שרשור וטרינרים מומלצים - יולי 2010 + תוספת

bumblebee1

New member
אין כמוה!!!! וטרינרית בחסר עם לב ענק ובאמת או

אוהבת בעלי חיים - כמה פעמים היא עזרה לי והצילה לי כמה מהחתולים! וישרה!!!

צילי 25

New member
טלי הוטרנרית הכי טובה

אבל צריך גם להוסיף את כרמל העוזרת שלה שהחתולים והכלבים מקבלים ממנה את האהבה והטיפול המסור והמפנק ביותר במיוחד באישפוזים ולוקחת ללב כל מקרה מצער במיוחד בהרדמות חסד. צילי 25

Bender Unit 22

New member
היינו אצלה פעם אחת עם חתול רחוב גוסס,

אחרי שהטיפול היחיד (והנורא יקר) שנתנו לו במרפאת החירום בסופ"ש היה אינפוזיה. הבדל של שמים וארץ, גם במחיר וגם באיכות הטיפול. אמנם נאלצנו להרגים אותו, אבל הטיפול היה מצויין, איכפתי וזול.

Hemera

New member
המרפאה בקואלה סנטר

מקום חדש יחסית אם אני לא טועה, אבל יש להם שם מרפאה שפתוחה 24 שעות עם צוות של 5 וטרינרים מנוסים, מקצועיים ואכפתיים. הרופאה הראשית שם, ריטה (שכחתי את שם המשפחה) ממש מקסימה וגם באה לקראתנו במחיר כשעוד לא היינו בטוחים שמשאירים אצלינו את פושקין, היחס שם תמיד חם ואישי גם לבעלים וגם לחתולים. בקיצור ממליצה ביותר!
כתובת: ההסתדרות 17 אתר: http://www.koala-pet.co.il/page-PETCLINIC.htm (האתר בעיקר של החנות, אבל בכל זאת)

Bastat

New member
ד"ר חוי צרפתי - הרופאה והאגדה ../images/Emo47.gif

עוסקת ברפואת עיניים בלבד
רופאה מעולה אישה מדהימה
רחוב פנינים 12
נווה מונוסון
03-5342456

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אשה מדהימה.

מתחשבת בחתולי רחוב ורופאה כ"כ מקצועית שאוהבת את מה שהיא עושה

Bastat

New member
המרפאה של ד" אילן סקורינסקי

מתמחה ברפואת עור (דרמטולוג) מקבל בימים ראשון וחמישי בין השעות 16:00-19:00. בשאר השבוע המרפאה עובדת כמרפאה כללית. הצוות מורכב משלוש רופאות מדהימות ומוכשרות שמאוד מאוד אוהבות חיות ! ד"ר קרן זליקובסקי
ד"ר שימרית ציקורל
ד"ר מעיין צור
מרכז מסחרי נווה מונוסון רחוב שוהם 1 נווה מונוסון 03-533-52-12

Lורליי

New member
גיא וטינה אוהב שלום המדהימים

אני חושבת שכל מילה מיותרת (ובכל זאת..) מקצועיים הוגנים ואוהבי חיות אמיתיים מחירים הוגנים ומתחשבים.

Lורליי

New member
מוסיפה פרטים ליצירת קשר

רח' הרצל 83 צמוד לתחנת פז 03-9696111 חרום: 0505908890 מתחשבים בחתולי רחוב

SOL339

New member
../images/Emo45.gifמצטרפת להמלצה! וטרינרים מעולים!

מקצועיים. ישמחו לענות על כל שאלה. מתחשבים. אנשים מאוד נחמדים ואוהבי חיות אמיתיים! ממליצה בחום!

למעלה