שרשור התמונות, טייק 2

Goggle Girl

New member
שרשור התמונות, טייק 2

טוב, לא היה פרק משהו, אז יכולתי להקדיש מעט לתמונות ^^ ונתחיל... בטעם האופנתי (or lack, thereof) של קאמה סנין

Goggle Girl

New member
החתול, החתול!

ידעתם שהוא בעצם חייזר שואב מוחות?!?!?! ו-וואו, התסרוקת של בולמה ושל אבא שלה זהות לגמרי! @_@ *בוהה בצבע שיער שלו... מחכה שטראנקס יגיע* ;_;

אני יודע מי זה! החתול הזה הוא

smelly cat! smelly cat, smell-ly cat what are they feeding you? smelly cat, smell-ly cat it´s not your fault they don´t take you to the vet you´re obviously not they´re favourite pet smelly cat, smell-ly cat it´s not your fault

Son Gohan

New member
זה נכון ש....

אף פעם לא רואים את העיניים שלה פקוחות? אני חושב שקראתי את זה באיזה אתר אבל זה נכון?

Gohan

New member
גם אני חשבתי ככה..

אבל אני חושב שהיא פותחת עיניים באיזה פרק

king kazabubu

New member
אם אני לא טועה אז

היא לא פוקחת את העיניים שלה. ראו מקרה ברוק מפוקימון... אותם תסמינים...

אני חושב שהחתול הוא בעצם

האויב החזק ביותר של כל הזמנים!!!! תהיה סדרה חדשה לגמרי שבה הסאגה הראשונה תהיה "סאגת Smell¥ Cat"!!! קוראים לסדרה החדשה דרגון בול... תנו לי לחשוב.... טוב לא נמאס לכם מדרגון בול? בוא נקרא לזה "חברים הדור הבא - מה קורה כשפיבי מכעיסה את כל הדמויות מהשירים שלה". שם ארוך, אבל לפחות הוא מסביר מה יקרה בסדרה. כששמעתי את השם דרגון בול זי, חשבתי שמדובר בתכנית שמדברת על כל 26 (יש 26 אותיות בABC) הביצים שיש לדרקון! נשמע קצת חולני עכשיו, נכון?

Gohan

New member
אני זוכר שכן...

עם ברוק זה משהו אחר....הוא סגור עיניים מחוסר ברירה... אבל אימא של בלומה עם עיניים שמחות כאלה..

למעלה