ידעתם שמצאו משפט קטן של כראמל מעונה 2 שאומרים שרומז על דולי?!כראמל 5:![]()
(ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)
פרק 90- החיים הם לא עוגת גבינה:
הלנה יוצרת קשר מרגש עם אמה בעולם ההפוך, אל אל מסכן הכול כדי לעצור את השליטה, ומילה מסתבכת משפטית. ורובי מציל את כראמל אבל אולי מאוחר מדי.
אבל אין לנו מושג איך אל אל ההוא פועל.פרק 91- מלחמת העולמות:
אל אל והלנה מתאמנים על התחזות בעולם ההפוך ונכנסים לארוחה מסוכנת מול השליטה. במקביל כראמל מתאושש בטירה, ודמויות לא צפויות מתקרבות לציור שמחבר בין העולמות.
בטוח יגרמו לשליטה להתעכב יותר משעה. רגע... איזה גול בדיוק?פרק 92- מאגיה פיניטו:![]()
השליטה מגיעה לעולם של הטירה ומתחילה לחפש את ספר הקסמים. בעולם ההפוך הזמן אוזל, וגול נאלץ לפעול לבדו בין שני העולמות כדי למנוע אסון.
אה כן, יש גם את זה. הן מתכננות לאמץ את הילדים? למה?פרק 93- עוזבים את הטירה:![]()
אחרי האירועים הדרמטיים, המשפחה מתמודדת עם החלטת בית המשפט והיערכות לפרידה מהטירה. במקביל נרקמות תוכניות חדשות ומפתיעות לשנות את המצב החוקי של הילדים.
לא הרשימה שאני חושב, נכון? כי אם כן זאת רשימה של כמה אנשים גבהו!מה הבעיה 4:(ראשון-רביעי, 10:00, ZOOM YES)
פרק 47:
מי תלה רשימה מביכה בשירותים? מה דבורית מתכננת למשרד לפתרון בעיות? ומה הבעיה עם המיניונים?
הם נפרדים כבר?פרק 48:
מה ההחלטה הדרמטית של עומר? מה דבורית מבשרת לליבי ומאיה? והאם המזימה של מאי תצליח?
יש לו חמוס? לא משנה. מאי, די, מספיק, אני נשבע, אם תמשיכי ככה אני שולח אותך לטיפול בעוגות. כן, זה היה אמור לקרות ונדחה. סדרה מקוללת.פרק 49:
מה ליבי תמיד מביאה למעקבים? למה מאי פותחת שירות יעוץ טלפוני? ואיך קוראים לחמוס של כליפא?
כן, היא מקנאה. הפרק עם סונטג?פרק 50:
יכול להיות שעמליה מקנאה? מה עושה אומן חושים? ומה מייעץ הצ'אט למאי?
20:00סאדה- קפה- פרק 7:(שישי, 19:30, מכאן 33)
לובנה ממנפת את התסבוכת, זוכה לחיבוק מבחוץ וכעס מבית, שיגיע לשיא בארוחה משפחתית.
מה חשבתם, טיפשים שכמוכם? ששאדי מרעי יתן לסדרה אחת שלו להסתיים ולא יביא גיבוי? מצחיקים.תוצרת בית:![]()
(חמישי, 21:00, YES ישראלי)
פרק 1:
יובל, רווק תל אביבי, נאלץ לחזור לעיר הולדתו ערד כדי לטפל בסבא שלו שמוליק שברח מבית האבות. החזרה לעיר מפגישה את יובל עם טרגדיה משפחתית מהעבר, עם חברי ילדות ועם התחביב של סבא שלו - הכנת ערק ביתי.
פרק 2:
אחרי התאונה, יובל ושמוליק מנסים למצוא דרך לפתור את הבעיה מול עזיז, אך מוצאים את עצמם מסובכים עוד יותר. יובל רוצה לברוח לתל אביב, אבל מפגש נוסטלגי בפאב היחיד בערד משנה את התמונה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.