שרשור העונה....

SillyBilly

New member
שרשור העונה....

אוקי בנות, זה יהיה קצר, אשמח אם כל אחת תכתוב איזו עונה אהבה ולמה. עם מדברים על עונות בערך מ-3 ומעלה (למירב הבנתי) שימו את סמל הספויילר.

SillyBilly

New member
../images/Emo58.gif אני אתחיל, עונה 3......

אני ראיתי רק 3 עונות אבל העונה ה-3 כל כך הייתה חזקה ומרגשת, נשבר לי הלב על דיינה ואליסססס
היא כזו מתוקה ונאמנה. אגב, כשבט בכתה ואמרה שהיא לא הספיקה להפרד ממנה, ירדו לי דמעות מסוג מסויים של הזדהות כי לפני חודשיים וחצי אבדתי את סבי ואני בדיוק באתי אליו לבית החולים רגעים ספורים לאחר שנפח את נשמתו, חבקתי אותו ונשקתי אותו עד שהיה קר. הצטערתי שלא הגעתי בזמן ממש לומר לו שלום אבל לפחות הייתי שם לפני שלקחו אותו. מענין איך כל מיני דברים מהסדרה מעוררים בי מקומות אישיים. מקס/מוירה הזה דמות מתסכלת, מצד אחד מנסה להשתנות לגבר ומודע ל'שונותו' או איך שנקרא לכך אך כ"כ מתבייש ומסתתר, מנסה להמנע מלהכיר במציאות והוא הפך לאדם ממש לא נעים. קצת מעצבנת טינה בעונה הזו, נהייתה כזו מושית בלעכס ושיין איך היא עשתה זאת לכרמן הסקסיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אמה של הלנה לדעתי עשתה מעשה ממש אוהב עבורה, היא נותנת לה אפשרות ללמוד לקח אמיתי. אהבה קשוחה, לא רע, לא קל אך אמיתי. נראה שהיא אוהבת נשים לא קטנה בעצמה אחרי הכל. דילן נראית כמצרה על מה שעשתה, נקלעה למצב שלא רצתה לדעתי, החבר שלה תפס אותה בבייציות. אני מודה שבינתיים מכל הדמויות הגבריות הבודדות שנמצאות בסדרה, אני הכי מחבבת את אנגוס בשאר יש משהו שטוח, מעצבן, מעפן ורואים שהדמויות שלהם נעשו כיותר קישוט קל מאשר שהו עם בשר. אני מבינה שגם אנגוס בהמשך יפשל. מחכה להמשךךךךךךךךךךךךך.....

vitekriver

New member
../images/Emo58.gifכל העונה ה3

היא פשוט כאב לך מתמשך, הרגשתי כמו עינוי סיני ולא הבנתי למה אני עושה את זה לעצמי יכלתי להתמודד עם ההרס של טיבטי כי זה ניתן לתיקון בעונות הבאות אבל ככה להרוג את דיינה? פשוט להרוג את המעריצים העונה הכי עדיפה עלי היא העונה ה5 רק בגלל בט וטינה כי ממש אהבתי את האהבה שלהן ובגלל זה גם העונה הראשונה עד שמראים את קנדס הזונה ממש אהובה עלי עונות 5 וחצי מ1 - בגלל בט וטינה עונה 2- הזוג הכי קורע אליס ודיינה עונה 3- שיין וכרמן לוהט עונה 4- טאשה ואליס שהיו ממש חמודות עונה 6 כרגע מדשדשת

goshpanka

New member
../images/Emo58.gifכל עונה אהובה בדרכה

עונה 1 - אהבתי מאוד בגלל ג'ני בעיקר ואין מה לעשות עונה ראשונה של סדרה אפעם לא שוכחים.. עונה 2- פשוט מתתי על אליס ודיינה והמתח בין ג'ני שיין וכרמן היה טוב מאוד עונה 3- פשוט עונת הדמעות... העלילה הכי כבדה (וזה לא רע!) דיינה האהובה :( יש הרבה פרקים של כל הבנות ביחד וזה תמיד כיף אפילו אם זה סביב נושא עצוב כמו המוות של דיינה. עונה 4- פשוט העונה הכי מצחיקה שיש אני לא אשכח את הקטע של אליס וג'ני לעולם שג'ני השוותה את עצמה למונה והיא ואליס רבו בגל שג'ני שאבה קצת יותר מדי את הסיפור שלה מהמציאות חחח.. היו עוד המון קטעים מצחיקים ולא נשכחים בעונה הזאת כמו למשל המשחק כדורסל בין הבנות של פאפי לבין הבנות. קיצר עונת הצחוק עונה 5- בינתיים האהובה עלי! באמת שפשוט עונה תותחית. כיף לראות את ג'ני וניקי שיין לא נראתה כ"כ סקסית באף עונה אליס וטאשה מדהימות גם כשהן רבות טינה ובט סקסיות הכל מדהים, רק צריך לבעוט לאדל בפנים והכל מושלם חחח.. עונה 6- תחושה של סיום.. העלילות מגיעות לשיא ואני מחכה לראות את הכל יפתר\יהרס\ ויגמר

limors2

Well-known member
השנייה והשלישית הן האהובות עלי(../images/Emo58.gif ל3-4)

השנייה בגלל אליס ודיינה וההתחלה עם כרמן, למרות שכל הג'ני-כרמן היה די מטריד. במיוחד קטעים מסויימים בשירותים
העונה השלישית התחילה בכיוון של השנייה ואז הפכה למאד דרמטית ועצובה- למרות שאליס ודיינה העציבו אותי אליס המשוגעת והאובססיבית הייתה ממש מצחיקה
ושיין וכרמן
אבל אז עם הסרטן והמוות של דיינה, ושיין מתחברת לאבא שלה ונוטשת את כרמן בחתונה, עצוב
הרביעית פשוט שיעממה אותי. אפילו הסצינות המשעשעות עם פאפי לא הצליחו להציל אותה בשבילי, ואם היא הייתה משודרת היום הייתי מפסיקה לצפות בסדרה. (רק עכשיו אני מצליחה לעשות את זה
עד לפני שנה אם סדרה שיעממה אותי בכלזאת הייתי ממשיכה לצפות בה, לא יכולתי להפסיק באמצע
) החמישית החזירה לי את העניין בסדרה, והשישית היא סתם בסדר.

למעלה