שרשור הCHAIN השבועי! ^^

kaji to mizu

New member
שרשור הCHAIN השבועי! ^^

או החודשי, עדיין לא סגור על זה >>'. פה תכתבו על כל הצ'יינים המטורפים שנתקלתם בהם במשחקים שלכם. אני תמיד נהנה מאיזה צ'יין טוב. תמיד שאני משחק מול חבר שלי ויוצא לנו לעשות צ'יין אחד לשני, אז אנחנו תמיד מפרגנים אחד לשני, אפילו שכנראה זה אומר שאנחנו הולכים להפסיד. XD כל העניין במשחק הוא לא לנצח אלא לשחק משחק מחושב שבו היתרון משתנה מספר פעמים בין שחקן לשחקן כך שלכולם יש סיכוי די שווה לנצח. הילחמו על נקודות החיים שלכם והרסו ליריב את התוכניות עם קלפי הקס והמלכודת שלכם. XD כל עוד אתם נהנים מהמשחק, אתם תמיד תצאו מנצחים! ^^ למה התמונה? ככה! כי יש לי ראיגקי, ואני אוהב אותו ולצערי כבר אי אפשר להשתמש בו. >> אחד הקלפים הראשונים שלי... T__T זה מצחיק אותי שיש אתרים שמוכרים אותו ב40 דולר בגלל שכרגע הוא נחשב לאולטרה נדיר XD כנראה שהוא רק לאספנים כיוון שכבר אי אפשר להשתמש בו. -__-'

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| איי, ראיגקי שלי,

כמה פעמים ניצחתי משחקים בזכותו! :O [לא במציאות. ^^; במחשב.
] הוא כזה טוב! XD מה ז"א לאספנים? באחד האתרים שקראתי פעם היה כתוב שבכל חפיסה חייב להיות אחד כזה, כמו monster reborn וכאלו. @@; 40% לפיסת נייר? ס__ס; *מתחרפנת* אתם יודעים כמה מנגות וDVDים הייתי קונה עם זה? T_________T"

kaji to mizu

New member
חחח

אמרתי שהוא לאספנים מפניי שכבר אסור להשתמש בו. בכל כמה זמן מתפרסמת רשימה של קלפים חדשים בהם אסור להשתמש. ראיגקי הוא קלף שאסור לשימוש ממזמן, כמו מוסטר ריבורן וצ'יינג' אוף ארט. איך שאני אוהב את הקלפים האלו T___T

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| אבל גם אני אוהבת אותם

והם כאלו טובים! T___T איך אפשר לשחק בלעדיהם? Oס

impale

New member
תגובה.

לקלפים האלו לפעמים יש ערך שעובר בהרבה את ה40 דולר. רייגקי נחששב עוד "קלף אספנות נחות" מבחינת קלפי אספנות יש את "שרינק" שעלותו כיום היא כ 3000 דולר ואת דס וורלגף הזה ששווה כ5-7 אלף דולר יש גם את הסטיין הראשון שאני לא זוכר בכמה עשרות אלפי דולרים נרכש... ואלו קלפים שהערך המשחקי שלהם אפסי.. הם יעילים בעיקר לאספנים. (מלבד סטיין שקיים בדרגת נדירות נמוכה וזולה ^^) וכן.. כשהמשחק יצא היו "7 הסטייפלים" שבעה קלפי קסם חזקים במיוחד שכל דק צריך והם היו רייגקי הרפי פדר דסטר פוט אופ גריד גריספול צריטי מונסטר ריבורן צינג אופ הרט דארק הול המשחק המשיך להתקדם בצורה של "רק לשלוף אחד מאלו בזמן הנכון ואני מנצח" ואז מעצב המשחק הוחלף באחד אחר שהחליט על הקמת "באן ליסט" רשימת קלפים אסורים .. והוא למעשה העיף את הסטייפלים תחילה רק 2 עד שבסופו של דבר היום רק אחד מהם (גריספול צריטי) מותר למשחק. וציינים מעניינים? אני תוקף מפעילים עלי סקורטסו ארמור אני מגיב בקול אופ דה הנטד לגינזו מייק מגיב גם בקול אופ לגינזו שלו ואני מגיב במיסטיקל ספייס טיפון לקול אופ שלו @@" (כי אף אחד לא אוהב לאבד את הצוקיומי שלו ^^)

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| וואו. O__O;

אני לא מבינה, למה שאנשים יבזבזו *כ"כ* הרבה כסף על *קלף*? Oס גם אם הם אספנים, זה נראה לי מוזר.
ואם מישהו משחק בקלפים האלו, זה אומר שהוא פסול כי הם אסורים? :O איך אפשר לשחק בלעדיהם? הם כמו בסיס למשחק! O_ס

impale

New member
האממ...

זה לא מוזר.. תחשבי על זה.. זה כמו שאנשים קונים דיסק של מוזיקה ב300 שקל במקום להוריד תשירים ^^" זה כמו שאנשים קונים בולים במאות שקלים גם לקלפים האלו יש ערך. ולגבי קלפים אסורים-אם מישהו משחק בהם בטורניר-הוא נפסל כמובן ~~" והם כבר מזמן לא הבסיס של המשחק.. המשחק היום מבוסס על צבירת יתרון והקלפים האלו הורסים יתרון.. זה טוב שהם אסורים ^^" ובתור אחד ששיחק בהם ועכשיו משחק "נקי" .. המשחק עכשיו הרבה יותר מפותח.. ובניגוד למשחק בקלפים שהורסים את כל המגרש.. ה"באן ליסט" דורש משחקנים להפגין כישורים.

kaji to mizu

New member
תגובונת ^^

דבר ראשון, אחלה צ'יין! ממש משעשע הקטע עם הגינזו XD דבר שני, בקשר לסטייפלים, בחפיסה האישית שלי יש כמעט את כולם ולכן אני משתמש בה רק במשחקים ידידותיים. גם ככה בחיים שלי לא השתתפתי בטורניר או משהו כזה. תאמין לי שלהשתמש בראיגקי זה לא כזה קל. תמיד אתה שואל את עצמך מתי הרגע המתאים להשתמש בו. אם השתמש בו מהר ואז הפסדת, אתה תחשוב לעצמך "למה לעזאזל לא שמרתי אותו לעכשיו?!". ובמקרה ששמרת אותו לרגע מאוחר יותר ובכל זאת הפסדת, אתה תחשוב לעצמך "למה לכל הרוחות לא השתמשתי בו קודם?!". זה קרה לי הרבה XD בכל אופן, אם אני באמת אשחק בטורניר אז אני מניח שאני אשתמש בinvincible fortress. זאת החפיסה החוקית היחידה שיש לי. באן ליסט מעצבן >>' ועוד משהו, זה נכון שאסרו את מכשפת היער האפל? למה? 0__0

impale

New member
קשה לנחש למה ^^?

מפלצת של 1100 התקפה שזה יכול לעשות נזק ^^" ואם הורגים אותה יש לך גישה להביא כל מפלצת שתרצה.. גם הקרבות.. מפלצת לא מאוזנת XD יש את SANGAN שעושה תעבודה שלה "בקטן"

kaji to mizu

New member
נו באמת...

סאנגאן והמכשפה הם פחות או יותר אותו הדבר. אם אסרו את השימוש בה, היו צריכים לאסור גם את השימוש בסאנגאן. אז מה אם היא יכולה להביא מפלצת חזקה ליד שלך? אנחנו כבר יודעים שמפלצות חזקות זה כבר לא אס מנצח במשחקים. זה פשוט אידיוטי שהם אוסרים מה שבא להם. ><

impale

New member
תיקון קל ^^"

ההבדל רציני ^^" כשאני מתכוון ל"מפלצות חזקות" אני לא מדבר על מפלצות 4 כוכבים של הרבה התקפה אני מדבר נניח על הקרבות כמו המונרכים.... לא יהיה נחמד אם היריב ישלוט בשליפת מונרכים זה יתן לדק "סול קונטרול" (דק שמביא את המונרכים על ידי הקרבת מפלצות של היריב) להיות דק חזק ומעצבן....

benayam

New member
אני דווקא

אהבתי לשחק לפני 3 שנים וחצי אם הסטפלס,אהה ופרדי שכחת שמאוחר יותר היו גם מיני סטפלס ומונסטרס סטפלס שהיו וייץ,ומכשפת היער הזו היא פאקינג המפלצת הכי טובה...אם אמפרור ויאטה זה ניצחון,והיא מבעיאה את כול הנאצים(זאלוג,יאטה..) ברגע שהורידו אותה הורידו מימד חשוב במשחק שנקר סר'צוויץ...מחו]פש ע"י מכשפה=אלמנט שהפך הקרבות רבות (דארק רולר הא דס..) ורבים אחרים לנחותות והפך מפלצות כגון גינזו וסמונד סקלל למעולות... אם הייתה מכיר תמ'שחק לפני כמה שנים היית מבין מה הקלף הכי טוב באמת...

impale

New member
האמממ

בתקופה של מנור אני גם הייתי במשחק.. רק לא בצורה רצינית.. סמון סקול מעולם לא היה מטה.. אנשים שמו אותו בגלל חוסר ודאות. אני לא זוכר שלאלופי עולם דאז היה סמון סקול בדק. ונכון.. הבאן ליססט הוריד מימד חשוב! את המימד שלא דורש שום ידע או כשרון להצליח-רק כסף ומזל. אני זוכר שמיכאל רויטמן השיג יאטא וקרע אנשים בלי בעיה בראשון הוא ביסס דק שלם על יאטא לוק XD והאופן מפתיע.. הוא באמת הצליח.. כש2 כאוסים מגיעים מהר ואיתם סנגן\וויצ וכשיש זלוגים והכל... ו וויץ מפלצת יותר מזדיינת מסנגן.. סמגן הוא מניאק לא קטן בעצמו..

למעלה