שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
בני מצווה 3: 📜 ✡️ (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 42- הציפור הכחולה: 🐦

לאחר מותו של סבא אליהו, טוהר ויהודה מוצאים את יומניו הסודיים מילדותו, ונחשפים לתעלומה מסתורית בחיפוש אחר מנורה עתיקה ומיוחדת. נעמי והלל מדברים לראשונה לאחר שנה של נתק. משפחת אורן מקבלת הצעה גורלית.

פרק 43- גברת חייזרית: :alien:
החבורה מתאחדת מחדש ויוצאת לחקירה בעקבות המנורה האבודה. תהילה מגלה עניין מיוחד ביהודה. נעמי והלל מנסים לפצות על המפגש שבוטל, ודותן בטוח שמשהו חמור מאוד קורה אצלו בבית.

פרק 44- הטירה: 🏰
ספרן מסתורי עוקב אחרי טוהר ויהודה בניסיון לגלות מה הם מחפשים. השניים מגיעים לטירה עתיקה ופוגשים שם דמות מפתיעה במיוחד. ליבי ואמיתי מנסים למנוע את המעבר לירושלים, ונעמי מוצאת את הדרך לליבו של הלל.

פרק 45- הפריצה: |זורו|
טוהר ויהודה מנסים לגלות מי הוא האיש המסתורי שעוזר לימימה הלפרין. פריצה לביתו של סבא אליהו מטלטלת את משפחת אורן ואת טוהר במיוחד. תהילה מנסה להתקרב ליהודה. אמיתי נעלם וכולם מתגייסים לחיפוש.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
בני מצווה 3: 📜 ✡️ (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 42- הציפור הכחולה: 🐦

לאחר מותו של סבא אליהו, טוהר ויהודה מוצאים את יומניו הסודיים מילדותו, ונחשפים לתעלומה מסתורית בחיפוש אחר מנורה עתיקה ומיוחדת. נעמי והלל מדברים לראשונה לאחר שנה של נתק. משפחת אורן מקבלת הצעה גורלית.​
מה קרה בין העונות? אני הבנתי שקווין ממשיך. ויהיה מוזר לראות את נטע אחרי חזי.
פרק 43- גברת חייזרית: :alien:
החבורה מתאחדת מחדש ויוצאת לחקירה בעקבות המנורה האבודה. תהילה מגלה עניין מיוחד ביהודה. נעמי והלל מנסים לפצות על המפגש שבוטל, ודותן בטוח שמשהו חמור מאוד קורה אצלו בבית.​
לא! לא הבנתם! היא מנסה להשגיח עליו מטעם אמא שלה, לבדוק שהוא לא מתברבר לפני העונה השנייה של אל עצמי. ודותן, שום דבר לא קורה אצלך בבית, פרט לזה שאמא שלך שלמות מהלכת. הייתי בודק את זה אבל מה נעשה. זה נגד הטבע.
פרק 44- הטירה: 🏰
ספרן מסתורי עוקב אחרי טוהר ויהודה בניסיון לגלות מה הם מחפשים. השניים מגיעים לטירה עתיקה ופוגשים שם דמות מפתיעה במיוחד. ליבי ואמיתי מנסים למנוע את המעבר לירושלים, ונעמי מוצאת את הדרך לליבו של הלל.​
היי! היי! אני לא קשור לעניינים האלה! והספרן זה אורי גוב, מה שאומר שזאת פעם ראשונה שאולי לספרן יש ספרים על עצמו (כשסבא אליהו היה קטן- לא סבא אליהו של טוהר ויהודה, אלא סבא אליהו של רשף לוי!).
פרק 45- הפריצה: |זורו|
טוהר ויהודה מנסים לגלות מי הוא האיש המסתורי שעוזר לימימה הלפרין. פריצה לביתו של סבא אליהו מטלטלת את משפחת אורן ואת טוהר במיוחד. תהילה מנסה להתקרב ליהודה. אמיתי נעלם וכולם מתגייסים לחיפוש.​
ימימה זאת יעל עמית? אמיתי לא נעלם, הוא פשוט מותש מכל הסדרות האלה. הוא רוצה קצת לבד. לבד. אגב, זה שיכול להיות מצב שזגורי קצת תחפוף לבני מצווה, אבל אני מניח שבמקרה הפרק של אביגיל לא, ולא נראה את נטע והילה יחד באותו המקום ובאותו הזמן- צירוף מקרים? אה, בנות זגורי פלוס דודו שבא העונה ועוד עם האקסית של הרב?!​

YossihNew

Well-known member
החמאם: |חייל| |רוח| (ראשון + רביעי, 21:30, כאן 11)

פרק 1- המנחוס מנחוס:

סדרת דרמת מתח חדשה. צוות לוחמים נשלח ל''חמאם'', מוצב שכוח-אל בבקעת הירדן. אירועים מסתוריים מערערים את השגרה והנפש. יחסי כוח נבחנים, נאמנויות נסדקות ומעל הכל מרחפת קללה עתיקה.

פרק 2- ניגון עתיק:
הצוות מנסה לעכל את הטלטלה. שאול מנסה לא לשקוע ונשען על דודי, שמתחיל להפתיע ולבלוט. במקביל מיקה יוצאת לחקירה, ומגלה רמזים לכך שמשהו עמוק ומטריד מתחולל בחמאם.​

YossihNew

Well-known member
החמאם: |חייל| |רוח| (ראשון + רביעי, 21:30, כאן 11)

פרק 1- המנחוס מנחוס:

סדרת דרמת מתח חדשה. צוות לוחמים נשלח ל''חמאם'', מוצב שכוח-אל בבקעת הירדן. אירועים מסתוריים מערערים את השגרה והנפש. יחסי כוח נבחנים, נאמנויות נסדקות ומעל הכל מרחפת קללה עתיקה.

פרק 2- ניגון עתיק:
הצוות מנסה לעכל את הטלטלה. שאול מנסה לא לשקוע ונשען על דודי, שמתחיל להפתיע ולבלוט. במקביל מיקה יוצאת לחקירה, ומגלה רמזים לכך שמשהו עמוק ומטריד מתחולל בחמאם.​
אני בהלם שעונג משחק דמות שמבוססת על דוד המלך. זה הכי מתאים לדניאל בכלל. אתם רואים, תצטלמו עם שחקניות של מפקדות לפני הסדרה.

YossihNew

Well-known member
הורסת- פרק 6: |לב-ש| |מכשפה| (חמישי, 22:00, HOT 3)
החופשה החלומית של גולדי ולירון הופכת לסיוט, ואבישג נחלצת לעזרתו. קלודין מקבלת את ההכרה מחמאווי, אבל יש לזה מחיר.

YossihNew

Well-known member
הורסת- פרק 6: |לב-ש| |מכשפה| (חמישי, 22:00, HOT 3)
החופשה החלומית של גולדי ולירון הופכת לסיוט, ואבישג נחלצת לעזרתו. קלודין מקבלת את ההכרה מחמאווי, אבל יש לזה מחיר.
לייסטר.

אני לא מאמין שרוחמה וסוסו... זאת אומרת, בת שפע וליזו, מתות. זה מצחיק יותר ממפחיד.

YossihNew

Well-known member
נוטוק- פרק 6- הסוד הגדול של עלי:|רוח||תינוק| (שני, 21:30, קשת 12)
בפעם הראשונה, דניאל חושף את הסוד של עלי, שמכיל מידע חשוב שישפיע על ביטחון המדינה. ומעכשיו כל הסיפור מתהפך.

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
יקומות- פרק 2- אזכרה: :-D (חמישי, 22:35, כאן 11- שני פרקים ראשונים ביוטיוב)
בדרך לאזכרה של חמותו (תיקי דיין), רועי מת ומלאך המוות (אסי כהן) לוקח אותו לסיור אחרון בחייו, שם הוא פוגש את אביו (גל תורן) ומלאך נוסף (שי אביבי), ומגלה עובדות מפתיעות/מיותרות על החיים ועל המוות.​

YossihNew

Well-known member
יקומות- פרק 2- אזכרה: :-D (חמישי, 22:35, כאן 11- שני פרקים ראשונים ביוטיוב)
בדרך לאזכרה של חמותו (תיקי דיין), רועי מת ומלאך המוות (אסי כהן) לוקח אותו לסיור אחרון בחייו, שם הוא פוגש את אביו (גל תורן) ומלאך נוסף (שי אביבי), ומגלה עובדות מפתיעות/מיותרות על החיים ועל המוות.​
די למות, תיקי! די! לא הגיוני! מספיק עם זה! עבד פעם אחת, את לא רואה אותי עושה פרק איחוד לקרובים קרובים בו את זאת שמתה! (עשו משהו דומה בהצגה)

למעלה