שרשור הרגשות......

שרשור הרגשות......

פה כולם יכתבו את הרגשות שלהם לאחר ההדחה מהיול"ב..... מה הם מצפים שיקרה עכשיו בקבוצה ( כלומר חילופי מאמנים,שחקנים וכו'..) ופשוט תוציאו את מה שיש לכם על הלב.... אנחנו לא קהל של מכבי,אנחנו קהל של אהבה, שבכל זמן ובכל מקום נלך עם הקבוצה אז בבקשה בלי לקלל שחקנים או מאמנים או כל מי שבא לכם פשוט תגידו מה שאתם רוצים בצורה יפה.....

Fantasy WRC

New member
להפועל היה חסר רק סל אחד בשביל

לעלות לשלב הבא
עכשיו הם צריכים להתרכז בליגה ובפלייאוף....

שiש

New member
מה, בלי קללות?

טוב, אז אני אשתוק.
(סתם. את הגיגיי כבר כתבתי בשרשור הקודם. נגמר לי הסוס.)

חחחחחחחחחחחחחח

אני את שלי גם כתבתי בשרשור המשחק אבל תקציר לכל מה שהלך שם הוא שהרגשתי תחושת אבדון,תחושה של חלום יפה שהפך לסיוט חזר להיות חלום עם תקווה לסוף טוב,אך הסתיים ברע, עם זאת לבוף היה טעם טוב.... טעם של תקווה לימים הבאים.

שiש

New member
לפחות אתה צוחק :)

"אבדון" נשמע לי קצת חמור מידי. זה רק ספורט. (שלא תבין לא נכון, אני ממש לא מזלזלת בהרגשה שלך, ומזדהה לגמרי עם תחושת התסכול העמוקה, אבל קח את הדברים בפרופורציות.) תקווה זה מצוין. (מה עוד נשאר לנו חוץ ממנה? לסמוך על דרוקר אולי? כן, בטח.) אבל מה שכן, תגלית! אתה יכול להיות משורר!!! הרסת אותי :)

חחח כן הגזמתי קצת עם האבדון.....

חחחחחחח אבל מותר לי ,נכון? לא הבנתי את העניים עם המשורר, אם בא לך תסבירי...

שiש

New member
מותר, מותר :)

"תחושה של חלום יפה שהפך לסיוט חלום על תקווה לסוף טוב... טעם של תקווה לימים הבאים" לא משורר? צריך להלחין את זה!

כבר נגמרו הדמעות!!!

כואב כואב. אני קורא ת.עיתון של אליפות היולב ששמרתי את זה ובוכה כן אני לא מתביש אני בוכה. חוץ מזה אין לי כלום לומר כרגע אז לילה טוב!(איפה החלומות התקוה אחרי שלקחנו ת.יולב

AGENT SHESH

New member
חבל. חבל. באמת חבל...../images/Emo73.gif

הפועל היתה חייבת לעלות שלב, בייחוד כאלופה. ולחשוב שאם רק הפועל לא היתה מפסידה את ההפסד המטופש הזה בקוולוז'... הכל היה אחרת... או עוד סל אחד... נו, מה נעשה.. את מה שקרה כבר אי אפשר לשנות, העיקר שלקראת העונה תהיה קבוצה שתבנה לחצי העליון של הטבלה, כי אובדן ההכנסות העצום מאי-העליה לשלב הבא לא יתרום במיוחד לקבוצה..

למעלה