שרשור הצכלצ - זה פה!

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
שרשור הצכלצ - זה פה!

"ב- 23:50 בכניסה לצכלצ" הודיע לי לירוי "ולא לאחר
"
ב- 21:45 התקשרתי למהממת "מה את עושה?" "ישנה. מה קרה?" (סליחה! גיברת מהממת, מה פתאום את ישנה 45 דק´ לפני שאת אמורה לאסוף אותי? אני יכולה להבין?!) "אני לא באה!" הכרזתי "מה עכשיו?" היא לא ממש התרגשה "אין לי מה ללבוש..." "מה עם החולצה שלבשת פעם שעברה שהיינו בצכלצ?" "לבשתי אותה בפעם שעברה שהיינו בצכלצ!" "והגופיה האדומה?" "לבשתי ביום שבת בסוויט" "הגופיה השחורה, שאת אוהבת?" "לבשתי ביום רביעי שעבר בשאדו" "החולצה הורודה?" "היא ורודה! אוף... אולי תבואי?" והיא באה... (יש לה ברירה? בגללה לא קניתי היום בגדים!) סוף טוב לטרגדיה. או כמו שיאמר לירוי שעתיים וחצי מאוחר יותר "את יודעת שהחולצה הזאת חצי שקופה?!" (נו, שלא תגיד שאני לא חושבת עליך כשאני מתלבשת...
) ב-22:30 המהממת, בחולצת bebe ורודה חדשה, אספה אותי, ונסענו לאסוף את משנה תורן, מהמם בפני עצמו. בדרך התגלה במלוא עוצמתו הפאטיש של המהממת – boys bands (ביחד עם הפאטיש של לירוי לבריטני ספירס... בעצם, אולי כדאי שאני אשתוק...
) בינתיים, למרות עיכובים שונים, אנחנו עומדים בלו"ז (1+). הגענו לצכלצ ב- 23:50 (1+ על הדיוק!). קמפארי הגיע מס´ דקות אחרינו (1+), ורק לירוי וספיינבאר לוקחים ת´זמן (1- על האיחור!). בסוף הם הגיעו – לירוי היפיוף, קורן כולו (1+). אוי, אם רק לא היית גיי (רגע... זה מעולם לא עצר אותי קודם...), ובזוגיות (רגע! גם זה מעולם לא עצר אותי קודם... אז למה, לעזאזל, אני מחכה??? אהה, כן. הנסיך. לא הייתי עושה את זה לנסיך.), וספיינבאר המדהים, שלא היה הערב לגמרי במיטבו (1+ כי אתה מדהים, 1+ על המאמץ). נכנסים. מתחילים לרקוד. אורות אולטרא סגולים נדלקים ואנחנו מגלים ש: למשנה תורן יש משהו זוהר על הנעליים. למהממת יש חולצה שקופה, וחזיה לבנה שזוהרת באולטרא... היה מצחיק. מאוד. (1+)
. המוזיקה היתה טובה (1+), אם כי פחות מהפעם שעברה... קמפארי לא הצליח להסוות את ההלם למראה לירוי הכוכב, שסחף את המועדון לריקוד שורות סוער (1+ למראה פניו
של קמפארי, ו5+ לחמשת ריקודי השורות שלירוי הוביל. לירוי, אתה
!) משנה תורן והמהממת מחליטים להתאמן בבית על הצעדים
...בהצלחה. י´ חברתו הטובה של קמפארי מגיעה. בחיי שאני מכירה אותה מאיפשהו, אבל מאיפה???. אוי, הנה (עוד) אקס של לירוי... משנה תורן מאתר פוטנציאל ידידותי לעיניים. מובי דיק בשמלת סטרפלס אדומה נצמדת ללירוי (גיברת! תורידי את הידיים!
), הבנות האחרות סתם נועצות מבטים (אני מוכנה להשבע שהיתה שם אחת שחשבה על כמה דרכי חיסול מתוחכמות למראה נשיקה באויר שהפרחתי אליו!). יהלומה בן-פורת נתנה שואו אירווזיוני חביב (2+, בעיקר על קריאות הביניים). ממשיכים לרקוד. ספייני לא מרגיש כ"כ טוב (1-), קמפארי וי´ פורשים. היה רייניג מן (1+). גיליתי שהפוטנציאל של מ. תורן יודע לרקוד. "אני מקווה שהפעם היא תתפוס איזה סטרייט" אמר ספיינבאר למהממת. "יו, כמה זמן לא רקדתי עם בחורה" אמר הפוטנציאל בסוף הריקוד. צר לי, גם הוא גיי. מי מופתע, שירים יד. מה, אף אחד? טוב אז נמשיך... זמן ללכת, בכל זאת אוטוטו זריחה... לירוי מזמין אותנו לאירוויזיון ועוגת קושולד. חיבוקים-נשיקות-הביתה. בדרך מ. תורן והמהממת הכניסו אותי ל"מצב כפית". היה מצחיק. (1+)
היה שיגי. היה קיילי. אבל הכי חשוב – היה לירוי25. לסיכום: 16. יקירי – אתם נפלאים! אוהבת אתכם. mai

משהו זוהר על הנעליים?! ../images/Emo2.gif

מה זאת אומרת?! הן זוהרות!!! לא היה עליהן שום "משהו"! הן פשוט זוהרות באולטרא סגול. בדיוק כמו החזייה של המהממת
...לא יכולתי להפסיק לצחוק... 1. כנראה שגם לי יש גיי-דאר. והוא עובד יופי. עובדה. (וזו לא פעם ראשונה) השאלה היא - מה אני עושה עם זה
...אההה. 2. קמפארי - קבל ח"ח על החברה. או שבעצם - שלח לה
בשמי. מגיע לה. 3. ס´...תרגיש טוב. אוהבים אותך הרבה. 4. מהממת - אין מילים
...פשוט מהממת! אני חייב לזחול עכשיו למיטה או שאני לא אתפקד עד שבוע הבא. לא כדאי. שבת שלום לכולם. נא להחזיק אצבעות לגברת חדד. זה למטרה טובה, אינטרס לאומי וכו´. ביי!

campari

New member
ואני חשבתי שכבר לא עושים את זה יותר

ריקודי שורות
נו, לא ציפיתי. מה הדבר הבא, שובן של כריות הכתפיים? חוצמזה היה מקסים, באמת. ספיינ היה חמוד מתמיד, והמהממת אכן מהממת, ותורן, ומאי (שעמדה בגבורה מול אווה בראון בשמלה האדומה. גברת, תמצאי לך הומואים משלך! אנחנו כבר תפוסים), ולירוי שהפליא בריקודי שורות. ג´וקי ארקין לא היה עושה את זה יותר טוב (חחחח, מה זאת אומרת "מי זה ג´וקי ארקין". לכו לראות "עוד להיט" בשידורים החוזרים בבריזה, ותדעו). הדיג´יי לא הפסיק להפתיע עם שירים שכבר שכחתי (ושמחתי לשכוח שוב ביציאה מהמועדון), ויהלומה היתה ענקית (בשלוש שפות!!! וגם בדיבור של ערסים). אכן, היה קיילי. (ועכשיו אני רוצה למועדון הומואים בבקשה)

מה איחרתי?../images/Emo2.gif

טוב, החלטתי לקחת יום חופש היום, אז יש לי זמן ( כן,כן גם וורקוהוליק כמוני יכולה לקחת יום חופש (בשביל לכתוב תיק חפיפה, שלא יפריעו לי... )) אז לכל הנוגעים בדבר:החולצה הורודה היתה מ ה מ מ ת והחזיה הלבנה אפילו עוד יותר!!! אני, בניגוד אליכם, עדיין צריכה לתפוס לי איזה סטרייט {
}! אגב סטרייטים, לירוי יקירי! לפי המבטים ב"אולטרא" שלי, אני נשבעת שלפעמים צריך להזכיר לך שאתה גיי..תחשוב על זה
ד"ש מהבלונדה להתראות לכולם אני הולכת לעבוד..

Liroy25

New member
סליחה אבל למי את קוראת הומו???

אני גיי פרנדלי! אין שום עדות חיה שיכולה להוכיח את נטיותי באופן חד משמעי! (הנסיך זה רק בגלל הכסף והסקס כך שהוא לא נחשב...) לגבי המשאית עם ה"לירוידאר" שלה (לא משנה עד כמה המקום מפוצץ הבחורה מאתרת אותי כמו כלום!) אני חושב שפתחנו דף חדש ביחסים בינינו. כשמסתכלים עליה מקרוב ורוקדים איתה מעט היא דווקא חביבה למדי!

.m

New member
סקס וכסף?

ואני חשבתי שאתמול למדנו שהנסיך בכלל סטרייט... (אתה רואה מה קורה כשמתעסקים בכל מיני מבחנים דביליים. מעכשיו רק מבחנים של קוסמו), אז כשאתה ומובי-דיק תחיו באושר ועושר, תעביר את הנסיך לפה. אני מבטיחה לדאוג לפנק אותו כמו שמגיע לו. |נעימים בגב| mai

.m

New member
לא התכוונתי למבחן הדבילי הזה...

התכוונתי למבחן הדבילי השני (אגב, תסתכל על הציפורנים שלך שניה...)
mai

.m

New member
המממ... אתה בטוח....???

הכל בהומור... אני מחכה להיות שושבינת הכבוד בחתונה שלכם (תאמין לי שאף גבר לא ידאג למסיבת הרווקים שלך כמוני
)
mai

Liroy25

New member
כשהבחור יציע לי סוף סוף נישואים

את וקסנדו תיהיו הראשונים לדעת! וגם תורן. וס´. והמאממת.. וא-פרת. ואמא שלי..

.m

New member
העיקר שאני וקסאנדו ראשונים... ../images/Emo68.gif

ומה פירוש התקף השוביניזם הזה, לירוי???? "כשהבחור יציע לי סוף סוף נישואים" - למה תמיד הבחור חייב להציע נישואין? איפה שיוויון זכויות? שיוויון הזדמנויות? אני פשוט לא מבינה את זה!
mai

למעלה