שרשור התפקדות!

sexyvampire

New member
בואו נוסיף שרשור קשר על הדרך.

מסנג'ר: אייסקיו: תוכנה אחרת: בלוג/מייספייס/ואטאבר(פלאשבקים מארץ נהדרת):

sexyvampire

New member
עונה

מסנג'ר: [email protected] אייסקיו: 333745247 [לא בשימוש אבל מה שתםרוצים. תוכנה אחרת: בלוג/מייספייס/ואטאבר(פלאשבקים מארץ נהדרת):

OMRICH

New member
אני אני אני פעם ראשונה עושה התפקדות

בפורום!! שם:עומרי גיל:עוד חודש 15! מה עושים היום:לומדים לוגן/דאנקן/אחר:כרגע דאנקן פרק אהוב בסדרה:אני חייב להגיד את הפרק האחרון של העונה השנייה\ראשונה. פרק שאתם ממש לא אוהבים:the return of the kane הפרק עם הבחירות בית ספר. סדרות אהובות אחרות:באפי(יותר מורוניקה),האנטומיה של גריי,סקראבס,וממש טיפה בנות גילמור. תאריך לידה:19.2.92

*superstar*

New member
אוקיי, גם אני../images/Emo13.gif

שם - עדי גיל - 20 כרגע - לומדת לפסיכומטרי
לוגן/דאנקן/אחר - אני אוהבת אותה לבד, אבל אם כבר היא חייבת מישהו אז את לוגן. פרק אהוב - אין אחד ספציפי פרק לא אהוב - אין דבר כזה כרגע סדרות אחרות - לוסט, באפי, סמולוויל, נמלטים, מגרש ביתי.. בטוח יש עוד- אני סתם לא זוכרת
תאריך לידה - 3/9/86 111975236

justin9

New member
../images/Emo127.gifנוכחת

שם: ג'ניפר גיל: 20 מה עושים היום: מחכים למחר לוגן/דאנקן/אחר: לוגן פרק אהוב בסדרה: סורי על החוסר מקוריות אבל גם אני אהבתי את פרקי הסיום של העונה הראשונה והשנייה. אני פשוט אוהבת לראות את ורוניקה בוכה. פרק שאתם ממש לא אוהבים: לא מצליחה להיזכר באחד כזה אז כנראה שאין... סדרות אהובות אחרות: נמלטים, אבודים, עמוק באדמה, ניפ/טאק, ג'ואן מארקדיה, קייל המסתורי, הצילו, לאחרונה - מה עובר על בריאן? ופרוייקט מסלול שזה לא סדרה אבל לא הייתי מוותרת על פרק אחד... תאריך לידה: י' בתשרי תשמ"ז

shira the star

New member
אני עונה בכיף !! ../images/Emo140.gif

שם : שירה . גיל : 14 . מה עושים היום : מתעצלים . לוגאן/דאנקן/אחר : לוגאן . פרק אהוב בסדרה : כולם אהובים עליי ובכולם אני מופתעת מחדש ( למה היא מסתבכת ! והיא כולה בת 18 ) . פרק שאתם ממש לא אוהבים : אין פרק שנוא יש קטע שנוא והוא ברגע שוואלאס פוגש את ג'קי (אני שונאת אותה !)
סדרות אהובות אחרות : "זואי 101" ,"אני איתה" ,"ג'ואי" ועוד שאני לא זוכרת עכשיו . תאריך לידה : 27/12 .

Rachel47

New member
עונה שלישית../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

שם: רייצ'ל גיל: 18 מה עושים היום: עבדתי
אבל מחר (כאילו..שלישי..כאילו..כבר היום...)שיעור נהיגה
לוגן/דאנקן/אחר: ל-ו-ג-ן
פרק אהוב בסדרה: וואו,,יש ה-מוווון..נסכים ש..כל הסדרה
פרק שאתם ממש לא אוהבים: לא קיים
סדרות אהובות אחרות: אליאס, פריזון ברייק,פרינדס ויש עוד מלא.. תאריך לידה: 24/11/88

YARDENIS11

New member
אני פה :)

שם: ירדן גיל: 15 מה עושים היום: שומדבר ? בבית ספר?חח לוגן/דאנקן/אחר: לוגאן פרק אהוב בסדרה: 3x09 או הפר השני של עונה 3 פרק שאתם ממש לא אוהבים: אמ.. לא יודעת חח סדרות אהובות אחרות: האו סי ,מגרש ביתי , השמיניה , אחיות או לא להיות,מכושפות ועוד כל מיני תאריך לידה:

no have name

New member
אני

בס"ד שם: מיה מה עושים היום: רואים ורוניקה מארס (= לוגן/דאנקן/אחר: עם ורוניקה לוגן, בכלל---> וואלס!!!! (= פרק אהוב בסדרה: יותר מידי קשה לי להחליט!!! פרק שאתם ממש לא אוהבים: לא בטוחה שיש כזה, ואם כן לא זוכרת ברגע זה. סדרות אהובות אחרות: friends...

למעלה