שרשור הערצה

Cutee

New member
שרשור הערצה../images/Emo99.gif

מתים על מפורסם
ובא לכם לצרוחח שאתם פשוט מטורפים עליו
נו זה המקום..לא חייבב שחקנים ממיכאלה אבל ברור שאפשר גם יאללה מק
שרשרו ותקפיצוו תציפו כמה שאתם רוצים על המושלמיםם שלכם

Cutee

New member
מקפיצההצהצהצהצהצה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif

יאללה תגיבוו
השירשור מוקפצפצפץץץץץ טובב
סתם לידע כלללי: הראלללללל סקעתתתתת
המושלםם שלי החתיךך היפיוף המדהיםם
דיי הוא כזה מקסיייייייים

גיגי123

New member
אוקייי../images/Emo98.gif

אני מתה על הפורום הזה ובעיקר על כמה בנות פההה הדרוששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ברגל זה ממש אני מציעה לך נישואיןןןן חחחחחח הדרוששששששששש אני חולה עליךךךךךךךךךךךךך

Cutee

New member
חוולה על כולםם בפורום הזה../images/Emo99.gif

יאללה מוקפצפץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ מק
תרשמוו על אנשושים מהפורוםם בעצם גם
פורום מיכאלה-סגידה-שליטההההה
לאףף יווו
!|

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איי לאב יו לירושלמת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סורי אני תפוסה
יש לי 3 חברים
אם את רוצה נהייה חמישייה
חחחחחחחחחחחחחח לאב יו לירוש!!!!

Cutee

New member
מוקפפפפץץץץץץץץ../images/Emo70.gif

מווווווווקפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפץץץץץץץץץץץץץץץץ מק
יאללה אנשושים תקפיצו תקפיצו לפני שיעלםם

Cutee

New member
../images/Emo9.gifפגשתיייי את אפרתייייי!!!!!!!

סתם נראה לכםם הלוואי אני אפגוש את המושלממת
מוקפץץץץץץץ
מק
שלום,הודעה זאת מוקפצת,נא להקפיץ לאחר הקריאה,תודה.
מוקפפפפפפפפץץץץץץ מק
תקפיצווווו

אני פגשתי את אפרת המושלמת../images/Emo99.gif

פעמיים!!!!!!!גאדדדדד איזה מדהימה היאאאאא איך היא נחמדה שיווווו! אין,היא פשוט מושלמת
וגם פגשתי פעמיים את נתן ונירו ויניב ולוסי וכו' וכו'!!!!! במפגש המעריצים ובמלון הייט בירושלים!!!!!!!!!

גיגי123

New member
אוקייי......./images/Emo98.gif

הדר לא מסכימה... אז אני יציע למישהו אחר
אני מציעה לתמירוששששששששששש המושלםםםםםםםם
למרות שהוא לא רואה את זה

HaDaRoSh

New member
טחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif

אמרתי לך אם את רוצה נהייה חמישייה
אני
קאשיו
חנוכה
קובי
נראה לי אני אזרוק אחד
מי זה תמיר ?

גיגי123

New member
חחחח ../images/Emo98.gif

לאאא!!! לא רוצה חמישיה
אני יהיה עם תמיררר
הוא שחקן כדורגל!!!ממכבי ת"א!!! נכון שהוא מושלם?!?!?!?!?

mary17

New member
גם אני מציעה להדר נישואין

למרות שאני נשואה לאחותה ולעוד כמה אה ואני אוהבת את האחד והיחידה טטטטטטטלללללללללללללללללללללללליייייייייייייייייייי שררררררררררווווןןןןןןן המושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

HaDaRoSh

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif

מרי מציעה נישואים לגיסתי?? אני לא אתחתן עם אישתה של מיי סיסטר
לא רוצה לאכזב את אחותי האהובה

למעלה