שרשור התפקידים-

Hippie Jeannie

New member
נראה לי שקצת פספסתי את כוונתך

מה גם שנראה לי שהתבלבלת בניקוד...

התכוונתי איזה שחקנים היתם לוקחים

לאיזה תפקידים במחזות זמר אני למשִל היתי לוקח את נורית גִלרון לשחק את גריזבִלה ב"קאטס" או את אפי מפרפר נחמד לשחק את האומנת ברומאו וג'וליִט או את צחי נוי בתור אשת הפונקת בעִלובי מה לגביכם?

barmiz

New member
אני

נינט - היפה ב"היפה והחיה" חני נחמיאס "מרי פופינס" ששי קשת ורינת גבאי - הפאנטום וכריסטין ירדנה ארזי - הברונית ב"צלילי המוסיקה" משה בקר - הקפטן ב"צלילי המוסיקה"

shnu00zel

New member
אם כבר העלת את הנושא...

אם היו מעלים את מרי פופינס בארץ... אני עדין דובק בדעתי (למרות הערכתי ואהבתי הרבה לחני נחמיאס) שהתפקיד כבר לא יושב עליה... לעומת זאת - ליאת אחירון מתאימה לתפקיד באופן מושלם. והיא כבר טיפוס של מחזות זמר:*)

n u f n u f

New member
אני לגמרי מסכימה. ליאת אחירון

טיפוס של מחזות זמר וגם מבחינת טייפקאסט זה נורא מתאים לה .. היא מוכשרת, שרה רוקדת משחקת.. לא שחני נחמיאס לא! חני מדהימה אבל הגיע הזמן לחדש קצת לא?!

northenPurple

New member
ואלה? לא ידעתי...

בכל אופן, תדעו לכם שבארץ יש נטייה להביא למחזות זמר גדולים רק שמות מפורסמים, כאלה שימכרו המון המון כרטיסים (וזה מובן, בכל זאת מחזמר זאת השקעה גדולה שצריכה להחזיר את עצמה). אבל דווקא בחו"ל ראיתי הרבה הפקות שהשתמשו אפילו לתפקידים הראשיים בזמרי אופרה שלא מקבלים במה בעולם הבידור הזול של הטלויזיה, או שלקחו שחקנים צעירים ומאוד מוכשרים (וכאלה ראיתי בארץ לא מעט, תמיד בתפקידים שוליים שאפילו לא מוזכרים בתוכניה לצערי). אז לכל הציפי פינסיות למיניהם שמסתובבים בתעשייה ומחפשים את השחקן הגדול להפקה הבאה שלהם- חפשו בוגרים של בית צבי מהשנים האחרונות, זמרים שלמדו באקדמיה למוזיקה או ברימון, או באופן כללי- גברים ונשים מאוד מאוד מוכשרים שעדיין לא קיבלו את הבמה שלהם כדי להוכיח את עצמם (מה הסיכוי שזה יקרה...)

למעלה