שרשור וטרינרים מומלצים - יולי 2010 + תוספת

lilu31

New member
חיליק, קריית ענבים

למרות שבלי החצי השני גיל הועם זהרו...

ויקסי

New member
המרפאה של דר' קובי לביא

כבר שנים שאנחנו מטופלים אצלהם ואני כבר לא יכולה לספור את כמות החיות שהם הצילו לי, יש שם צוות של שלושה רופאים מקסימים, קובי (הבעלים) רפי ורונן והם כולם מאוד מקצועיים. שעות הפתיחה מאוד גמישות (09-13 16-21 וביום שישי כד 15) והם גם מאוד מתחשבים בחתולי רחוב ובמאכילים הם נמצאים בקריית מוצקין 04-8712633

sos660

New member
../images/Emo45.gif

לפני המון שנים, כשעוד התגוררתי בקריות, הייתי לוקחת אליו את הכלב שלי אם הרופא הקבוע שלי לא היה מסיבה כלשהי במרפאה.

foggy night

New member
../images/Emo45.gif ממליצה

היה הוטרינר של החתולה שהייתה לי אצל ההורים, כשגרתי בקריות.

sos660

New member
מרפאת דניאל - ד"ר בועז לנדרמן

רופא הבית של עמותת לנו לחיות לחיות בחיפה מתחשב בחתולי רחוב ואפילו עושה ביקורי בית http://www.boazvet.com/

BadMoonRising

New member
המרפאה של ד"ר יהב

בקריית חיים מהצד של אח"י אילת רואים שבאמת אכפת לו מבעלי חיים וזה מאוד חשוב כי לא כמו אחרים הוא לא עובד רק בשביל הכסף. אם הייתם פותחים הודעה של גנאי הייתם מקבלים יותר תגובות, משום שלכולנו אני בטוחה יש סיפורים טובים ועוד יותר- סיפורים רעים מוטרינרים.

yaelofer

New member
דר' סער שירק - מרפאת וט האוס

וטרינר מעולה, מאבחן נהדר ומטפל מצויין. הכי טוב בחיפה. התחיל את דרכו כשכיר במרפאה אחרת, וכבר אז נחשב לקנון. לאחר מס' שנות ניסיון פתח את המרפאה שלו. כתובת: אינטרנציונל 3, רמות רמז, חיפה. טלפון: 04-8222181 סלולרי (למקרי חירום): 052-5858208 שעות פתיחה: א'-ה' שעות 10-20 , יום ו' שעות 9-14 קישור לאתר המרפאה

dim18

New member
מומלץ בחום ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הוטרינר הקבוע של כל הפחתולים שלי, עזר לי במיקרים קשים מאוד גם כאשר וטים אחרים לא ממש הצליחו. מקצועי, אדיב, ומתחשב במאכילים.

למעלה