שרשור התפקדות

שרשור התפקדות

התעכב קצת
שם: גיל: תאריך לידה: עיר/ישוב/כפר[?]/חור: משהו טוב שקרה בחודש הקודם: משהו טוב שיקרה החודש הזה: להקת החודש: זמר\ת החודש: תמונה [שלכן או מה שאתן רוצות..]: אני עונה פה
שם:דפנה גיל:14,חודש ו8 ימים תאריך לידה:25-10-92 עיר/ישוב/כפר[?]/חור:רמתישי משהו טוב שקרה בחודש הקודם:נמ..לא יודעת היו כמה ימים טובים משהו טוב שיקרה החודש הזה:אין לי מושג..מקווה שיהיה טוב! להקת החודש:לאדעת..סינרגיה אולי זמר\ת החודש:אמ,ג'סטין טימברלייק,אייקון,טי.איי,קאסי,סיארה,וסתם יש מלא שירים טובים ששמעתי החודש:] תמונה [שלכן או מה שאתן רוצות..]:שיהיה..

o DaNiEl o

New member
מתפקדת../images/Emo69.gif

שם: דניאל גיל: 14 תאריך לידה: 28.1 עיר/ישוב/כפר[?]/חור: ר"ג
משהו טוב שקרה בחודש הקודם: מממ, אין משהו טוב שיקרה החודש הזה: אין
להקת החודש: all american rejects זמר\ת החודש: drake bell תמונה [שלכן או מה שאתן רוצות..]:

Lindsay24

New member
../images/Emo26.gif

שם: שני [: גיל: 14 תאריך לידה: 24.10.92 D: עיר/ישוב/כפר/חור: יהוד ---> שליטה #!@ :) משהו טוב שקרה בחודש הקודם: חודש קודם ?! ממ... לא יודעת @ משהו טוב שיקרה החודש הזה: מסיבה בחממה @ [: להקת החודש: פאניק! אט דה דיסקו מקפליי ואוונסנס
זמר\ת החודש: לינדזי , ביונסה , כריסטינה אגילרה , ריאהנה , קאסי ו אמממ ?! זהו נראה לי @ תמונה [שלכן או מה שאתן רוצות..]: מממ... אין לי תמונות שלי במחשב , חחע כמה קלאסי P:

LindZiv Cohan

New member
היילי ונייתן../images/Emo99.gif

שם: זיו גיל: 15 תאריך לידה: 1.4 עיר/ישוב/כפר[?]/חור: אני גרה בפרדס משהו טוב שקרה בחודש הקודם: נולד לבנדוד שלי בנדוד
וגם פגשתי את אפי בכנס מנהלים
[אגב, אדיר מילר לא ירד עלינו
] משהו טוב שיקרה החודש הזה: סופשנה?
להקת החודש: סימפל פלאן ומקפליי [יותר נכון דני
] זמר\ת החודש: אלאניס מוריסט תמונה [שלכן או מה שאתן רוצות..]: בנדודיק מושך לאמא שלו בשיער ומאוד נהנה מזה
[אגב, בתמונה שאחרי זאת יש לו שיערה תלושה ביד
]

LiLuLiL

New member
מייןן

שם: ליאור גיל: 14 וקצת תאריך לידה: 12.08 עיר/ישוב/כפר[?]/חור: שערי תקווה.. יישוב במרכז. משהו טוב שקרה בחודש הקודם: יומולדת לחברות..
באולינג כל הלילה ועוד המון דברים
משהו טוב שיקרה החודש הזה: לאדעת
להקת החודש: מי כמיכל רומאנס זמר\ת החודש: איימי לי תמונה [שלכן או מה שאתן רוצות..]: אין לי כח..

למעלה