לפי מה שהבנתי:לבד בבית 5- פרק 93- אחרי 20 שנה:![]()
(ראשון, 15:30, כאן חינוכית)
בני משפחת צור נפגשים שוב אחרי 20 שנה, ומגלים מה כל אחד עושה היום, מי התחתן, מי התגרש, ומה לעזאזל קרה לפלוטניק?
הו! זה פרק שנשמע טוב! אני בכלל בכלל לא עצוב שלא נפגשנו.האולפן שלי בנץ 3:(שני-חמישי, 15:30, כאן חינוכית)
פרק 1- חלק א':
החלק הראשון במופע המיוחד של ''האולפן שלי בנץ'' ובו שרון טייכר מארח את אמה אלפי ונועה אסטנג'לוב, שומע תדריך בטיחות מרב נשמן משה קוליש, ומאזין ללהקת המרמיטות מנס ציונה. בהשתתפות: ג'ון השלד ומלאך המוות.
הסבר פניך לאולף! אני מאוד להתגעגע לפינה בה טייכר להסביר אולף דברים ישראליים קטנים.פרק 2- חלק ב':
החלק השני במופע המיוחד של ''האולפן שלי בנץ'' ובו שרון טייכר מארח את עומר עציון וחן רוטמן, מסביר משהו לאולף, ומפרק את העונה, ומאזין לג'ון ולהקת הבית מבצעים את ''הבלדה על ירמי האוגר''.
לא תהיה עונה רביעית. הם קופצים ישר לחמישית. נמרוד, עזוב, ניצן התקדמה. שמעתי שההופלה פופ ממש טוב.פרק 3- חלק ג':
החלק השלישי במופע המיוחד של ''האולפן שלי בנץ'' ובו שרון טייכר מארח את אורי ורד וראם קופלוביץ', היוצרים מגלים לנו אם תהיה עוד עונה, נמרוד המחשב קופץ לביקור ואולף שר שיר מקורי בביצוע בכורה אינטרנציונלי.
ביצוע מיוחד יותר מזה שנועה צילמה אותי ואני צילמתי אותה? לא.פרק 4- חלק ד':
החלק האחרון במופע המיוחד של ''האולפן שלי בנץ'' ובו שרון טייכר מנחה דו קרב טריוויה בין השחקנים של הסדרה והקהל, מאזין לביצוע להקה מיוחד לשיר ''נטע'', ומראה לקט פספוסים מהעונה ה-3 של האחיין שלי בנץ.
כן, נועה יודעת להוציא את עצמה כזאת לוזרית והסדרה כזאת עצובה... אהבתי. רק למה היא מורחקת? בגלל הספר שהיא קראה עם ההיא?מקום שמח:(ראשון + רביעי, 22:00, כאן 11)
פרק 7- תיירות יהודית:
ורד, נדב (אחיה) ונעמי בטיול שורשים בוילנה בירת ליטא. סודות כמוסים של שלושתם מתגלים בטיול שהופך לסיוט.
פרק 8- רחוק ולבד:
פרק אחרון. אחרי שורד מורחקת ממקום העבודה היא מתחננת לבן שייקח אותה רחוק ולבד, בתקווה שתמצא את הדרך בחזרה אליו.
ברוררק למה היא מורחקת? בגלל הספר שהיא קראה עם ההיא?
יש גופה, יש תעלומה וגאיה לא מעורבת בחקירה. ימים מוזרים, חבר'ה.הורסת- פרק 5:![]()
(חמישי, 22:00, HOT 3)
אבישג פותחת חזית עם סבתה, שנהיית לחשודה. היא מתקרבת לקלודין, מה שמציף אצלה עוד זיכרונות מודחקים. גולדי לוקח את לירון לחופשה במדבר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.