זאת חתולה עם צימר בפנים, היא שבוזה.כראמל 5:![]()
(ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)
פרק 86- דולי:
דולי חושפת את עברה עם כראמל אך מסרבת לעזור לרובי. ג'יין מתקרבת לפתרון מול השליטה, כראמל קורס בקרקס, ומתגלה קשר מיוחד בין אמלי לסיסיליה.
אולי שם, בעולם ההפוך, הלנה וגול היו יחד.פרק 87- האחד:![]()
גול מבקר בעולם ההפוך וג'יין מגלה את הלחש שישמיד את ספרי הקסמים. דולי מגלה שרובי הוא ''האחד'' של כראמל, וכראמל נחלש יותר ויותר.
כולם נכנסים לעולם ההפוך, מה? מה זה יעשה להם?פרק 88- מוצאים את כראמל:![]()
דולי מאתרת את מיקומו של כראמל, השאלה אם זה לא מאוחר מדי. אל אל מנסה לחקור על העולם ההפוך וסיסיליה ואודיל ממשיכות בתכנית האכזרית.
כמה זמן הקרקס ימשך...?פרק 89- ההיפנוט:
רובי ודולי מנסים להציל את כראמל מהקרקס. הלנה נכנסת לעולם ההפוך ופוגשת מישהי מאוד מפתיעה. ומילה וספ מקבלים מכתב מטריד ביותר.
מישהו יתקע שם בסוףכולם נכנסים לעולם ההפוך, מה? מה זה יעשה להם?
אל תגידו לי שיאנה עכשיו תהיה עם טימור, זה לא יפה. טוב, לפחות כל האמהות ממשיכות.כל האמהות משקרות- פרק 9- החוליה החלשה:![]()
(ראשון, 21:30, כאן 11)
רגע לפני המשחק המכריע של העונה, יפו מגלות פרט שעלול להשפיע על עתיד הקבוצה. בשיא המשחק יאנה עושה בחירה גורלית, ואלי לוקחת את הובלת המשחק. הדרמה הגדולה על המגרש נקטעת באופן בלתי צפוי.
״כל האימהות משקרות״ נאלצת לדחות את פרק הסיום, הבמאית: ״זה מרגיש אישי״כל האמהות משקרות- פרק 9- החוליה החלשה:![]()
(ראשון, 21:30, כאן 11)
רגע לפני המשחק המכריע של העונה, יפו מגלות פרט שעלול להשפיע על עתיד הקבוצה. בשיא המשחק יאנה עושה בחירה גורלית, ואלי לוקחת את הובלת המשחק. הדרמה הגדולה על המגרש נקטעת באופן בלתי צפוי.
אני כשאני רואה את הפרומו בסוף הפרק: כן, כן, נראה נהדר. לא מבין מילה כי בפרומו לפרק הבא אין כתוביות, אבל נראה אחלה.סאדה- קפה- פרק 6:(שישי, 19:30, מכאן 33)
כדי להגן על וסים, לובנה וגסאן חוברים לנסיעה משותפת, שתעלה ללובנה בהסתבכות מתוקשרת.
ריסט- פרק 5- הקואצ'ר:![]()
(חמישי, 21:30, קשת 12)
איתי לוי מצטרף לריסט! תכירו את הקואצ'ר שמנסה לסדר לגידי את החיים ועוזר לו עם הדילמה שלו.
בפוסט של השחקנית הכי אהובה עליי (בטיקטוק, כי שתי האחרות לא בטיקטוק)תודה על העדכון (ולא, לא ידענו)
אבישי המציא את הכותרת, נכון? אבל שימו לב שמדובר בפרק המשכי, לא "כפול".זגורי אימפריה 3- פרק 62- הסיפור שאינו, נגמר:![]()
![]()
(חמישי, 22:00, HOT 3)
פרק כפול לסיום העונה. אבישי מבקש להתרחק מאמו ולהיפרד מאביו בדרכים יצירתיות; משפחת זגורי מתחילה להרגיש את הסוף.
טוב, לא ציפיתי. אז מצטרפת סקייטרית (היי ליאור, תפסיקי עם זה כבר) ששיר תשנא אבל בטוח תהיה בצד של דניאל.מה הבעיה 4:(חמישי, 10:00, ZOOM YES)
פרק 45:
עונה חדשה מתחילה! לאן נעלמה המצלמה של יובל? מי מצטרפת לבית ספר? ולמה עמליה התחפשה לקטשופ?
פרק 46:
מה זוממת מאי? מי מאמן את השועלים בסקייטפארק? ומה הדררות עשו לאופניים של כליפא?
אממ אני לא שונאת כל כך מהר (סתם אני כן)ששיר תשנא אבל בטוח תהיה בצד של דניאל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.