שרשור התפקדות:

מתן4ל

New member
שרשור התפקדות:

מאחר שהגיעו (המון) חברה חדשים אז כל אחד יכתוב על עצמו: איך הוא מצא את הפורום? מתי? בן כמה? וסתם תספרו על עצמכם. ועוד שאלה (זה סתם כדי שאני אדע כמה מכם סתומים, אתם לא חייבים לענות
) בכמה גדול מספר המילים במשפט הזה ממספר האותיות במשפט הזה?

מתן4ל

New member
אז, אני מתן.

בן 26 מרמת גן. הגעתי לפורום דרך כתבה במקוראשון לפני *המון* זמן. ולא מגלה :p

RichardSmith

New member
המממ

איך מצאתי את הפורום? זה היה בדצמבר 2005 אם אני לא טועה. גלשתי אז בפורום מדע פופולרי וקראתי את הודעת תפוז על פורומים חדשים. הפורום היה בן חודש בזמנו. נכנסתי, קראתי קצת ואמרתי שלום ומאז... היסטוריה...
בן כמה?... שאלה כל כך בנאלית... נולדתי ב 20.3.1983, 11:30 בבוקר, עשה אתה את החישוב.
לספר על עצמי ביקשת? המממ... בחור ממורמר מירושלים. סטודנט כושל בעברית. אולי יהיה כחול באיזה פורום בקרוב. מרגיש שזה לא יקרה. כפי שפוליקר שר, מחכה לרגע שאגדל, אף על פי שכבר הייתי חייל ולא ממש אהבתי. גנרל כבר כנראה לא אהיה אבל עובד על להיות אסטרונאוט. יש כאלו היגידו שכבר...

sleibtag

New member
שלום

קוראים לי שיבי (קיצור של אלישיב...) איך מצאתי את הפורום? סתם החלטתי לראות איזה עוד פורמים יש בתפוז. מתי? מצאתי את הפורום לפני כשבועיים. בן כמה? אני בן 17 (נולדתי 23 באפריל 1990) על עצמי... אני לומד בישיבה תיכונית נווה-שמואל באפרת. אני גר באלון שבות. שנה הבאה אני רוצה להתגייס למודיעין או לעתודה (כנראה תכנית פסגות או עתודה במתמתיקה פיסיקה) דעותי הפוליטיות הם שמאל-מרכז. (אני "סוג של" פצפיסט) מסנגר גדול תאורית המפץ והאבולוציה. (כפי שאתם רואים, הסביבה שלי לא בדיוק חושבת כמוני, אל תדאגו, אני הולך לעזוב את המקום, אני כבר יכול לראות קצת אור בקצה המנהרה) וכמובן, אני חנון. פשוט כך, חנון, אני לא יודע בדיוק איך להגדיר את החנוניות, יכול להיות שאנו צריכים לעבוד על כמה שאלות ששואלים את חברי הפורום כדי לראות את רמת החנוניות. (שאלות בסיסיות במדע פילוסופיה וגם קצת במדע בידיוני) הסופר האהוב עלי הוא: דגלס אדמס (כמובן!!) האמן האהוב עלי הוא : סלוודור דאלי (איך לא??) מוזיקה אהובה: כל מוזיקה שהיא טובה, מניואייג ועד קאנטרי רוק. (אני לא אוהב ראפ ודברים כאלה, וגם לא כ"כ אוהב מוזיקה חסידית) סדרת טלוויזיה שאני רואה: גיבורים. (אני אוהב גם סדרות כמו סיי,אס,איי חוק וסדר וכו' אבל לא צופה קבוע.) אני גם רואה קומדיות (כשיש) סיינפלד חברים ועוד.. אם יש למישהו המלצה לסדרה... בכל מקרה, זה אני, בסרטוט די בסיסי, אם הפורום הזה יפעל, אז תלמדו עלי עוד עלי עוד. . חנונים לנצח!!!! ד"א אי מייל [email protected] אייסיי 374981669

RichardSmith

New member
המממ

האם דאגלס הוא לא אמן?
אתה יכול להגיע דרך הטאגליינס לשרשור-דיון האלוהי שלנו... אולי יעניין אותך. אתה נכנס גם לפורום מתמטיקה?

Tervingi

New member
נפקד! אה... התכוונתי עריק!

איך הוא מצא את הפורום? מנהל הפורום הוא חבר טוב שלי *שורק בתמימות* מתי? מתישהו... בן כמה? 21 וסתם תספרו על עצמכם. אני עופר, מכפר סבא, חייל קרבי במודיעין שדה. ועוד שאלה (זה סתם כדי שאני אדע כמה מכם סתומים, אתם לא חייבים לענות ) בכמה גדול מספר המילים במשפט הזה ממספר האותיות במשפט הזה? 7

meital f

New member
אם זה לא מעניין זאת לא אשמתי

איך מצאתי את הפורום
במנוע חיפוש בגוגל מתי
לפני חודש וחצי בת כמה
בידיוק בעוד חודש 17 וסתם תספרו על עצמכם. אין לי מה אני די משעממת

naak

New member
אני? חננה?

איך מצאתי את הפורום? עניין אותי לראות איזה פורומים קיימים בתפוז והנה.. מתי? לפני חודש בערך. בת כמה? מספר דו ספרתי (ז"א תגלו לבד, גדול מ-10 וקטן מ-99)

וואי, שנים לא הייתי פה

ליאור, בת 19 ממבועים מצאתי אותו כשהוא רק נפתח, עוד כשהנהלת הפורמים פתחו הודעה אני 8 חודשים בצבא, מדריכת רפואה במא"ל. זה פחות טוב משזה נשמע קר לי מאוד אני קוראת כרגע את 'מארלי ואני', ספר שאין לי מושג למה אבא שלי החליט לקנות אותו, ואחרי מחכה לי 'שיגיונות ברוקלין' של פול אוסטר אכלתי היום יותר מדי ובכלל לא

MajorWinters

New member
קיפוד

אני הקמתי את הפורום, אז זה לא היה בעיה למצוא אותו
דצמבר 2005 אני חושב? וואוו אני זוכר שביום הראשון לפורום רצו פה 5 עמודים! אני בן 20. רק על עצמי לספר ידעתי http://bmo.co.il/authors.htm

עופר

הגעתי לפורום לפני איזה שנתיים בעקבות העובדה שמישהו כתב עליו בפורום אחר(מד"ב אאז"נ) ואז נשרתי לבערך שנה וחצי.אני אהיה בן 27 ביום חמישי, לומד בבר אילן מדעי המוח(כרגע בשנה שלישית) ודי נהנה.חובב מד"ב מטורף, עם אופציית שידרוג למדען מטורף בהמשך. נ"ב מספר המילים ב"משפט הזה" גדול ב5- ממספר האותיות. ב"משפט הזה"

מתן4ל

New member
אני מודה שלא חשבתי על התשובה הזו...

התשובה שהתכוונתי היא מינוס 36 (והייתי מחשיב את מי שיענה פלוס 36 גם כחכם וגם את 45+/- (אם אתה סופר רווחים) וגם את 46+/-;37+/- (אם אתה סופר סימן שאלה) ) אבל אהבתי את ה 5-...

שלושה נקודות.

איך הוא מצא את הפורום? דרך תפוז. מתי? הייתי כאן כל הזמן, או לפחות רובו, בתור רוח. מאד פחדתי להביע דיעה, (הייתי צעירה יותר, בדיוק אחרי בית-ספר יסודי. חששתי שאינכם ידידותיים למשתמש ופחדתי לקבל חרם כולל.) בן כמה? כרגע? ארבע-עשרה קייצים. וסתם תספרו על עצמכם. איני מחבבת ממש שאלות זן זה, הן פתוחות מידי. וחוץ-מזה, אני אוהבת מסתורין, כך שהרבה מידע לא תצליחו לנדב ממני. (בהצלחה.)

RichardSmith

New member
../images/Emo2.gif חרם?!

רק עלי עושים פה ושם חרם.
מקווה שמצאת את הפורום מספיק משעשע לכתוב כאן באופן רגיל.

למעלה