שרשור הקדשות!!!

מתן ב

New member
שרשור הקדשות!!!

אני מקדישה את השיר הזה לעמית: אמרת לי אתמול שחלמת עלי בלילה, זה דבר כל כך נחמד לדעת שמישהו חולם עליך, גם אם זה חלום קצר ואם זו את, זה אפילו עוד יותר, עוד יותר נחמד תחלמי, תחלמי, ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום תשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום כשאת ישנה ומחייכת לעצמך, אני שמח שאת שם לפעמים נחמד שחולמים עליך, גם אם זה חלום קצר ואם זו את, זה אפילו עוד יותר, עוד יותר נחמד תחלמי, תחלמי, ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום אני יחפש עוד שירים ויקדיש אותם לכם!!!

מתן ב

New member
למור: ילדה סוכר ../images/Emo9.gif

ילדה סוכר את נוסעת ואני נשאר בלעדייך אין לי שום דבר ילדה סוכר את נוסעת ואני נשאר רק אתך הייתי מאושר מחכה שתחזרי אלי את לא כאן והכל נראה אחרת לא כאן והזמן לא עובד את לא כאן ולא חוזרת אבל אני פה ואני זוכר מבטיח לחכות לך עד סוף העולם לאן שלא תלכי גם הלב שלי שם כשמגיע הלילה אני ער לא נרדם בנשמה שלי קר גם כשבחוץ חם והם אומרים לי שחבל עליי ומסבירים לי שזה לא כדאי ?ושואלים אותי עד מתי כי יש עוד את כל החיים לפני ילדה סוכר את נוסעת ואני נשאר בלעדייך אין לי שום דבר ילדה סוכר את נוסעת ואני נשאר רק אתך הייתי מאושר מחכה שתחזרי אלי תני לי סימן כי אני מתגעגע החיים תפסו אותי לא מוכן וכבר מזמן הבנתי כמה זה קורע נשאר לא מכוון, אני נשאר לא מוגן רוצה לדעת ולא להאמין אני רוצה להרגיש ולא להבין כל הדרכים מובילות אותי אלייך אחרי שנים שחיפשתי אחרייך ועכשיו אני הולך לישון לבד בורח מהחושך, מתהפך מצד לצד הולך לאיבוד כשאנחנו לחוד אנחנו כל אחד לחוד

וווואאאאאאאאההההההה../images/Emo99.gif

תודה תודה תודההההה
איזה מותק
*נשיקות*

מתן ב

New member
לאייל ../images/Emo6.gif

פשוט פשוט מחפש מהות לכל שטות נמות נמות בובה עם חוט של אלוהים זה טוב זה רע אך אין ברירה אין דרך חזרה בדיחה זו חזרה גנרלית העיקר הספקנות אני אפס, אני אפס צעקתי לפני כולם במסיבה אני אפס, אני אפס בסך הכל רציתי אהבה ארון גדול יש בו הכל ספרים שלא קראתי תקליטים שלא שמעתי אך את הארון עיצבתי שאראה חכם זה טוב זה רע אך אין ברירה אין דרך חזרה בדיחה זו חזרה גנרלית העיקר הספקנות אני אפס, אני אפס צעקתי לפני כולם במסיבה אני אפס, כל אחד הוא קצת אפס וכל אחד זקוק לאהבה סתם! משעמם לי...

Angel Girl1

New member
והנה שיר לאייל:

המבט שלך הוא אש קרה אשה זרה איך שאת מתבוננת דרכי האהבה שלך כל כך מרה מיטה סתורה מזכירה איך פלשת לתוכי כשעצמתי עיניים ניסיתי לשוא להזות את פנייך ריח אבק בשערך אפלולית מבטך בצילו של יום קיץ הולך ודועך טעם הדם של צחוקך אור הדבש של גופך וצילו של יום קיץ הולך ודועך הכיעור מושל ברחובות בחלונות משתקפים עננים אפורים מחפש אותך בכל מקום אולי פתאום תוולדי מתוך רגע מקרי געגוע ישן כמו צליל לא מכוון לא נותן לי מנוח ריח אבק בשערך אפלולית מבטך בצילו של יום קיץ הולך ודועך טעם הדם של צחוקך אור הדבש של גופך וצילו של יום קיץ הולך ודועך

מתן ב

New member
לאייל...

אתה משיח של גופי כמעט מביא את הבשורה אני שכובה שוב על גבי מצפה לגאולה תפרוק את הנשק חייל שלי תפרוק אותו לתוך גופי כדור מתכת מזהב תפרוק אותו חזק עכשיו כדור מתכת מזהב תפרוק אותו... אני יורדת לתוך תהום של ציפייה ללא גבולות את חום גופך אני ארגיש למשך חמישים שניות פאזל של שברי מבט משתנה לאט לאט אחד הבטיח שני אמר כולם כולם אותו דבר תפרוק את הנשק חייל שלי תפרוק אותו לתוך גופי כדור מתכת מזהב תפרוק אותו חזק עכשיו כדור מתכת מזהב תפרוק אותו חזק עכשיו אחד הבטיח שני אמר כולם כולם אותו דבר אותו דבר תפרוק את הנשק חייל שלי תפרוק אותו לתוך גופי כדור מתכת מזהב תפרוק אותו חזק עכשיו כדור מתכת מזהב תפרוק אותו חזק עכשיו אחד הבטיח שני אמר כולם כולם אותו דבר אותו דבר אייל ביקש ממני להקדיש לו את זה... לא התכוונתי!!!

EyalGoor

New member
טעית../images/Emo70.gif התכוונת לכתוב...

תפרוק את הנשק [URL='http:///'] אייל [/URL] שלי!

למעלה