שרשור וטרינרים מומלצים - יולי 2010 + תוספת

יצורה

New member
../images/Emo193.gif שרשור וטרינרים מומלצים - יוני 2010

יותר מחצי שנה עברה מאז השרשור האחרון ולפורום הצטרפו הרבה חדשים שמחפשים וטרינר או רוצים להמליץ על אחד ולכן הגיע הזמן לשרשור הוטרינרים המומלצים. זה המקום והזמן להמליץ מנסיונכם על הוטרינר שאתם סומכים עליו. השרשור כמובן יישמר בקישורי הפורום יחד עם שאר שרשורי המומלצים. איך ממליצים
השרשור מחולק עפ"י איזורים וערים. את ההמלצה שלכם כותבים כתגובה מתחת לעיר בה נמצא הוטרינר. מה כותבים בהמלצה
דרך ליצירת קשר - אך ורק בשרשור זה מותר לתת כתובות וטלפונים של המרפאות כתובת אתר אינטרנט (במידה ויש) כמה שיותר פרטים חשובים ורלוונטים: התמחויות מיוחדות של הוטרינר, התחשבות בחתולי רחוב, טיפולים מיוחדים וכו'. הסתייגות מהמלצה במידה ואינכם מסכימים עם המלצה שניתנה על וטרינר מסויים, ניתן להסתייג ממנה. להמלצה על הוטרינר משרשרים תגובה, מסמנים בכותרת ורושמים מסתייג\ת. את סיבת ההסתייגות יש לפרט אך ורק במסרים. הודעות שיפרטו את סיבת ההסתייגות ע"ג הפורום תמחקנה! ושלא נצטרך

denies

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מקסימים ומקצועיים לעילא.

../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif

הסתייגות חמורה!! בגלל ההמלצות כאן הלכתי אליו והיה אסון.

Mind Games

New member
../images/Emo45.gif

אני מטפלת בחתולים שלי במרפאה של רובי כבר כמה שנים. הבאתי אליו את חתולי הבית וחתולי אומנה שהיו אצלי ובקיצור, עברו לא מעט חתולים שהבאתי במרפאה הזו. מאוד מרוצה מהיחס שלהם, מהמקצועיות, מכך שכל פעם שרואים את החתול בודקים ה-כ-ל. התנסיתי במרפאה גם במצב חירום והם היו נפלאים! עוד דבר חיובי - שעות העבודה הנוחות שלהם, מ-10 עד 22.

elin86

New member
רק מפגש איתו עשה לי הרגשה לא נעימה..

הוא הסתכל על איזו חתולה כשהתנדב באס.או.אס ההמלצות שלו לא נראו לי הגיוניות וההתנהלות שלו לא מצאה חן בעיניי.. הכל מתחושה כן.. לא הסתמכתי על מילה שאמר והלכתי לוטרינר אחר

revitalsa

New member
ממליצה בחום ../images/Emo45.gif

וטרינר נהדר, איש מקסים ומרפאה איכותית.

ד"ר אייל אברהם

קשה לתאר כמה חיפשתי, עברתי בערך אצל כל הוטרינרים בתל אביב עד שהגעתי לאיש ההגון והמקצועי הזה.

יצורה

New member
מצטרפת בחום להמלצה עליו ועל שותפו דר אלון לוי

את אייל אברהם אנחנו מכירים מהמרפאה של ד"ר ברנע בב"ש. הוא ניתח את צחי כשהייתה לו קרצינומה באוזן ותיקן את הרצועה הצולבת של הומלס בצורה מדהימה. אצל אלון לוי ישבתי בקורס בפתולוגיה
שניהם מקצועיים, סבלניים, לא חוששים להתייעץ עם מומחים, אדיבים מאוד והיחס שלהם לבע"ח מעולה (ומי שלא ראה את ד"ר איל מנשק את הומלס הכלב הסורר שלי אחרי חיסון לא ראה אהבה לבע"ח מהי). בקיצור - מומלצים בחום. מרפאה וטרינרית בשדרה 03-5273987 מספרי חירום: ד"ר איל אברם 050-5560019 ד"ר אלון לוי 052-2429455 רחוב הירקון 169 ת"א (ככר אתרים) http://www.tlvet.co.il/index.html

למעלה