שרשור הצ'אט

שרשור הכרת שמות החברים בפורום

בואו נרכז את שמות הנוכחים כאן בפורום בין אם הם משתפים מידי פעם או עם רק קוראים את ההודעות שלפחות נראה את תמונת המצב בפורום כל מי שרואה את ההודעה הזאת שישלח תגובה ללא נושא וללא תוכן ואני יתחיל.

דוסית1

New member
EZE DIKAON..... (;

kvar mizman shahti eh kotvim beanglit mehapelefon... (meaz h-5110 zihrono livraha...) ani mevina sheyesh po od kama shemizdahim aiti... ulay misheu badak betapuz ma habeaya?? agav, hevanti shyesh po misheu she`en lo et hbeaya.. meize mahshir hu golesh??

חנוך617

New member
אריאלה, את יודעת לקרוא אנגלית או

שאת מאבדת עשתונות עם כל האנגלית פה? או שמא במחשב הכל תקין?

רולי NO 1

New member
KIMAT LEKULAM YESH ET ZE..

AVAL AT DAVKA KOTEVET ANGLIT LO RA..AGAV NISITI LICHTOV BATZET VEYESH SHAM ET OTA BEAYA! DIBRU IM TAPUZ VEM AMRU SHEM YESADRU ET ZE AYOM O MAHAR!

חנוך617

New member
אם אתה זאביק ההוא... אז

אני לא יודע אם אפשר להאמין לך. איך אמרו לך? תוכיח....

במחשב הכל תקין

ולגבי האנגלית: יש לי ציון של 100 עגול בתעודת הבגרות שלי בחמש יחידות אנגלית. את מבחן הפטור באנגלית באוניברסיטה סיימתי תוך רבע שעה והסתבר שעניתי נכון על כל התשובות למרות שלא התכוננתי לזה בכלל. ועל זה נאמר: ה' יתברך היה איתי אחרת קשה לי להבין כיצד סיימתי את המבחן כ"כ מהר מאחר ואני קוראת לאט באנגלית והדקדוק שלי באנגלית כיאה לישראלית...לא מי יודע מה מוצלח.

חנוך617

New member
קודם כל, ברוכה הבאה

לאן נעלמת לנו? אגב, הדיסק הגיע? מה החלטת לגביו?

לאיש הרוח הלך המחשב כבר כמה ימים

אז אנחנו גולשים עכשיו מאותו המחשב - המחשב שלי - עד שיסדרו לו את המחשב. זה צריך להיות מחר או בתחילת שבוע הבא. היום הוא לא נמצא בערב בבית ולכן המחשב שלי כולו לרשותי. בקשר לדיסק, עניתי בערב למסר ששלחת לי בבוקר בנושא.

חנוך617

New member
קיבלתי את המסר. תודה. עכשיו שאת

יודעת את הפרטים שלי הייתי שמח אם תכתבי אם את עדיין חושבת שאני לא חרדי. בלי פרטים מזהים כמובן.

הפרטים שלך לא אומרים כלום

לגבי היותר חרדי לדבר ה' או לא. פורום יוצאים בשאלה מלא ב"חרדים" בתחפושת. הם נראים כמו חרדים, הם גרים בין החרדים, יש להם גם שמות חרדיים והם גם מדברים באידיש. אבל...הם יוצאים בשאלה. אני לא מתכוונת, חלילה, לרמוז שום דבר עליך. אני רק מתכוונת להגיד שידיעת השם שלך ומקום המגורים שלך לא מעיד על היותך חרדי לדבר ה'.

דוסית1

New member
mamash la`ag larash....

nira li shead az anahnu nishtagea.... :) agav toda al hahmaot.. shahahta she`ekev hiyoti talmida nigzas alay lilmod anglit bein kol sh`ar hamiktso`ot.... lefahot ahshav ani mevina lema ani tsriha et ze...

k זאבי

New member
הוא לא ממחשב

הבעיה היא רק בנוקיות, או לפחות במוטורולה אין בעיה.

למעלה