שרשור ה"ה!

יול 17

New member
יואו יומיים לא הייתי פה כבבבר

חח , אני עייפה כלכך , התחלתי אתמול לעבוד במפעל לאריזת אפרסמונים , זה קריעת תחתת :/ אז התגעגעתי, לא יכולתי להיכנס עובדת ישנה ישנה עובדת מחר גם כנראה חג שמח לכולם ! אוהבת :]]

לירז צ'רכי כנסי להודעה הזאת

אני מ-א-ו-ה-ב-ת בךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!! !Flev! אני אוהבת אותך כל כךךךךךךך! פעם אפילו חלמתי עליך.. חלמתי ששלחתי לך מכתב את קראת את המכתב ונורא התרגשת ממה שרשמתי שם.. בסוף המכתב רשמתי אתהטלפון שלי והחלטת להתקשר! התקשרת עליי וקבענו פגישה.. חיכיתי לך וכשראיתי אותך התעלפתי ולקחו אותי לבית חולים.. ההורים שלי היו בחו"ל ולא היה מי שיבוא איתי לבית חולים אז את החלטת לבוא גם בגלל שלא היה מי שבא וגם בגלל שהרגשת אשמה (חמודה
חח) כשהתעוררתי את החזקת לי את היד ואז פתאום נרדמתי.. ואז קמתי שוב ואת רצית שאני אשן בבית שלך.. והייתי חצי מעולפת אז לא היה לי כוח להתעלף שוב (להתעלף בגלל הזמנת אותי הביתה שלך חח...) את כיסית אותי בשמיכה ואת ישנת על הכורסא.. בבוקר כשקמתי אז ראיתי אותך והעברתי אותך למיטה והכנתי לך ארוחת בוקר מתוקה חח.. אין לי מושג איך לא התביישתי להיכנס למטבח שלך ולהוציא משם אוכל בלי לשאול אותך אבל זה היה למטרה טובה חחח (ובכלל זה רק חלום) אחרי שאכלנו לקחת אותי לאולפנים של האלופה (לצילומים) וכהתחילו הצילומים שלך אז ישבתי ובהיתי בך כל הזמן בלי לזוז חחחחחחח אה ו.. יהודה לוי גם נדלק עליי ואמר לי שאני חמודה והוא אמר לך שזכית במעריצה חמודה מאוד חיחי ואחרי זה ההורים שלי חזרו מחו"ל כי הודעת להם שהתעלפתי.. ואז הייתי חייבת לעזוב והתחלתי לבכות ואת הבטחת שלא תשכחי אותי ושניפגש שוב.. וככה הקשר שלנו התחזק ונהיינו חברות נורא טובות.. ואז התעוררתי.. חחחחח הלוואי שהחלום הזה התגשם!! אמןןןןןןןן! ולירז אם ראית את ההודעה הזאת אז תדעי לך שאת לא מתארת אפילו כמה אני אוהבת אותך! ביייייייי יפה שלי
חברי הפורום סורי שחפרתי על החלום אבל הוא יותר ארוך וחלמתי שלירז הזמינה אותי לעוד ימי צילום אבל קיצרתי את החלום

אבללל...../images/Emo210.gif../images/Emo221.gif

פעם הבאה לשרשר... למשהו שכבר לא מדברים בו..

RTur

New member
שרשור ה"ה!

אין לי כבר מה להגיד.. רפואה שלמה?

שיו איזה יום היה אתמול../images/Emo210.gif../images/Emo221.gif

בהתחלה , קמתי בבוקר והלכתי לאימון. והמאמנת שלי התעצבנה על אחת מהקבוצה אז כל האימון רצנו..
יותר מאוחר הלכתי עם שתי חברות לסרט השטן לובשת פראדה והיה ממש יפה.. בסוף השרט זה שמאחורינו תקע גרפס
וגם חברה שלי הלכה לשירותים בדחיפות בסוף הסרט והיא אמרה לנו לבוא לשירותים , אבל היה כל כך הרבה שירותים בקניון שרק אחרי שעה מצאנו אותה
וגם קניתי טבעת 100ממת
ובסוף רדפו אחרינו חבורה של ילדים מפחידים.. וזה היה מפחיד.. והם צעקו לנו בואו בואו.. אז ברחנו ובדיוק אבא של חברה שלי בא לקחת אותנו.. ב-11:30 הגעתי הביתה.. שיוו איזה חפירה..

לולי 180

New member
אממממ...

אפשר להסביר אולי מה זה שרשור ה"ה? חחחח מצטערת על השאלה הדפוקה :p ד"א במקרה הטלוויזיה הייתה עכשיו על ערוץ הילדים ופתאום שמעתי "לירז צ'רכי" וראיתי את הקטע שהיא לימדה את הבנות :)))) אבלל מה זהה?? השיר היה מוזר....יותר יפה כשהיא שרה אותוו..חח

לולי 180

New member
אני יודעתת שזה גולה סנגםם..

אבל זה לא היה הקצב הרגיל של השיר..זה היה מוזר

לולי 180

New member
...

יש אותו כאןן בקליפ שעידן עשה לכתוב היומולדת של הפורום http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1050731 זה השיר שברקע.. אם מישהו יכול להשיג אותו ולשלוח לי שישלחח בבקשה..

RTur

New member
אני מבין את עצמי.. ../images/Emo11.gif

את השיר "גולה סנגם" לא תצליחו להשיג - אתן יכולות להפסיק לחפש.. חכו לדיסק של לירז והוא יופיע שם.

איזה חמודה את

את יודעת שהיה לי חלום כימאת דומה לשלך משש אבל גם אני הייתי מתעלפת עם הייתי רואה את לירז נשמה שלי

למעלה