שרשור התפקדות

KarinDi

New member
שרשור התפקדות

שמתי לב שהמון זמן לא עשינו סבב היכרות, ויש הרבה פרצופים חדשים. אז חדשים וותיקים, קבועים ואורחים פורחים, אתם מוזמנים לענות ולהכיר:
שם:
איזור מגורים:
פורומים נוספים שאני גולש בהם:
רעיון מקורי אחד (אפשר כזה שהתמשתם בו, אפשר כזה שעדיין לא):
המלצה טובה אחת לשבוע הקרוב:
רעיונות, הצעות, טענות ומענות לפורום:

KarinDi

New member
דוגמה אישית :)

שם: קרין, בלי א' , כמובן. כבר לא די, אבל פעם הייתי, הכינוי נשאר.
איזור מגורים: מושב מדהים ליד ירושלים.
עיסוק: סטודנטית.
פורומים נוספים שאני גולשת בהם: עיצוב כרטיסי ברכה ואלבומים
, ירושלים
, ימי הולדת ומתנות
, חתונות
. חברה גם בכמה וכמה קומונות של יצירה.
רעיון מקורי אחד (אפשר כזה שהתמשתם בו, אפשר כזה שעדיין לא): מכינה עכשיו לאמא שלי מחזיק מפתחות "המשפט היומי" . קניתי מחזיק מפתחות עם מקום לתמונת פספורט וקלפים קטנטנטנטנטנים בגודל מתאים. מאחורי כל קלף כתבתי משפט חוכמה והנה- מחזיק מפתחות עם משפט יומי.
המלצה טובה אחת לשבוע הקרוב: מזכרת בתיה. הייתי שם השבוע פעם ראשונה וזה אחלה מקום, שווה בעיקר בימי שישי בבוקר. תאמינו לי (וגם שבוע הספר, אבל אמרנו המלצה אחת. מי מחליט על החוקים הנוקשים פה?!)
רעיונות, הצעות, טענות ומענות לפורום: אני חושבת שהוא נפלא . סתם, אני נהנית לראות את ההתעוררות בתקופה האחרונה. בימים אלו אנחנו עובדים על שיתופי פעולה עם כמה פורומים אחרים ב
. אשמח לשמוע רעיונות שלכם! לגבי תפוז בכלל, מה עם איזה אייקון של ג'ירפה? אתם מוזמנים להוסיף גם קישור לבלוג או לאתר אהוב. את הבלוג שלי אתם יכולים לראות בחתימה. עכשיו תורכם!

דוריק30

New member
התפקדתי ואני לא מוצאת את מה שכתבתי

וכתבתי הרבה
את יכולה לראות את ההתפקדות שלי?

KarinDi

New member
מצטערת

חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי. הייתה איזו בעיה גם עם ההודעות שלי והן שוחזרו, כנראה ששלך נבלעה בדיוק בנקודת התפר. אני אנסה לבדוק שוב בבוקר, אבל כרגע היא לא נמצאת ב"מאחורי הקלעים" של הפורום... בבקשה תכתביי שוב, אני סקרנית...

דוריק30

New member
דוריק ../images/Emo24.gif

כפי שהבנתם כבר כתבתי והתפקדתי, רק שההודעה שלי נעלמה ברגע שלחצתי אישור אז למרות הקושי, אולי זה לא סתם, אני אתפקד שוב. אז אני דוריק בת 31 מהגליל הצפוני. לאחרונה אני מאפשרת לעצמי להפתח יותר ולספר על דברים שאני עושה ופחות להסתתר מאחורי שם. וזה נחמד. אני עובדת כמדריכה חברתית בקיבוץ, שזה אומר שאני עובדת עם ילדים בכיתות א'-ו' בשעות אחרי בי"ס, בימי שישי ובחופשים. זה חינוך בלתי פורמלי- כל מה שהוא לא בי"ס. עבודה מדהימה, מאתגרת, מספקת, מתגמלת ולא בכסף
. אני חברה בקומונת "חינוך בלתי פורמלי"- כרגע אנחנו רק שתיים שמאיישות את הקומונה. אבל מה שחשוב זה שיש מקום להוציא עצבים בלי שמישהו יכיר וגם להעלות רעיונות ולקבל רעיונות מאחרים. רעיונות מקוריים- הנוקשות של קרין לא מפריעה לי, ולכן אני אכתוב שניים. לאחרונה הועלה הרעיון של פתקים בעוגיות. אני מאד אוהבת את הרעיון את ההשקעה ואת ההפתעה. שווה את זה, עשיתי את זה כבר כמה פעמים וזה תמיד מפתיע, מסקרן ומביא הרבה תשבוחות. מעולה לשבירת קרח ולפעילות ראשונה של הכרות. השני- בינגו אישי. שהצעתי אותו כבר כמה פעמים. זה דורש השקעה אבל שווה את המאמץ. המלצה טובה: להגיד תודה. על הכל ובמיוחד על הברור מאליו. הצעות וטענות: אני מאד שמחה להיות חברה בפורום. בכל פעם מחדש אני מופתעת מהיצירתיות שעולה בי. הייתי רוצה לשמוע מה יצא מהרעיונות שלנו. האם השתמשו בהם בפועל ואיך היה. רק שנדע, שנוכל לשפר, להוסיף לתקן. הרבה שרשורים נגמרים במילה "תודה" אם בכלל. היו פה כמה שרשורים שעמלנו במציאת רעיונות ולא ברור לי מה יצא מזה וזה קצת מבאס. אני מוצאת את עצמי הולכת אחורה בדפים לחפש אולי מבקש העזרה הגיב וסיפר- וכלום. וחבל. הייתי רוצה גם לקיים בפורום שיחות שהן לא רק סביב העלאת רעיונות של מבקרים. אני רואה את זה לפעמים בפורומים אחרים, שמעלים שם נושאים אישיים ויש תגובות ודיונים. ופה זה חסר. ואולי עוד אנשים יתפקדו ואפשר יהיה לראות אם זה בכלל יכול לקרות. זהו, סיימתי לקשקש. מקווה שהפעם יעבור. שיהיה לכולנו סופ"ש מקסים ומקווה לראות עוד אנשים דוריק

KarinDi

New member
מתה על הרעיונות שלך!

תודה שלא הקשבת לי ונתת שניים :) הם נפלאים. לגבי הביקורת- מסכימה מאוד. אני מנסה להוסיף להודעות בקשה ל"דיווח". לפעמים זה עובד... מסכימה גם על החלק השני. יש לי הצעה שקשורה לזה, אשלח לך במסר. רוצה לנצל את הבמה להגיד לך שוב ושוב תודה על העזרה הרבה שלך לי ולכל מי שנכנס לפורום. לא הייתי מסתדרת בלעדיך!

דוריק30

New member
תודה ../images/Emo9.gif

כרגיל הסמקתי את מפתיעה אותי כל פעם מחדש וגם את עצמי שאני מסוגלת לחשיבה יצירתית תודה לך על הפורום ועל המקום לפרוח, מקווה שתמיד יהיה לנו למי להציע הצעות שתהיה לך שבת שלום דוריק

g and n

New member
מתפקדת חדשה!

שם: כרגע מעדיפה g, אז בטח אתם שואלים מי זה d,ובכן d הוא בן זוגי היקר שאיתו גם התחתנתי, לפני 7 שנים כך בעצם הכרתי את הפורומים בתפוז בזכות פורום "מתחתנים". גיל: 32 (זקנה) עיסוק: מדריכה חברתית מתוסכלת, היי אבל עם תואר ראשון! איזור מגורים: קיבוץ מגניב לא רחוק מרחובות פורומים נוספים שאני גולש בהם:לקראת הריון, קומונת "חינוך בלתי פורמאלי" וגם כל הפורומים של אומנות שימושית בעיקר כרטיסי ברכה ועבודות מנייר. רעיון מקורי אחד (אפשר כזה שהתמשתם בו, אפשר כזה שעדיין לא): אפשר לחשוב על זה? המלצה טובה אחת לשבוע הקרוב: לצחוק! זה מאוד משחרר ומנטרל מחשבות מעיקות. רעיונות, הצעות, טענות ומענות לפורום:כרגע אין לי, מקווה שלא יהיו...

KarinDi

New member
ברוכה הבאה!

נעים מאוד להכיר, נראה לי שיש לך הרבה מה לתרום לנו :) למה מתוסכלת? (אני יכולה לדמיין, אבל סקרנית) מחכה לשמוע את הרעיון המקורי שהבטחת לחשוב עליו, יכול להיות ממש מכל כיוון... לגבי ההצעות טענות ושות'- הכוונה היא למצוא רעיונות לשיפור, לא להעליב, אז את מוזמנת בכל שלב. שמחה שהצטרפת ומקווה לראות אותך פה הרבה!

דוריק30

New member
ברוכה הבאה

עכשו אני קצת יותר יודעת מה עומד מאחורי הכינוי שלך
וחשבתי שאת גרה דרומית יותר באזור הקסאמים, נראה שהתבלבלתי ממשהו שכתבת לי פעם מקווה שתהני בפורום, הוא מאד מזכיר את הקומונה שבת שלום דוריק

g and n

New member
אני לא יודעת למה

כתבתי את האות d כשבעצם התכוונתי ל- n... ואני גרה יותר באזור הגראדים, אפילו אחד בתוך הקיבוץ...

felix103

New member
חדשה

שם: יעל גיל: 13 עיסוק: תלמידה איזור מגורים: מרכז פורומים נוספים שאני גולש בהם: מודיעין רעיון מקורי אחד (אפשר כזה שהתמשתם בו, אפשר כזה שעדיין לא): עזבו, אין לי רעיונות מקוריים.... המלצה טובה אחת לשבוע הקרוב: תהיו אופטימיים וקחו את החיים בכיף
(האמת שזאת ההמלצה התמידית שלי...) רעיונות, הצעות, טענות ומענות לפורום: לא יודעת, עוד לא הספקתי להסתכל הרבה...

KarinDi

New member
ברוכה הבאה

ראיתי שדווקא יש לך רעיונות מקוריים לא רעים בכלל, אל תזלזלי בעצמך... כיף שבאת, מקווה שתהני ותשארי איתנו. מבטיחה שתגלי שהרעיונות באים בקלות יותר ככל שמבלים פה... שיהיה לך קיץ נעים בנתיים!

שלום, שלום

long time no see אני מופתעת לראות את הצבע של עצמי פה...
שם: חנה
עיסוק: בעיקר סטודנטית, אבל עוסקת גם בהוראה לא פורמלית ובדרך להיות גם מורה באופן פורמלי.
איזור מגורים: צפון, רוב השבוע באיזור חיפה.
פורומים נוספים שאני גולשת בהם: מתמטיקה (בעיקר שומרת על שקט), סטודנטים, וכאשר יש לי זמן אני מבקרת גם בעיצוב אלבומים וכרטיסים.
רעיון מקורי אחד: משהו שאני מתכננת לעשות לחברה טובה לכבוד יום הולדתה: היא אוהבת תה, ולכן חשבתי לתת לה במתנה קופסה מלאה בתיונים (בטעמים שהיא אוהבת), אבל לשפצר קצת את השקיות של התיונים: להוציא אותם מאריזות הנייר שלהם ולעשות במקומם אריזות מעוצבות (ממש בצורה של אריזת נייר רגילה) עם כיתובים חמודים (איחולים ליום טוב ורגוע, לרגעים של אושר וחיוכים וכו') ולקשט אותם בהתאם. להכניס הכל לקופסת עץ קומפקטית, ובאמצעות צריבה לצייר על מכסה הקופסה ורד. עוד לא ביצעתי, אני מקווה להספיק זאת בקרוב (כלומר, לפני שיגיע יום הולדתה).
המלצה טובה אחת לשבוע הקרוב: מצטערת, כרגע אני לא עוקבת אחר אירועים ודברים מעניינים שכאלה, אני עסוקה בעיקר עם לימודים (מי אמר תקופת מבחנים בפתח?!). הצעה שתמיד נראית לי טובה: כוס קפה עם חברה.

KarinDi

New member
ברוכה השבה

אני בנאדם אופטימי מטבעי, לכן הצבע שלך נשאר... הפורום שלנו הפך למעצמת חינוך בלתי פורמלי... מאוד אהבתי את הרעיון שלך, נשמח לראות תמונות!

../images/Emo13.gif

אני מקווה לזכור להעלות תמונות כשאבצע. יכול להיות שמי שעוסק בחינוף בלתי פורמלי (וגם פורמלי) זקוק ליצירתיות מדי יום... האמת הא שגם במתמטיקה יש הרבה יצירתיות.

למעלה