שרשור התפקדות!

שרשור התפקדות!

אז ככה, בגלל שהעונה השלישית חוזרת השבוע ובגלל כל השידורים החוזרים חשבתי שיהיה נחמד להכיר את כולם כאן! שם: גיל: מה עושים היום: לוגן/דאנקן/אחר: פרק אהוב בסדרה: פרק שאתם ממש לא אוהבים: סדרות אהובות אחרות: תאריך לידה:

עונה ראשונה בשביל הספורט חחח

שם: אור מה עושים היום: אני בצבא (קרייה) לוגן/דאנקן/אחר:טרוי, אבל כשהוא לא נמצא יש לי העדפה מאוד ברורה ללוגן! פרק אהוב בסדרה: אני אבחר פרק שטרוי לא היה בו חח 1X10 פרק שאתם ממש לא אוהבים: יש שניים 1X09 ו- 2X10 סדרות אהובות אחרות: אבודים, אליאס, עמוק באדמה, סמולוויל, סופרנוס. תאריך לידה: 23.2.87 איזה מצחיק שמתי גיל ותאריך לידה בנפרד חח, בתשובה מחקתי את הגיל והשארתי את תאריך הלידה.

Gooman

New member
עונה

אני לא תמיד מגיב פה, אבל אני כל הזמן פה..
גיל: 18 מה עושים היום: הולך לחברה שלי לוגן/דאנקן/אחר: דאנקן.. פרק אהוב בסדרה: אין לי מועדף... פרק שאתם ממש לא אוהבים: אין כזה.. סדרות אהובות אחרות: חברים, אבודים, פריזון ברייק (נמלטים), עקרות בית נואשות, האוס, האו.סי (פחות מפעם), 24, סמולוויל (פחות מפעם) ואולי יש כמה שאני לא זוכר... ורוניקה מארס היא הסדרה האהובה עלי..
תאריך לידה: 25.7.88

Gooman

New member
חחחחחחחח רק לא זה ../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

ובקשר לשם.. לא יודע, פשוט לא ציינתי אותו..

אני עונה

שם: קנדי גיל: 33 (האמא של הפורום???) מה עושה היום: עובדת לוגאן/דאנקן/אחר: ברור שלוגאן, הוא הכי מקסים בעולם ואני מתה עליו. פרק אהוב בסדרה: הפרק שורוניקה ודאנקן התנשקו פעם ראשונה (לא טובה בשמות של פרקים) פרק שלא אוהבת: פרק ראשון עונה שניה, שמגלים שורוניקה עזבה את לוגאן וחזרה לדאנקן (איכס) סדרות אהובות אחרות: באפי, אוז, הכי גאים שיש, גרייס אנטומי, משמרת שלישית, מגרש ביתי (עד עונה 3), LOST, פריזון ברייק. תאריך לידה: 22.11.1973

dairy milk

New member
אני ../images/Emo9.gif ../images/Emo220.gif

שם: איילת גיל:13 מה עושים היום: תלמידה לוגן/דאנקן/אחר: לוגאן (למרות שדאנקן יותר חמוד ס: אבל לוגאן יותר חתיך, וכאלה
) פרק אהוב בסדרה: אין >.< פרק שאתם ממש לא אוהבים: גם אין סדרות אהובות אחרות: האוס, בנות גילמור, ג'ואי, חברים, מגרש ביתי (למרות שיש לי הוט אז אני רואה רק לפעמים), NCIS(!!!!). תאריך לידה: 9.12.1993

קרציבל

New member
אני :)

הרבה זמן לא היה שרשור כזה D: שם: שהם (נו. כמו שוהם, רק בלי ו'.) גיל: 13 מה עושים היום: משחקים בסימס אוניברסיטה. XD לוגן/דאנקן/אחר: אם זה לוגאן או דאנקן, אז כמובן שלוגאן. אם לא, דיק המסוקס P: פרק אהוב בסדרה: אהמ. פרק 218, 112, 118, 109 ופרקי הסיום של שתי העונות (חהחה. אני לא יכולה לבחור :) פרק שאתם ממש לא אוהבים: 202 סדרות אהובות אחרות: חברים, השמינייה, הטופ מודל הבאה, סאות' פארק, פליסיטי, פלקון ביץ'... תאריך לידה: 28.10.93

קרציבל

New member
אהמ.

התכוונת ב'לוגאן/דאנקן/אחר' בקשר לורוניקה? אם כן, כמובן שלוגאן :)

cheng29

New member
אני עונה :) ../images/Emo15.gif

שם: חן גיל: 13 וחצי מה עושים היום: בי"ס, שיעורים.... אין הרבה מה לעשות....
לוגן/דאנקן/אחר: לוגן בלי שום צל של ספק!!
פרק אהוב בסדרה: פרק סיום בשתי העונות...ואני די אוהבת את כל הפרקים! פרק שאתם ממש לא אוהבים: אין כזה! סדרות אהובות אחרות: חברים, השמינייה, האוס, בנות גילמור, לא מדהימה...אבל אין מה להגיד, אף אחת מהן לא משתווה לורוניקה מארס! תאריך לידה: 29/8/93

buffgirl

New member
חזרתי ארצה ../images/Emo9.gif הוריי.

שם: דניאל. גיל: 18. מה עושים היום: בולסים פיצה בתאווה עם עופר ומעין =] לוגן/דאנקן/אחר: לוגן
פרק אהוב בסדרה: 121 - A trip to the dentist פרק שאתם ממש לא אוהבים: האמ.. בטוח יש משהו. סדרות אהובות אחרות: אוי, אל תגרמו לי להתחיל
באפי, אנג'ל, פיירפליי, הבית הלבן, האנטומיה של גריי, הירוז, סטודיו 60, עב"נ, איש משפחה, חברים, בטי המכוערת האמריקאי [נו, לא היה מה לראות בתקופת היובש =( ואמריקה פררה ופנלופה קרוז
] ובטח יש עוד המון המון. תאריך לידה: 29.05.88

Ch3nf3l

New member
למרות שאני לא פה הרבה

שם: חן גיל: 17 וחצי מה עושים היום: מתקלחים ורואים כנראה את הפיילוט של אנג'ל לוגן/דאנקן/אחר: מבחינת קשר לורוניקה - לא אכפת לי. מבחינת דמות - לוגן. פרק אהוב בסדרה: 2.21 אני חושב, לא חסרים. תלוי, באיזה פרק היה התרגום הכי טוב? D: פרק שאתם ממש לא אוהבים: לא זכור לי, אבל היו בהחלט כמה סתמיים. סדרות אהובות אחרות: וואו יש המון... סקראבס, אבודים, האוס, עקרות בית נואשות, פריזן ברייק, 24, CSI, פאמילי גאי, דקסטר, ווידס וכרגע אני משלים את כל העונות של באפי ואנג'ל שלא ראיתי. (סיימתי 3 עונות של באפי! חח) תאריך לידה: 25.6.1989

the YOOK

New member
גם אני אענה...

למרות שאני לא כותב כאן הרבה... שם: יונתן. גיל: 17.8 בערך... מה עושים היום: רואים פרק במונק (מהעונה הראשונה), ואחרי זה רואים את פרק 610 ב- SG1. לוגן/דאנקן/אחר: אני מעדיף את ורוניקה לבד וצינית... פרק אהוב בסדרה: מהעונה הראשונה 112 (עם הטריטון) וגם weapons of class distraction הוא נחמד, אבל הפרק הכי טוב עד עכשיו הוא פרק סוף העונה השנייה. פרק שאתם ממש לא אוהבים: ממממ... הפרק עם הכלבים שנעלמים... שיעמם אותי. סדרות אהובות אחרות: אוקיי... אבודים, נמלטים, יריחו, מונק, SG1, חטוף, האוס, גיבורים, החצי האפל, סאות'פארק, והתחלתי לראות גם קרניבל (בינתיים זה מוזר למדי...) תאריך לידה: 8.5.89

Torn Identity

New member
A pony!

שם: גל. גיל: 19. מה עושים היום: כלום.
לוגן/דאנקן/אחר: לוגן.
פרק אהוב בסדרה: לא'דע, אולי 222.
פרק שאתם ממש לא אוהבים: לא יודע.
סדרות אהובות אחרות:
אין לי כוח. X: זה לא יגמר.
תאריך לידה: 7.1.88.

d a p h i

New member
גמני!

שם: דפנה גיל:17 מה עושים היום: עבודה בהיסטוריה, נחה מבחינות סמסטר. לוגן/דאנקן/אחר: לוגן ורק לוגן! פרק אהוב בסדרה: 1X21, כל פרק שיש בו LoVe פרק שאתם ממש לא אוהבים:2X02, בגלל הסוף המזוויע, ומבחר פרקים לא משו בעונה השניה. סדרות אהובות אחרות: בנות גילמור, אי אר. תאריך לידה: 3 ליולי 1989 (בארץ כותבים יום קודם או חודש?אני מזה מבולבלת...)

dan the man

New member
שליי

שם: דן גיל:עוד מעט 16 מה עושים היום:הולכים לקנות מחשב חדש! לוגן/דאנקן/אחר:אחר פרק אהוב בסדרה:לא כזה חורש..חח פרק שאתם ממש לא אוהבים:תראו המ כתבתי למעלה סדרות אהובות אחרות:האוס,אבודים,המגן,חברים תאריך לידה:9.4.91

גם אני

שם: ציפי גיל:16 מה עושים היום:רואה טלוויזיה? לוגן/דאנקן/אחר:ברור שלוגן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3> פרק אהוב בסדרה:כום יפים פרק שאתם ממש לא אוהבים:אין כזה... סדרות אהובות אחרות:באפי, מגרש ביתי, בנות גילמור וכו'.... תאריך לידה:4.12.91 זהו...

sexyvampire

New member
עונה../images/Emo69.gif

שם: אביב גיל:14 מה עושים היום: לומדים למבחן באנגלית ואזרחות. לוגן/דאנקן/אחר: לוגן. פרק אהוב בסדרה: ואוו. אמ. קשה. s01e22,s02e22 פרק שאתם ממש לא אוהבים:אין אחד. סדרות אהובות אחרות:
הירוז, מגרש ביתי, האו.סי, איש משפחה, סימפסונס, סמולוויל, לויס וקלרק, מכושפות, נמלטים, אבודים, אאוריקה, נעלמה, חטוף, סקראבס, כולם שונאים את כריס, ניפ/טאק ויש עוד שאני בטח לא זוכר.
תאריך לידה: 8.7.92

למעלה