שרשור וטרינרים מומלצים - יולי 2010 + תוספת

0sun0

New member
מרכז וטרינרי

קודם כל שלום,קוראים לי שני. כאחת שאוהבת בעלי חיים אשמח להיות חלק מפורום זה.:) המלצה שלי היא על מרכז וטרינרי גדול וחדש יחסית,הנמצא ברח' החשמונאים בת"א לקחתי את הכלבה שלי לשם כבר פעמיים ואני חייבת לציין שקיבלנו יחס מאוד נעים ומקצועי 03-5660045 אם אני לא טועה יש להם גם מרפאה בכפר סבא ובכפר שמריהו

snupkin

New member
ד"ר בועז ארד

אנחנו אצלו עם החתולים כבר יותר מ- 17 שנים, והוא רופא הבית. מאוד עוזר עם חתולי רחוב, מנוסה ויש לו פשוט חושים טובים. הוא גם בנאדם נחמד ונעים לבקר אצלו (להבדיל מכמה "מומחים" אנטיפטיים שעברנו עם השנים שנתנו יחס מגעיל גם לנו וגם לחתול). אני גם אוהבת את הגישה שלו בקשר לחתול שלא על כל דבר צריך מיד לאשפז ולעשות בדיקות פולשניות, כדי לחסוך סטרס מיותר. אצלנו זה עובד מעולה. אה, והוא גם ממש לא יקרן ומתחשב במחירים. האתר של בועז מרפאה: 03-6916586 חירום: 052-2495112 באזור כיכר המדינה (רח' ז'בוטינסקי)

Mind Games

New member
מסתייגת ממנו מאוד../images/Emo70.gif ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

snupkin

New member
לא מכירה את הסתייגויות אבל

אנחנו איתו כבר 17 שנה, בבית מרובה חתולים עם הרבה חתולי רחוב שנעזרנו בו עם השנים, ואנחנו מרוצים. הוא ממש לא הטיפוס של הרופא שהוא הסגן של אלוהים שיודע הכל ואולי יש כאלו שזה לא מתאים להם - לנו הוא מצוין. אשמח לקבל פירוט במסר על ההסתייגויות.

In Red

New member
ד"ר ברטשניידר

הייתי אצלו כמה פעמים והוא עשה עליי רושם של אדם טוב, אכפתי ואוהב חיות. רח' הרא"ה 83 רמת גן 077-5266220 ויש גם אתר אינטרנט למי שמעוניין(לא בטוחה שמותר לי לשים).

ד"ר תומר בן ארי

רח' תרצה 15, רמת גן. פלאפון 24 שעות / חירום ביקורי בית בתיאום מראש 052-2569858 אמפתי, סימפטי, חמוד, וקשוב מאד לכל בעיה או שאלה.

למעלה