תראו אותי:![]()
(ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)
פרק 9- כוח מתפרץ:
סער מנצח את כולם בהורדות ידיים מלבד את אסף. אסף בטוח שהטכניקה שלו מושלמת, אבל האמת היא שבן עוזר לו. סער דורש מבחני כוח נוספים, בן נלחץ, אבל אסף מסכים כי הוא בטוח, שבשעת צרה מתגלה אצלו כוח מתפרץ.
פרק 10- לשאוב תרנגולת:
עוז, סער ואלון גונבים ליהלומה ועדית את שיבולת, תרנגולת חיה מאוד, במטרה לאכול אותה. אבל לשיבולת יש תכניות אחרות. בן הופך לרואה ואינו נראה, ומגלה שעוז, סער ואלון לא מספרים אחד לשני מה הם באמת מרגישים.
פרק 11- אזעקת שריפה:
אלון מבקש מנגה ללמוד איתה למבחן, אבל הוא עושה שטויות ורק מפריע לה. עכשיו נגה בטוחה שהיא הולכת להיכשל. היא מאשימה את אלון, שמבקש מבן להפוך רואה ואינו נראה ולגנוב עבור נגה את המבחן מחדר המורים.
פרק 12- מה בנות עושות:
לאחר שאמא שלה הכריחה אותה להיפרד מאלון, נגה מתחמקת ממנו ומזמינה את החברות שיר ורומי לקמפינג בחצר. אלון ובן סקרנים לדעת מה בנות עושות כשהן לבד, ובן מתגנב לשם רואה ואינו נראה. טעות גדולה.
זה לא יפה. ככה להרים תקווה לבן אדם ואז אחרי יומיים לשבור לו את הלב. אבל בוגה בפרק.צייר המערות:![]()
(ראשון-רביעי, 14:00, TEEN NICK)
פרק 13- באסה נבוטים:
אובו עצוב בגלל הפרידה מבלוטה, ולרינגו יש רעיון שיכול להוציא אותו מהבאסה. בבה מגלה את הסוד של בוגה - שהיא ציידת מעולה, ובוגה מגלה את הסוד של בבה. מה הסוד שלו? תיראו-תדעו.
גאזל או קוקו ונאדה. מישהו.פרק 14- אובו האינפלואנסר:
מישהו מהשבט מגלה שאובו הצייר! מי? לא מגלה. ואם אתם כבר יודעים - בלי ספויילרים! אובו מגלה שהוא יכול להרוויח מהציורים, ויוהו מגלה שלספר סיפורים לילדים זה מסובך.
גם התקצירים מצחיקים.פרק 15- יום הורים:
תאמינו לי, לא מבין למה לקרוא את התקצירים האלה, במקום פשוט לראות את הפרק. הוא הרבה יותר מצחיק מהתקציר. היום נגיד אובו מנסה לבטל את יום ההורים בבית ספר. פישה.
מה הבעיה? אני קראתי סצנה שגאזל נפרדת מביף ובוגה שואלת אם זה בסדר. אני לא מבין אם זה מהפרק הזה או מהטיול. לא היינו בזה כבר...?פרק 16- החזקות:
ביף וגאזל נפרדים. שוב. מבחינת בוגה, זו הזדמנות להתקרב לביף. מבחינת אובו, זה הפחד הכי גדול שלו (אחרי עכבישים, אחרי בריונים ואחרי עוד איזה עשרים דברים). מיקה ויוהו מוצאים משחק מהילדות שלהם.
לא להירדם. לא להירדם, זה מפחיד. נשבע שזה מפחיד, נו, ענת עצמון נרצחה! זה מפחיד!רצח בים המלח- פרק 5- המהלך המסוכן של רווי:![]()
![]()
(שישי, 22:00, קשת 12)
זה הדבר האחרון שהיא רצתה לגלות על ימי… האם המהלך המסוכן של רווי עומד לעלות לה ביוקר?
אני שמח שיש לנו עוד סדרה כאן. אז... כיף חאלק? אתם לא כמו הסדרה הערבית השנייה שנגמרה השבוע, כן?סאדה- קפה- פרק 1:(שישי, 19:30, מכאן 33)
דרמה משפחתית וחברתית על גיבורה שיוצאת למאבק מול המשפחה והחברה. סיפור על אומץ, עצמאות, כוח ובעיקר בחירה. בפרק הראשון עולמה של לובנה סולטני מתפרק במפתיע, ועתיד מפעל הקפה המשפחתי נתון בידיה.
איזה יקום מקביל? מה מקביל? הוא באלף יקומים מקבילים! וציפיתי לשחר!זגורי אימפריה 3- פרק 58- ניו זילנד:![]()
![]()
(חמישי, 22:00, HOT 3)
ליזי ואביאל נפגשים ביקומים מקבילים. המשפחה מחכה שויויאן תתעורר.
נגמרתם מהר מדי, ואתם סדרה מצוינת. באמת.מטכ"ליסטים- פרק 8:![]()
(חמישי, 20:30, YES TV Comedy)
פרק סיום עונה. רני במעצר במשטרה צבאית, מתלבט אם לגלות לחוקרים את מה שהוא יודע על סיירת מטכ"ל. סנדו צריך להחליט אם הוא יותר נאמן ליחידה, או לבן שלו רני.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.