שרשור "הצילו"

Fa88di

New member
עזרה!!!

למישהו יש את התרגום לסרט THE MAKING OF THE DARK SIDE OF THE MOON ?? סרט של "פינק פלויד" ..

l i a d d

New member
שנה טובה!!

הגיע לידי תקליט של הבעד והנגד טרמפים של ווטרס אך יש בוא רק שלושה שירים ואילו בניתוח של התקליט פה בפורום יש הרבה יותר משלושה שירים הכיצד????

jonbirion

New member
שאלה לי

קיבלתי לאחרונה חוברת פרסום של classic rock direct יש שם הצעה לdvd שנקרא reflections and echoes מישהו מכיר ויכול לחוות דעה. מחיר 40 פאונד תודה

elimotherfucker

New member
אני צריך עזרה

מישהו פה ראה את הסרט "ב72 לא הייתה מלחמה" הוא היה ביס 5 כמה פעמים ויש שם שיר של פינק פלויד בקטע שהוא מתעצבן על אבא שלו ונסגר בחדר מישהו פה יודע איך קוראים לו?????

sronis

New member
מחפש גירסא של השיר Late Night

שלום לכולם, אני מחפש גירסא של השיר Late Night של סיד בארט, אבל לא הגירסא הנקראת Take 2 אלא כנראה ישנה יותר וכזו שנשמעת מחוספסת יותר, ויכול אפילו להיות שזה לא סיד בארט עצמו שר. אם מישהו מכיר/יודע על מה אני מדבר, אשמח מאוד להכוונה כיצד למצוא את הגירסה הזו. אני מכיר את הגירסא מתוך מרתון פינק פלויד שנערך בגלגל"צ (או בגל"צ, לא זוכר) לפני כמה שנים (98-97) וכלל כל מיני גירסאות כיסוי וגירסאות מיוחדות לשירים. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור, רוני

היום בתפוז אנשים../images/Emo39.gif

רמי ורונן, אירה וגיא ואפרת ורואי -שלושת הזוגות שעלו לגמר הגדול של רצים לדירה יתארחו בתפוז Live ב Blog Tv בשעה 19:30. אתם מוזמנים לשרשר להם שאלות כבר עכשיו בפורום רצים לדירה 2.
אילן נרינסקי, מורה לזואולוגיה ומנהל פינת חי יענה לשאלות בנושא שילוב בע"ח במסגרות חינוכיות היום בשעה 20:00 בפורום חינוך לילדים ונוער

מיצצ

New member
זיהוי שיר,

כן, אני יודעת שיש פורום זיהוי שירים אבל נראה לי שאתם קצת יותר תותחים אז אני בטח ממש טועה בליריקה, אבל ככה זה נשמע לי :
Can't keep my eyes from the nananana.. bla bla bla just to find my bla bla sky (?)​
אין לי ספק שזה אפילו לא קרוב אבל זה שיר ממש מוכר שלהם תודה

לא, אבל

לאור התרבות השאלות, אני שוקלת לפנות ליבואנים ולבדוק מה קורה עם התרגום בכל הסרטים האלו.

l i a d d

New member
בוא===בו

5.01 צד א the pros and cons of hitch hiking צד ב 4.30 apparently they were travelling abroad 4.33 running shoes

אני לא מכירה את ה-DVD האמור

אבל על חברת ההפקה הזו שמעתי. ה-DVD שלהם מקבלים ביקורות גרועות מאוד, פעם אחר פעם. הם הוציאו כמה DVD על פינק פלויד, שנקטלו ע"י כל מי שראו אותם. נראה שמטרת ההפקות שלהם היא בעיקר לקדם את המפיקים, שיש להם להקה משל עצמם, בשם Mostly Autumn. בכל מקרה, לא שווה לשלם 40 פאונד (!!) על DVD כלשהו. בדקתי באתר שלהם ונראה לי שה-DVD האמור מורכב מחומר שהוציאו ב-DVD קודמים על הפלויד, שזה בעיקר ראיונות עם עצמם.

ליאורנר

New member
שני דברים....

דבר ראשון אני שם קישור על כל ההיסטוריה של פינק פלויד שחבר שלי הביא לי ולא ניתקלתי פה... אם אתם מכירים את זה אז עמכם סליחה דבר שני... הייתי בחנות תקליטים והמוכר הראה לי עותק שהוא קיבל של wywh..קודם כל העטיפה היית בצבע לבן אבל זה מילא[ענייני הוצאה וזה] אבל התמונה עצמה היית משונה... הזווית מכאילו היית יותר קרובה ונוטה קצת ימינה ורואים בברור את הפנים של האיש השרוף והוא בתנוחה טיפה שונה קיצר משהו מוזר כזה..... וזהו

vegetable man

New member
אז ככה

כמו שאמרת יש 2 גירסאות - אחת הסטנדרטית והשנייה שהיא take 2 האינסטרומנטלית, כך שאני די בטוח שמדובר בקאבר. ישנם קאברים רבים לשיר הזה, כשהידוע מכולם שייך ל-minimal compact (שאני אוהב) מתוך פסקול לסרט שהוקדש לבארט ששמו "Fuck your dreams, this is heaven"
ויש גם קאברים למשל של Quasimojo וכן של This mortal Coil. השאלה איזה מהם, אתה מחפש

frikin shin

New member
כדי לא לפתוח הודעה חדשה....

קראתי באתר הזה קצת על השירים של פינק פלויד.. ובהמון מהשירים מוזכר שהשיר אכשהו נוגע לסיד בארט. אז יש לי כמה שאלות עליו אם תוכלו לענות לי... מה מצבו של סיד בארט היום? (לא בקבר נכון?
) מתי הוא "גורש" מהלהקה? היה כתוב באתר שם באחד מהשירים (נראה לי Shine on You crazy Daimond) שפעם אחרונה שחברי הלהקה ראו אותו הייתה שהוא בא לאיזה אולפן הקלטות כשהגבות שלו מגולחות. אז הרעיון בסרט שהוא מגלח את הגבות היה גם ממנו? תודה למי שיענה.. דניאל

תשובות מלאות

יש בביוגרפיה על סיד, המצוייה במאמרי הפורום. גשי לקטגוריה "ביוגרפיות של חברי הפלויד" ושם תמצאי את זה. תשובות קצרות: 1. סיד חי. הוא גר לבדו בקיימברידג', בבית משלו. 2. תחילת 1968. 3. כן. סיד הגיע לאולפני אבי רואד כאשר הלהקה עבדה על המיקסינג של WYWH. על פי הגרסה הרשמית של הפלויד, זו היתה הפעם האחרונה שהם ראו אותו. הוא היה שמן, ושערות ראשו וגבותיו היו מגולחות.

emmily plays

New member
המילים

can't keep my eyes from the circling skies, tung tied and twisted just an earthbound misfit , I. והפירוש: לא יכול להסיר את מבטי מהשמיים החגים סביבי, קשור לשון (כלומר לא יכול לדבר) ומעוות, אני רק מיספיט(אדם לא שייך ) מקורקע לאדמה. והשיר הוא אכן learning to fly שאינני זוכרת כרגע האם הוא מהדיוויז'ן בל או ממונטרי לאפס אוף ריזון, מאחר ושני האלבומים אינם ברשותי. את המילים אני יודעת כי פעם הסתקרנתי לדעת מה הוא שר, הוא שר קצת לא ברור שם, אז בדקתי באתר אינטרנט.

למעלה