שרשור התפקדות

ענבי פ

New member
שרשור התפקדות

אני באמת חושבת שצריך לעשות משהו, כי הפורום הולך ודועך לנו לאט לאט מול העיניים. איפה כל האנשים שהיו כאן? אתם בקשר או אתם מכירים אנשים שאוהבים את מיקה? תביאו אותם לכאן! :) ואולי גם נשלח ברכות "שבוע טוב מפורום מיקה" וכאלה בימי ראשון או משהו בפורומים של להקות ואומנים אחרים כאן בתפוז, כדרך לפרסם את עצמנו. צריכים פה אנשים! מי שיש לו פוטושופ וחמש דקות פנויות, נודה לו מאוד אם יעשה זאת :) זה באמת 3 דקות. (מי שחשב על אפשרות אחרת, מוזמן לשתף אותנו) יאללה, שרשור התפקדות! מי פה? :)

lollipop161

New member
אני! דהה..

חח טוב, לי אין פוטושופ אבל יחד נחשוב על רעיונות.. אני ממש חושבת שבאמת צריך לעשות משהו, החלום הפחיד אותי היום.. זה היה כ"כ מציאותי גם בגלל המצב של הפורום, הפחד שלי שמיקה יישכח, ונוותר על החלום שלנו שיגיע לכאן
בקיצור אני ממש מסכימה עם זה ושמחה שמישהו העלה את זה.. גם קארין עשתה מין התפקדות האמת.. לא לשכוח לפרסם את הסקר והעצומה!!

Jen74

New member
SORRY קצת נעלמתי מהפורום אבל אני קוראת

מדי פעם, לא תמיד יש לי מה לכתוב. בעבודה הרדיו אצלנו פתוח כל הזמן על גלגל"צ ומשמיעים המון את מיקה. אני משתדלת לא לפספס את הדירוג השבועי וכמובן שמצביע למיקה כל פעם מחדש. גם אני אפעיל את הראש לראות מה עושים כדי להעיר קצת את הפורום ולהכניס "דם חדש" של אוהבי מיקה. גם הקבוצה שלי בפייסבוק של מיקה לא ממש מתקדמת לשום מקום
אבל אני לא מתייאשת ולא דואגת
סופשבוע נעים

דינדש

New member
אני פה! ולי יש פוטושופ

הבעיה שלאחרונה אין לי כ"כ זמן... אני אשתדל לשבוע הבא לעשות

נעה 124

New member
אני פה../images/Emo131.gif

פשוט באמת שאין לי זמן לכלום.. אבל אני נכנסת, כמעט כל יום

lollipop161

New member
מצאתי אתר של טיפו שכולו מוקדש למיקה! ועוד כמה

http://www.tipo.co.il/zone/index.asp?zone=73165315657980 אני לא רשומה לטיפו אז אני לא יכולה ללתקשר עם בעל האתר אז מי שכן רשום בבקשה שיגיד לו לבוא לפורום!!!! וחפשו עוד אתרים כאלה עליו בטיפו, אני בטוחה שיש.. זוהי רק דגימה =]... החשוב הוא לפרסם את הפורום, הסקר והעצומה http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=473143&blogcode=7520462 זוהי כתבה ישנה שמצאתי- ביקורת על האלבום. מי שכתב את זה נשמע כמו ילד קטן.. חח לא אהבתי מה שהוא רשם על הפי אנדינג ורילקס (במיוחד על "האישה האתיופית" שמדברת ולא מבין מה הקטע...) http://www.zofim.org.il/magazin_item.asp?item_id=147761053609&troop_id=275659609 זה אתר שיש בו תחרות של שירים וביניהם לוליפופ.. סתם משהו, אבל תפרסמו שם תגובה גם כן.

קארין 555

New member
מזתומרת לאף אחד אין זמן !??

אם לנטלי ועינבר שלהן יש מלא בגרויות ולחץ על הראש יש זמן להכנס ולהגיב מדי פעם , למה שלשאר לא יהיה? כאילו זה לא שאני יושבת כל היום מול הפורום של מיקה !! יש לי גם מלא דברים אחה"צ אבל בסוף יום נכנסים כותבים הודעה ,מתעדכנים , מדווחים. בטוח שיש זמן לזה ! ואני חושבת שצריך לחלק בנינו תפקידים. שכל אחד ייקח על עצמו כמה פורומים ויפרסם שם בוקר טוב מפורום מיקה ! בטוח יש עוד אנשים שמתייייים על מיקה ..

miriams4

New member
אוקיי=] ../images/Emo80.gif

אני אקח את: אבריל לאבין יוני בלוך ליאור שליין פיות ושדונים(
) ארץ נהדרת איימי ויינהאוס מספיק?
רק תכינו תמונה אינלי פוטושופ..

lollipop161

New member
../images/Emo45.gif

נחכה לפוטושופים =] תלמדו ממנה!! ~במבטא של מורה~ חחח

נעה 124

New member
אלה הפורומים שלך?../images/Emo131.gif

חוץ מפיות ושדונים, אני אוהבת שם את הכול!

1dana1

New member
מתפקדת ../images/Emo13.gif חדשה כאן ד"א

שתהיה שבת שלום לכולם.

למעלה