שרשור התוכנית14/2

vitamin P

New member
שרשור התוכנית14/2

ואיי זה באמת מוזר שביום ראשון אין תוכנית המונולג היה מצחיק אני מת לראות את ההופעה של הקוסמים אהבתי שזאת הפכה להיות פינה קבועה(עוד כמה זמן שנותר)-:) מעניין מה הוא יגיד בסוף התוכנית אם בכלל יגיד ושוב הרשתי לעצמי לפתוח שרשור כי לא ראיתי אחד קיים, מקווה שזה בסדר

la bella dama

New member
התוכנית של היום!!

כנראה שבאמת נישאר עד הסוף לראות מה קורה עם התוכנית..

vitamin P

New member
../images/Emo6.gif איזה תזמון

אהבתי את זה של הבחורה היחידה שנגעת בה היא לארה קרופט וגם זה רק עם גויסטיק

vitamin P

New member
ענבל גבריאלי

הראיון הזה היה קצת מפחיד חשבתי שהיא תביא מישהו להרביץ לאסף חח זה היה מגניב כשהוא מחק את השאלות קצת נלחץ חחח בכל זאת כן יש לה קשרים וגורילות שישנו לאוטו שלו את הצורה(קראתי לפני כמה שבועות שגנבו לו את הרדיו מהאוטו חחחח לא יודע למה זה קשור) היא יצאה קצת מפגרת: זה ערוץ מסחרי יש פה גם ככה פרסומות כל הזמן= אז זה בדיוק העניין ענבלי על פרסומות משלמים הערוץ רוצה להרוויח ולא לחלק פרסום חינם

shanyzilber

New member
עד עכשיו..

.המונולוג היה ממש נחמד. "למה אתה לבד..." די צולע, היו בודדים נחמדים. ואני לא יודעת בכלל איך להגיב על הראיון עם ענבל גבראלי, היו בו תחושות מוזרות, לא ברורות בכלל....מלחיץ קצת:) אבל ממש מצחיק. נחכה לסוף התוכנית לראות מה הוא יגיד.

vitamin P

New member
נכון.... חשבתי על זה ובטח זה ממש

לא נעים שאתה אורח סטנדביי זה לא מכובד אבל זה מה יש

shanyzilber

New member
מסתבר שלא...

מילי אביטל לא ממש הבריזה, היא פשוט מאושפזת בבית חולים מאז יום ראשון בכלל שהיא לא מרגישה טוב.

vitamin P

New member
60 sec../images/Emo23.gif

הרגע נגמר והיה ממש מצחיק חח על אהבה הכי אהבתי את : מצעד האהבה הוא בסך הכל פקק תנועה גדול עם שם יפה

la bella dama

New member
מי משיג לי את הכרטיסיה של

רק בנות מאמינות באהבה אפלטונית??? אני חייבת!!!

vitamin P

New member
מק 22../images/Emo99.gif

אייי זאת תוכנית גאוניתתתתת ומצחיקהההההה ראיתי אותה 4 פעמים כבר יש לי את כל הפרקים בוידאו וזה כל כך מצחיקקק אני חייב חתימה שלו בתור אסף הראל מכל לילה וחתימה של במאי מק חחח אני שומע אלברט אילוז ואמרתי אהה בטח לא יזכירו את מק ואז הלהקה התחילה לנגן את מנגינת המעבר של התוכנית

la bella dama

New member
אולי יקחו אותנו ליעקוב השקרן??

ואז נעשה השוואה ספר סרט הצגה?? ספרות מורחבת

vitamin P

New member
ואיי זה יכול להיות מגניבבבבב

שיתנו לו מיני תוכנית בתוך היום שהיה עם מונולוג ארוך פשוט ושישים שניות
רואים שזאת התוכנית האחרונה כי הוא מתחיל לדבר במילים גסות ואני גם מאוד אוהב את היום שהיה חח חבל מאוד שהתוכנית יורדת צריך להלחם בזה
ואהבתי את הפרודיה על המופעים בתוכניות אירוח שונות
משבוע לשבוע זה ניהיה יותר ברור ומצחיק

shanyzilber

New member
תהליך גמילה...

אז עוד שבועיים וחצי נגמרת העונה. וכמו שאסף אמר, הם במשא ומתן על כסף...או שיצליח או שלא. נחזיק אצבעות! וגיא זהר שולט!!!!!!!!!!!!!

eyalros123

New member
ראינו שבסוף הוא אמר

על זה שיכול להיות שהתוכנית תחזור בחופש

../images/Emo45.gif לו יהי!

הלוואי וזה יהיה ככה. אם באמת מדובר בשלבים של משא ומתן, לכו תדעו לאן זה יתפתח...

למעלה