שרשור הפרק השבועי אני לא בטוח שאני אצליח לראות אותו/-:
V vitamin P New member 11/3/05 #1 שרשור הפרק השבועי../images/Emo13.gif אני לא בטוח שאני אצליח לראות אותו/-:
S shv2004g New member 12/3/05 #2 ../images/Emo6.gif תוכנית מעולה קטעים שבלטו במיוחד: המורה והמתורגמנית השתלת איברים מצבי רוח בקולנוע אבא להחלפה
../images/Emo6.gif תוכנית מעולה קטעים שבלטו במיוחד: המורה והמתורגמנית השתלת איברים מצבי רוח בקולנוע אבא להחלפה
M miss_t New member 12/3/05 #3 ../images/Emo6.gif נכון../images/Emo70.gif אהבתי את המורה והתלמידה שהיא המתורגמנית שלה היה ממש מצחיק . למי שלא ראה הקטע הבא ספוילר "האם ביאליק יצר את היצירה הזו אישית על עצמו?" תרגום: "האם היצירה היא אוטביוגרפית?" "אכן כן" תרגום: "כאילו דהה"
../images/Emo6.gif נכון../images/Emo70.gif אהבתי את המורה והתלמידה שהיא המתורגמנית שלה היה ממש מצחיק . למי שלא ראה הקטע הבא ספוילר "האם ביאליק יצר את היצירה הזו אישית על עצמו?" תרגום: "האם היצירה היא אוטביוגרפית?" "אכן כן" תרגום: "כאילו דהה"
ר רועי החזאי הצעיר New member 12/3/05 #4 אני אהבתי את הדייט של ריקי ושמוליק קורע מצחוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק! איך הוא תוקע לה גרפסים, מחטט באף. נקרעתי
אני אהבתי את הדייט של ריקי ושמוליק קורע מצחוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק! איך הוא תוקע לה גרפסים, מחטט באף. נקרעתי
M miss_t New member 12/3/05 #6 ואיי עוד שני קטעים קורעים שהיו../images/Emo70.gif זה עם הקראטה! שהם עמדו ודיברו כמו רובוטים... והיה גם את זה שסתם חירבש על הפסנתר וקרן התחילה איתו... ואז שמישהו ניגן יפה היא אמרה לו "אבל אלייך אני לא נמשכת"
ואיי עוד שני קטעים קורעים שהיו../images/Emo70.gif זה עם הקראטה! שהם עמדו ודיברו כמו רובוטים... והיה גם את זה שסתם חירבש על הפסנתר וקרן התחילה איתו... ואז שמישהו ניגן יפה היא אמרה לו "אבל אלייך אני לא נמשכת"
C carmit4 New member 12/3/05 #5 נחמד לא היו קטעים ממש טובים אבל הכי אהבתי את המורה שאמרה לא לשים תיקים במעבר ונפלה חחח וגם את זה שלא מצא את התה שהיה לו מול העיניים חחח.. ועומר, אתה בוגד! לאן פורום קצרים בחתימה שלך נעלם?
נחמד לא היו קטעים ממש טובים אבל הכי אהבתי את המורה שאמרה לא לשים תיקים במעבר ונפלה חחח וגם את זה שלא מצא את התה שהיה לו מול העיניים חחח.. ועומר, אתה בוגד! לאן פורום קצרים בחתימה שלך נעלם?