שרשור הפרק של היום

Gilmore Fan

New member
שרשור הפרק של היום

איזה פרק יפה
כל כך צחקתי
במיוחד כשלורליי אמרה: Like sand through the houw glass, so are the gilmores of our lives זה היה ממש טוב
וגם פריס- הייתה ממש מוזרה, כשהיא התחילה לדבר על הטעויות ובכלל, כל הסעודה הזאת הייתה גדולה
, עם ג´קסון בתור "יורש העצר"- גדול

HaMsTeR

New member
פרק גדול... בין הטובים../images/Emo13.gif כל כך

אהבתי! פריס שולטת! ג´ס שולט! רורי+ג´ס=
פריס+טריסטן=

shira245

New member
אהבתי את הפרק!!!

היה נחמד היה חביב אז בואו ניסע לתל-אביב.... (עזבו..!) זה פשוט חובה- רורי+ג´סי!!!!!! האדם פשוט חתיך וחמוד..איך זה שהיא מקבלת את כל החתיכים????? חוצמזה,מה עובר על פריס? "הניילון הומצא רק במאה ה-20.." את לא יכולה להנות?? אני ממש מרחמת עליה!!! נ.ב- געגועיי לברט... ברט COMEBACK!

קולאז

New member
ענק...

אין מה לעשות.... אופי התכנית הוא כזה שהם היו חיבים מישהו שיצביע על הטעויות

z O e i

New member
יואווווו איזה פרק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הוא היה ממש יפהההה.... אחחח.... המשפט ההוא (דה גילמורס אוף אאור לייפס) זה היה כזה מצחיק!!!!! נקרעתי מצחוק.... אמא שלי חשבה שאני שיכורה או משהו.... חח... אהבתי שבסוף ג´ס הרס את האיש שלג ההוא
... ביורק... חח...

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo15.gifכנסו רגע דחוף../images/Emo15.gif

רחי ביקשה השבוע לא לכתוב הרהורים. היא לומדת קשה מאוד (חח יה, רייט, נכון רחי?
) ולא יצא לה לראות את הפרק (אגב רחי, לטובתך שהקלטת!). אז... תצטרכו להבין ממה שכתבתם בתגובות שלכם על הפרק. או שיש מישו אחר שזמנית מתנדב לכתוב תקציר חביב ונחמד על הפרק של אתמול? אופיר.

אני באמת מצטערת. ../images/Emo68.gif

אבל יש לי מתכונת ענקית להתכונן עליה.
באמת סליחה לכל אלה שפספסו, ואלה שלא. גם אני עדיין לא ראיתי את הפרק
אופ.. אני מרגישה ממש רע עכשיו...

HaMsTeR

New member
אני הכנתי תקציר!

הנה: פתיחת הפרק: מתקיימת תחרות בניית איש שלג בסטארס הולו, ורורי ולורלי מנסות לבנות אישת שלג (את הזמרת ביורק) הן שמות לב שאחד השכנים בנה איש שלג הרבה יותר מושקע, ממש פסל, והשתמש בהמון כלים מיוחדים כדי לבנות את האיש שלג המושקע. רורי ולורלי רואות שאין להן שום סיכוי לנצח, ופורשות... לקפה אצל לוק. **וכאן מתחיל הפרק** מספר רב של אנשים מכובדים מגיע אל סטארס הולו ומתכוונים להשתכן במלון העצמאות, של לורלי. לורלי וסוקי מחלטות לעשות ארוחת ערב בסגנון המאה ה18-19 עם יורש עצר, חיילים ומלצרים שלבושים בתלבושות מיוחדות שקשורות לתקופה הזאת. הם עושים הרבה חזרות לארוחת הערב החגיגית. בארוחת הערב המסורתית של יום שישי אצל אמילי וריצ´ארד, ריצ´ארד לא מדבר עם רורי\לורלי\אמילי, ולורלי ורורי דואגות שקרה משהו בקשר של סבא וסבתא. כשרורי שואלת את ריצ´ארד לאיפה הם טסים השנה (כי הם טסים כל שנה בתקופה "הזאת") היא "זוכה" לנזיפה... יום ארוחת הערב המפוארת (לקבוצה של המכובדים) הגיע, והתברר שהם ביטלו בגלל סופת שלגים רצינית. לורלי וסוקי, מיואשות, מחליטות להזמין את כל האנשים שהן מחבבות לארוחת הערב שתכננו- אם כבר, אז כבר.... וגם לישון לילה במלון. הן מזמינות את: מיס פאטי ובעלה, לין ואמא שלה, דין ואחותו הקטנה, קלרה, פריס(!) ריצ´ארד ואמילי(!!!) ועוד... לפני ארוחת הערב, כל המוזמנים קיבלו סיבוב מסביב לסטארס הולו בכרכרות. קלרה, אחותו של דין, מכריחה את דין לנסוע איתה בכרכרה ובגלל זה הוא לא נוסע עם רורי (כרכרות עם 2 מקומות בלבד). לורלי נוסעת עם לוק. רורי מחליטה לנסוע לבד, כי אין לה עם מי, ונכנסת לכרכרה, כשפתאום ג´ס קופץ אליה. הוא מתיישב ליד רורי והם מתחילים לדבר (love is in the air?). ג´ס אומר לרורי שהאיש שלג שהיא ולורלי בנו ממש מקסים, והאיש שלג המושקע פשוט מוגזם מידי. רורי מסכימה עם ג´ס. באיזשהו שלב ג´ס מתחיל לשאול את רורי על מה היא מדברת עם דין, ועל זה שהוא חושב שהיא לא מתאימה לדין. (האם הוא מנסה לגנוב לדין את רורי?). הארוחה מתחילה... באמצע הארוחה, אומר ריצ´ארד שהוא פרש מהעבודה שלו(!) ואמילי לא מבינה למה הוא לא אמר לה קודם. היא רבה עם ריצ´ארד ובלילה מגיעה לחדר של לורלי ורורי, בטענה שאין לה מקום לישון. אמילי לא עייפה ומחליטה לרדת ללובי ושם פוגשת את ריצ´ארד הוא מסביר לה למה הוא לא סיפר לה קודם. אמילי סולחת ולא חוזרת לחדר של רורי ולורלי. טיילור (אבא של רורי) ושרי (החברה שלו) מזמינים את רורי לבוא אליהם לחג המולד, ורורי מתלבטת. הוא לקוח מהאתר שלי על בנות גילמור. אני אפרסם את הכתובת עוד מעט.

sweet heart

New member
טעות אנוש...

לאבא של רורי קוראים כריס! ושכחת קטע יפה, בסוף רורי ולורליי רואות שאיש השלג המושקע והיפה-הרוס, וחצי ממנו כבר לא שם...

HaMsTeR

New member
דאמיט התכוונתי להוסיף את הקטע הזה

בסוף... אוףף... טוב לא משנה.

z O e i

New member
אין לך מה להרגיש רע...

זה בסך הכל תקציר, ויש אנשים חמודים שמנדבים להחליף אותך השבוע. העיקר שתתכונני טוף טוף למתכונת
בהצלחה

למעלה