שרשור התמונות

malolds

New member
שרשור התמונות

הפורום הזה יבש כמו הכינרת, בואו נעיר אותו עם קצת תמונות של סימפסונס

tuchi

New member
הפורום

הזה יותר יבש מפורום סיינפלד, ופורום סיינפלד ירד מהרשימה לפני כמה חודשים טובים!!!

tuchi

New member
עוד אחת

בואו נעשה שירשור חידות של תמונות...כאילו.. מאיזה פרק התמונה הבאה?... אני יתחיל עם משהו קל..

the M

New member
זה הפרק ../images/Emo98.gif

שהומר מספר על איך הוא קיבל "גראמי". the b sharps יחד עם אפו, בארני וסקינר. (וויגם שהועף החוצה) והתמונה הזו לקוחה מהסצינה שבה הומר חושב על השיר החדש שלהם שנהיה להיט.... אחח...פרק מצוין....! no offence homer, but your half assed under parenting was a lot better than your half assed over parenting

the M

New member
תפסת אותי..... ../images/Emo98.gif

אני לא יודע. כנראה מעונה חדשה יחסית ויש לי הרבה להשלים.... אבל שימו לב למשהו, כמה אופייני לסימפסונס, הפריים בנוי בצורה קולנועית עם עומק שדה בצילום שנקרא over the shoulder כלומר שהמצלמה עומדת מאחורי מישהו. כמובן שבמצלמת פילם אין אפשרות לתפוס את שני האובייקטים בפוקוס כמו פה. עוד דוגמה להווי הסימפסוני המצויין, כל פריים עשוי בצורה מבריקה!

sideshow

New member
זה מתוך הפרק..

שבו המנהל סקינר מתאהב בפטי אחותה של מארג´.

nonickdude

New member
אני לא מצליח להוסיף הודעות אז

אני אשרשר להודעות של אחרים... שאלת טריוויה: (במיוחד בשבילך, SIDESHOW), איזה אביזר מפרק הלוואין חוזר בפרק הלוואין אחר?

sideshow

New member
בובת הקראסטי הרצחנית...

מהספיישל ה3 מופיעה שוב בספיישל ה10 כאשר הומר שנשלט ע"י השיער של סנייק מנסה להרוג את בארט. הוא מכה את הבובה שאומרת: Stop it, you´re killing me

nonickdude

New member
חצי נכון

התשובה הזו היא נכונה, אבל התכוונתי לאביזר אחר...

the M

New member
לא בדיוק ../images/Emo98.gif

כווווולם, דווקא חסרים פה די הרבה... איפה sideshow mel? והתאומות שרי וטרי? ומיס הובר? ואמא של סקינר, אגנס? ועוד רבים ואחרים......????? ובאותו נושא, מי יודע כמה דמויות קבועות יש בסדרה?

למעלה