שרשור הפאשלות

estherbee

New member
שרשור הפאשלות

הי לכולם. החלטתי לצאת מהארון. כן. אחרי חודשים של צפייה סמויה בפורום, הבזיק במוחי הצנום רעיון לשרשור, בהנחה שטרם נעשה כמוהו. אז לפני הכל קצת הקדמה: פעם, לפני כמה שנים טובות הייתי מקליטה את כל התוכניות ויושבת וצופה בהן שוב ושוב ושוב... וחוזר חלילה. תוכדי הצפייה (לפעמים בהילוך איטי) היה אפשר למצוא פאשלות שכריס קארטר ושות' הכניסו לתוכנית המוגמרת,זו ששודרה בטלוויזיה. מתוך הבנה שלכל הכותבים פה (או לפחות לרובם המכריע) יש פרקים מוקלטים שווה להביא את העניין. שגם אתם תהנו... ולפאשלה: בעונה הראשונה בפרק אנאסזי (אחד מתוך שלושה ברצף) יש שלב שבו מאלדר וסקאלי נמצאים במדבר במקסיקו. באחת הסצנות הם יושבים באיזה 'מסעדה' ואוכלים ארוחת בוקר עם סקינר. ישנה סצנה מאוד טעונה רגשית, שבה סקאלי אומרת בסערת רגשות למאלדר שהם איבדו כ"כ הרבה בתקופה האחרונה: אבא שלו מת, אחותה נרצחה, רודפים אחריהם עכשיו, ותוך כדי אמירה של הדברים, היא מורידה את הראש ומחייכת!!! את החלק הזה פשר לראות רק בהילוך א-י-ט-י-! קטע כל כך הזוי ולא שייך. צפייה מהנה

Gilliana

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

שמחה על החלטתך.
יופי של נושא העלית, ואת הקטע הספציפי שדיברת עליו - אבדוק בהקדם האפשרי.

ברוכה הבאה

שמחה ש"אזרת אומץ" וכתבת פה. אני מקווה שזו לא תיהיה הודעה האחרונה. ואת האמת? שמתי לב לזה פעם, לחיוך הקטן שהיא נותנת שם, אמנם זה לא היה בהילוך איטי אבל קלטתי אותו הקטע הוא שהייתי בטוחה שאני מדמיינת , כי האמנתי שאם היא חייכה היו לוקחים טייק נוסף.

aerynsun

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif../images/Emo77.gif../images/Emo205.gif

לא יאומן. ראיתי את הפרק הזה פעם אחרונה לפני...מלא זמן אבל אני זוכרת את הקטע הזה במפורש! יש לה חיוך נבוך כזה וממש לא קשור לסצנה. דרך אגב, אני אוהבת את הסצנה הזאת בין מולדר , סקאלי וסקינר. שם הרגשתי את החיבור הראשון שלהם ביחד. למרות שהחיבור הזה הופר מדי פעם "כאילו" ע"י סקינר אבל מבחינתי בסצנה הזאת אני האמנתי בסקינר כפרו-תיקים. למרות שקריס ניסה לתעתע בנו בנושא.

orityemini

New member
I thinkI rembbering that too :)

I thought I imagined that too :) she actually did again in another episode but I cant remmber exactlty where

Gilliana

New member
טוב, גם אני ראיתי ו...

... יש לי כמה דברים לומר: א. לא צריך הילוך איטי כדי להבחין בחיוך ב. אני לא חושבת שמדובר בפאשלה - לדעתי זה היה חיוך מכוון או מאולתר במהלך הסצינה. לדעתי זה גם רק טבעי שבמהלך סצינה כ"כ רגשית יגיע איזה חיוך של מבוכה, אבל שוב - זאת רק אני.

1Shir

New member
למרות שלא הלכתי לצפות בקטע המדובר..

אני נוטה להסכים מאוד עם מה שאמרת, אז כנראה שזאת לא רק את..

Gilliana

New member
../images/Emo24.gif

היתה לי הרגשה שתגידי את זה! אמרתי לעצמי שאם יש מישהו שיש סיכוי שיחשוב כמוני - זאת רק את.

estherbee

New member
יווו,נזכרתי בעוד פאשלה(אמיתית לגמרי

יש את הפרק הזה שבו השכן של מאלדר הוא סופר שמתאהב בסקאלי , עוקר לבבות וכותב סיפור על סקאלי(-סיפור שכותב את עצמו... - ברח לי השם של הפרק). תקציר לקטע המדובר: מאלדר וסקאלי יושבים בדירה של מאלדר עם מכשיר עיקוב דרך המיזוג אוויר, והם שומעים שהבחור יצא מהחדר. מאלדר רץ החוצה לתפוס אותו בזמן שסקאלי יושבת ונועלת את הנעליים במטרה להשיג אותם. כשסקאלי פותחת את דלת החדר עומדת מולה דמות, שתופסת אותה בצוואר ודוחפת אותה חזרה לתוך החדר. והפאשלה: מצולם המאבק בין סקאלי לבין התוקף, כש(שוב, מדובר בהילוך איטי של כמה דקות) ממש בהתחלת המאבק, רואים את סקאלי צועקת, ואז עוצרת לרגע, מסתכלת למעלה וממשיכה לצעוק (כאילו מישהו מהקאסט עומד עם שעון ומודד כמה זמן היא צריכה להשאר בסצנה...) והפעם, אין מקום לספק. זו פאשלה מתועדת!!! תהנו. (ותודה על קבלת הפנים הנעימה.)

1Shir

New member
זה הפרק Milagro ../images/Emo99.gif

ואולי היא הסתכלה לראות אם במקרה מאלדר מגיע? תראי אם מישהו יתקוף אותי אני לא אתמקד רק בצעקות לעזרה, יכול להיות שלרגע אני אעצור כדי להתרכז בדרכים אחרות להציל את עצמי.. בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה -- סקאלי אמיתית!!!...

pusher

New member
שמעתי על זה...

שמעתי שהיתה שם סצנה עם סקאלי וההוא שלא כל-כך מתאימה לגיל שלי..
תוכלו לפרט לי? אוף מתי אני אפטר מהקטע של לחכות לAXN

Gilliana

New member
טוב, אז...

א. לא הראו שם מי יודע מה ב. זו לא היתה סצינה אמיתית - זאת היתה סצינה מתוך ספר שבה הסופר מתאר את מחשבותיו ומה שהיה רוצה שיקרה, אבל שום דבר מזה לא קרה באמת.

Gilliana

New member
סתם הראו את...

פיליפ פאדג'ט (הסופר) משכיב את סקאלי על המיטה ופותח לה את החולצה, קצת מלטף לה את הרגל וקצת רוכן מעליה לנשק אותה. הנה התמונות מהסצנה האמורה.

pusher

New member
סתם סתם ראיתי את זה!

כי קניתי גם עונה6...לא היתי אמורה לקפוץ מ-4 ל-6 אבל פיתתם אותי...יואו זה היה מגניב!!!!

Gilliana

New member
תתחדשי! ../images/Emo13.gif

אבל למה את סתם משגעת את השכל? את לא יודעת מה קרה בסוף לילד שצעק "זאב זאב"?

1Shir

New member
בסופו של דבר כולנו באותו צד, לא?../images/Emo13.gif

למעלה