות .

knowm

New member
דוקטור ברנע

צוות חמוד והוגן על ביקור ראשון שילמתי 40 שקל שכלל תילוע, טיפול נגד פרעושים ובדיקת צואה תמיד החתול שלי מקבל אהבה מהצוות, רואים שאכפת להם כששלחתי אותו לעיקור ביקשתי שיעקרו לו שן שהפריעה לו. הם עשו את העקירה ללא עלות נוספת, 'על הדרך' הנחה לסטודנטים אני מאוד מרוצה

עב

New member
בה"יח הוטרינרי

שם טופלה החתולה הקודמת שלנו במשך 16 שנים. הג'ינג'ית כבר הגיעה לשם לצורך חיסון ותילוע. קיבלה יחס נעים ומתפעל.

j o o k a

New member
ד"ר סבינה הובר

מדהימה מדהימה מדהימה!! ווטרינרית מצוינת, מקסימה באופייה, תמיד זמינה ובמחירים הוגנים! מנסיוני, דר' ברנע באמת מצויין אבל המחירים שם גבוהים יחסית והזמינות פחות טובה..

יצורה

New member
חד משמעית - ד"ר איתן ברנע

כשגרנו בב"ש, ברנע היה הוטרינר הקבוע שלנו, החל מהכלב הראשון (לפני 24 שנה) ועד ליום בו עזבנו. הצוות מקסים ומקצועי, החל מברנע עצמו ועד אחרונת האסיסטנטיות ועל כולם ניכר שנבחרו בפינצטה. אני לא כ"כ מכירה את הצוות הנוכחי של המרפאה, כי עזבנו את ב"ש לפני שנתיים וחצי, אבל סומכת בעיניים עצומות על ד"ר ברנע, ד"ר איל אברהם (שמקבל גם בת"א), על ד"ר שאנה ריף (המדהימה, שסיד מאוהב בה קשות) ועל האסיסטנטית קרין. http://www.barnea4pets.co.il/ 08-6421848 חירום: 03-6106666 מנוי 1791 משעול גירית 2 שכונה ה'

elin86

New member
ברנע עצמו כבר מזמן לא משמש שם כוטרינר

הוא המנהל ותחתיו עובדים שאר הוטרינרים

יצורה

New member
אני כבר שנתיים וחצי לא בב"ש :)

אבל מבין אלה שעובדים אצלו, השניים שציינתי מומלצים בחום.

yellow feather

New member
דר' אנה פוקס

טל. 08-6882051 סלולרי 050-7864106 כתובת: המרכז הישן, ליד בנק הפועלים, במקום "מיקיאן" (אני יודעת איך זה נשמע, אבל... אלה הכתובות בערים קטנות
) רופאה מעולה, אוהבת חיות, נלחמת על כל חיים באשר הם חיים ובהצלחה. מתחבת בתמחור והכי חשוב - לא "ממציאה" מחלות וטיפולים שאין בהם צורך.

למעלה