שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
תראו אותי: |עין| |עין| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 13- בן פורץ למסיבה: |רוח| |בלון|

לאחר שנפרד ממנה, אלון נבוך להיות עם נגה באותה מסיבה. הוא גם שוכח להביא לסער מתנה ליום ההולדת, וברגע האחרון מקפיץ לשם את בן עם מתנה. בן מתפתה להרוס לסער את המסיבה, אבל לא לוקח בחשבון את הסכנות.

פרק 14- בן נגד אסף: |רוח| |מרובע|
אסף אומר לגאיה שאין כזה דבר נסים, ובן מנסה לנחם אותה. הוא משתמש בכוח העל שלו כדי להוכיח לאחותו הקטנה שנסים קיימים, אבל גורם לגאיה לחשוב שיש לה מלאך שומר, ושום דבר לא יפגע בה לעולם.

פרק 15- שיר נעלמת: :-D |?|
אלון מבקש מבן לספר את הסוד שלו גם לנגה, אבל בן מסרב בתוקף. הוא לא רוצה שנגה תחשוב שהוא מוזר. גם נגה מסתירה סוד מאלון והחברות שלהם בסכנה. עליזה נפגעת משיר ומפנה לה את הגב. שיר לא נשארת חייבת.

פרק 16- נגה מגלה את האמת: :-0
בן מביא לנגה מתנה מושקעת ושיר יורדת עליו. בתגובה הוא הופך לשקוף וזורק את המתנה ששיר קיבלה מנגה לפח. זה עולה לו ביוקר. הראל אחיו של עוז מתפרץ עליו, ועוז מגלה שהראל מתמודד עם קשיים שלא ידע עליהם.​

YossihNew

Well-known member
תראו אותי: |עין| |עין| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 13- בן פורץ למסיבה: |רוח| |בלון|

לאחר שנפרד ממנה, אלון נבוך להיות עם נגה באותה מסיבה. הוא גם שוכח להביא לסער מתנה ליום ההולדת, וברגע האחרון מקפיץ לשם את בן עם מתנה. בן מתפתה להרוס לסער את המסיבה, אבל לא לוקח בחשבון את הסכנות.​
אולי סער יקבל אח לבצלאל. אח משוכלל יותר שייקח את הבכורה.

פרק 14- בן נגד אסף: |רוח| |מרובע|
אסף אומר לגאיה שאין כזה דבר נסים, ובן מנסה לנחם אותה. הוא משתמש בכוח העל שלו כדי להוכיח לאחותו הקטנה שנסים קיימים, אבל גורם לגאיה לחשוב שיש לה מלאך שומר, ושום דבר לא יפגע בה לעולם.​
בטח מוסר ההשכל הוא שיש מלאך שומר.

פרק 15- שיר נעלמת: :-D |?|
אלון מבקש מבן לספר את הסוד שלו גם לנגה, אבל בן מסרב בתוקף. הוא לא רוצה שנגה תחשוב שהוא מוזר. גם נגה מסתירה סוד מאלון והחברות שלהם בסכנה. עליזה נפגעת משיר ומפנה לה את הגב. שיר לא נשארת חייבת.​
שיר ועליזה. סצנות שהן בטח פיפי.

פרק 16- נגה מגלה את האמת: :-0
בן מביא לנגה מתנה מושקעת ושיר יורדת עליו. בתגובה הוא הופך לשקוף וזורק את המתנה ששיר קיבלה מנגה לפח. זה עולה לו ביוקר. הראל אחיו של עוז מתפרץ עליו, ועוז מגלה שהראל מתמודד עם קשיים שלא ידע עליהם.​
לא התחברתי לעוז. סורי. הוא לא שייך. טוב, ככה יתחילו את השבוע האחרון.

YossihNew

Well-known member
צייר המערות: |ציור| 🐵 (ראשון-רביעי, 14:00, TEEN NICK)

פרק 17- שליפים:

בוגה ורינגו בלחץ מהמבחן המתקרב בבית הספר, אבל אובו רגוע כמו חרדון בשמש. יש לו רעיון שבזכותו הוא יעבור את המבחן. הוא וכל החברים שלו. והאויבים שלו. בינתיים, רינגו מחליט שהוא רוצה להיות מבוגר.

פרק 18- ג'יגה הזוכר:
היי, זה ג'יגה. לא זוכר מה יש בפרק הזה אז פשוט תצטרכו לראות אותו. ולהגיד לי.

פרק 19- הציור המביך:
אובו חייב לחשוב על רגע מביך מעברו, כדי לצייר את עצמו. פייר, אני יכול לחשוב על איזה עשרה רגעים מביכים שלו בלי להתאמץ בכלל, אבל לאובו זה קצת יותר מסובך.

פרק 20- גלות:
פרק אחרון לעונה! לא יודע איך זה קרה כל כך מהר! אובו חייב לגלות חלק מהסודות שלו לשבט, וגם לשלם את המחיר. פרק מרגש. אתם הולכים לבכות כמו ממותה שעקרו לה שן.​

YossihNew

Well-known member
צייר המערות: |ציור| 🐵 (ראשון-רביעי, 14:00, TEEN NICK)

פרק 17- שליפים:

בוגה ורינגו בלחץ מהמבחן המתקרב בבית הספר, אבל אובו רגוע כמו חרדון בשמש. יש לו רעיון שבזכותו הוא יעבור את המבחן. הוא וכל החברים שלו. והאויבים שלו. בינתיים, רינגו מחליט שהוא רוצה להיות מבוגר.​
ומה עם אובו וגאזל ובוגה וביף? סיימנו די עצובים. סדרה מרגשת באופן מפתיע.
פרק 18- ג'יגה הזוכר:
היי, זה ג'יגה. לא זוכר מה יש בפרק הזה אז פשוט תצטרכו לראות אותו. ולהגיד לי.​
זהו! אני ראיתי בקרדיטים דמות מצוירת שלא זיהיתי, ועוקבת נאמנה וקטנטנה שלי אמרה לי שזה ג'יגה. בעצם, דב נבון שמספר באירועי הפרקים הקודמים יופיע. בטח כולם ינסו לסלף את הזיכרונות לטובתם. אגב, אין ספק שהאזור הפך לימים ליבנה, נכון?
פרק 19- הציור המביך:
אובו חייב לחשוב על רגע מביך מעברו, כדי לצייר את עצמו. פייר, אני יכול לחשוב על איזה עשרה רגעים מביכים שלו בלי להתאמץ בכלל, אבל לאובו זה קצת יותר מסובך.​
מה שקורה זה בטח שמבינים שהצייר לא מצייר את אובו או יורד עליו, ולכן הוא צריך להוריד חשד.

פרק 20- גלות:
פרק אחרון לעונה! לא יודע איך זה קרה כל כך מהר! אובו חייב לגלות חלק מהסודות שלו לשבט, וגם לשלם את המחיר. פרק מרגש. אתם הולכים לבכות כמו ממותה שעקרו לה שן.​
כבר בכיתי. מעניין מה יקרה.

YossihNew

Well-known member
כל האמהות משקרות: 🏐 |נחמה| (שני + חמישי, 21:30, כאן 11)

פרק 1- ערב סרט:

דרמת ספורט קומית חדשה המתמקדת באלי, אם חד-הורית לאיתמר בן ה-12. טלפון מהמחנכת שלו מאלץ אותה לצאת מאזור הנוחות, והיא מצטרפת בעל כורחה לקבוצה מקומית של אמהות שמשחקות יחד כדורשת.

פרק 2- ערב טוב המאמן:
רגע לפני המשחק הראשון עם יפו, אלי רוצה לפרוש, אבל אז היא פוגשת את יגאל - המאמן של הקבוצה היריבה והאקס המיתולוגי שלה. סברין מקבלת מהרופאה שלה בשורה מפתיעה.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
כל האמהות משקרות- פרק 1- ערב סרט: 🏐 |נחמה| (שני, 21:30, כאן 11)
דרמת ספורט קומית חדשה המתמקדת באלי, אם חד-הורית לאיתמר בן ה-12. טלפון מהמחנכת שלו מאלץ אותה לצאת מאזור הנוחות, והיא מצטרפת בעל כורחה לקבוצה מקומית של אמהות שמשחקות יחד כדורשת.​
אני בהלם שאורנה מהבורר חוזרת. לקח לי זמן להבין שזאת היא. נשמע שיהיה מצחיק. יעל ונועם, נו.

YossihNew

Well-known member
רצח בים המלח- פרק 6- המפגש שמשנה הכל: |סכין| |?| 🔎 (שישי, 22:00, קשת 12)
רווי הייתה בטוחה שהיא יודעת מי הרוצח, אבל מגיע מפגש שמשנה את כל מה שהיא חשבה. יש רק בעיה אחת - המפקד שהיה האקס שלה, שומע הכול. פרק אחד לפני הסוף והכול מתחיל להתחבר.​

YossihNew

Well-known member
רצח בים המלח- פרק 6- המפגש שמשנה הכל: |סכין| |?| 🔎 (שישי, 22:00, קשת 12)
רווי הייתה בטוחה שהיא יודעת מי הרוצח, אבל מגיע מפגש שמשנה את כל מה שהיא חשבה. יש רק בעיה אחת - המפקד שהיה האקס שלה, שומע הכול. פרק אחד לפני הסוף והכול מתחיל להתחבר.​
אה, קיבלנו פטור משמונה פרקים? רק עוד שניים וזהו?

דבר שציפיתי לו ולא הבנתי למה הם לא עשו- למה הם לא עשו את זה קומי?! יעני, בלשית מטומטמת וחסרת יכולת חוקרת רצח בצורה הכי מטופשת שיש?! תלמדו, רז עובדת רק בקומיות. כפולה, חזי.​

YossihNew

Well-known member
זגורי אימפריה 3- פרק 59- אחי: 👨‍👨‍👦 👩‍👩‍👧‍👧 |כתר| (חמישי, 22:00, HOT 3)
אביר יורד לאילת למסיבת גיוס עם חבריו, ומגלה שאביגיל הצטרפה עם חברה, והציבה לעצמה מטרה.

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
זגורי אימפריה 3- פרק 59: 👨‍👨‍👦 👩‍👩‍👧‍👧 |כתר| (חמישי, 22:00, HOT 3)
יתווסף כשיהיה- הפרק של אביר ואביגיל.
אבל זה הפרק עם אופירי... אגב, שמתם לב שלאביגיל יש תמונה איתה בחדר? ראו בפרק 4. אחר כך יהיה הפרק של אלבז.

זגורי אימפריה 3- פרק 59- אחי: 👨‍👨‍👦 👩‍👩‍👧‍👧 |כתר| (חמישי, 22:00, HOT 3)
אביר יורד לאילת למסיבת גיוס עם חבריו, ומגלה שאביגיל הצטרפה עם חברה, והציבה לעצמה מטרה.
חברה! הנה! חברה! אני משער שנמאס לאביגיל החמודה להיות חמודה. מהיום יש אביגיל ה... אתם יודעים. לא עבד עם הצרפתי, מה?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
סאדה- קפה- פרק 2: |קפה| (שישי, 19:30, מכאן 33)
בפרק זה לובנה מנסה להפעיל את המפעל למרות התנגדות המשפחה, ובשורה מטלטלת שולחת אותה לתל אביב.

YossihNew

Well-known member
סאדה- קפה- פרק 2: |קפה| (שישי, 19:30, מכאן 33)
בפרק זה לובנה מנסה להפעיל את המפעל למרות התנגדות המשפחה, ובשורה מטלטלת שולחת אותה לתל אביב.​
תדעו שלצפות בזה אחרי רצח בים המלח גורם לך להעריך מחדש היגיון בסיסי (ואת בן יוסיפוביץ' כמברק מזמר). אבל זאת סדרה לא רעה דווקא. מעניינת. רק הבנתי כמה ההיצע בשחקנים ערביים מוגבל. חבר'ה, שאדי לא צריך להופיע בכל סדרה ערבית. תכף יהיה לו ממש מספיק לפינה.​

למעלה