לאאאאאאאא.לבד בבית 5:![]()
(ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)
פרק 85- הסקוץ' מיבנה:
זעתר מנסה להניא את נבו מלהשתתף בשעשועון טלוויזיוני שגרם לו לטראומה בילדות. מיקה מצטרפת לכיתת תיגבור במתמטיקה לכיתות י''א, ומעמידה פנים שהיא עדיין בתיכון.
לא נשמע לי מתאים לו.פרק 86- הרעמה של פלוטניק:
מיקה נלחמת בבני המשפחה על מנת לא להידבק בוירוס שמסתובב בבית. פלוטניק עושה השתלת שיער.
ומה עם מילי זיידל?פרק 87- חברה יפה מדי:
רוני יוצא עם היפה של השכבה ומפחד שהיא תבין שהוא לא ברמתה ותעזוב אותו. מיקה ואיה הולכות לנחם את פלוטניק שיושב שבעה - כל אחת מסיבותיה.
זכרתי שיהיה פרק כזה.פרק 88- הבחירות למועצת התלמידים:
זעתר מתמכר למהדורות חדשות מה שמקשה עליו מאוד את החיים. רוני ואיה מתחרים ביניהם על ראשות מועצת התלמידים בבית הספר.
שמישהו ימצא לי סדרה שנועה קולר לא לוזרית מוחלטת בה. אגב, בלבד בבית נבו ניסה להשבית את הלימודים בגלל הקפה. לא עבד.מקום שמח:(ראשון + רביעי, 22:00, כאן 11)
פרק 3- בובות על חוטים:
ורד לוקחת את נעמי לסדנה רוחנית בהדרכת יותם. נעמי נדלקת על יותם אחרי שהוא מבטיח לה שלא תאלץ לכרות את האצבעות. ורד מנסה להעיר ניצוץ בנישואים הרדומים עם בן.
פרק 4- הנקניקייה שלי:
ורד ובן מתחילים טיפול זוגי, והפערים ביניהם מתחילים להיחשף. ורד מצטרפת לסשן רוחני של יותם ונעמי על חוף הים, ובין יותם לורד מתחיל להתעורר מתח מיני.
חזי ובניו:![]()
![]()
(ראשון-שלישי, 19:35- הוט בידור)
פרק 41- רוח' בלע רג'ע:
האחיות מחפשות אחרי אלי, נרי ונתי נחלצים לעזרתן, רפאל וחזי בעימות חזיתי, חזי חושף את הסוד הגדול, החטא הקדמון, אלי בסכנה.
פרק 42- יא בינתי:
עומרי מנסה להציל את אלי, ריקי עושה צעד מפתיע שמרגש את מתן.
פרק 43- נשבע:
פרק סיום העונה. המשפחה חוגגת בחתונה, עומרי ואלי מקבלים מסר מצמרר.
נקודת רבע קלאסית. אגב, קרן מור- מסתבר שיש לה יותר צעקנית מכוכבה. וקלודין מושלמת.הורסת- פרק 3:![]()
(חמישי, 22:00, HOT 3)
אבישג נאלצת לחזור לבית משפחתה באשקלון. גולדי נגרר בעל כורחו לטיול ביער לטרון יחד עם אבישג ומאגי. קלודין מתקרבת אל חזי שמסייע לה בפתרון תעלומת ראש הכלב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.