שרשור ה-

תקשיבו

אני לא היהי פה המון זמן בטח כי אין לי אינטרנט הכל לא עובד לי בזמן האחרון.. ואני רוצה לבוא למפגש אבל אני לא יודעת מתי וזה אז עם מישהו יכול להודיע לי אז יהיו לי חיים מאושרים חח... סתם אני כזאת פתטית.. לינוי את יכולה להודיע לי יש לך את טלפון שלי אבל עם אין אז אני יסים פה כי אין לי איך לתקשר איך שהוא אחר.. אוהבת אותכם.. ותודה.. וסורי שפתחתי הודעה אלמוגי... זה הפאלפון- 0526522401 יום מעולה שיהיה.

שרשור ה-../images/Emo32.gif../images/Emo66.gif

טוב אז ככה למי שלא יודע זה שרשור ה-אופ (
) בשרשור הזה אפשר לדבר על הכל.. (מה עבר עליך ביום, אפשר להעלות תמונות שלכם או סתם תמונה מצחיקה בקיצור אפשר לדבר על הכל!) וכל מה שקשור לשורטי לשרשר למקום המתאים..

שיהיה יום מדהים לכולם..../images/Emo42.gif../images/Emo66.gif

החיים הטובים כמו שאומרים, אני עכשיו קמתי עשיתי מקלחת טובה מתארגנת ונוסעת עוד מעט לעיר (נתניה) לעשות קניות.. :) היום ערב יש לי מסיבת כיתה עם כל הכיתה המסטולה שלי.. :) אז שיהיה המשך יום מדהים לכולם.. :) והמשך חופש מהנה..

חחחח הייתי אומרת.. :)../images/Emo66.gif

בלי מנהל הפורום הזה לא יכול להתקיים.. חח אבל לא נורא אני בסדר, אני מסתדרת.. :)

תיקון: בלעדייך הפורום הזה לא יכל להתקיים!=]

גבי ידע שאנחנו כאלה אז הוא חיפש ת'מנהלת הכי טובה!

שאלוםםםםםםםםם

ששלום שלום אנשימוסססס
מאיתכם? איך עובר לכם ביינתים היום?? שורטי היום צריך להביא לירדן\הדס את הכסף של מוטומיוזיק ..[=[=

שורטיי2 בטח חיים יפים ישלך לקום

ב-1.... לא את צריכה לקום מוקדם וללכת למתנ"ס ולראות את אתי .. עזבי אתי.. אתי זה עוד טוב... ראיתי את ליאור !

חחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

הרגת אותי עכשיו! חחח ניראלי הלך לך כל היום.... כי עזבי מה יותר טוב... ראית את שניהם במכה! חחחח

עזבי רוצה משו יותר גרוע שליאור אמרה עכשיו?

שדלית גם עושה חזרות ליום השואה... עוד משו רוצה לקרות היום?? אולי שיניב לא יבוא?

אני יכולה לשאול אותך משהו..../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif

תודה שהסכמת..
אממ למה את קוראת לה שורטי2 כל הזמן.. יש לה שם לא? (סהר) :)

חח תשובה..

אני כבר התרגלתי לקרוא לה שורטי.. לפעמים אני קוראת לה שורטי הקטנה.. אבל עכשיו לא רציתי שתחשבו שאני מתכוונת להילה.. אז רשמתי שורטי2..

למעלה