מה עולה ביסשבוע אחרון לאוקטובר.
לבד בבית 5:![]()
(ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)
פרק 78- זעתר והאופניים:
הילדים מגלים שזעתר לא יודע לרכב על אופניים, ומחליטים ללמד אותו. איה נאלצת לראשונה בחייה להתמודד עם חבר שאין לו סמארטפון.
פרק 79- הריאליטי של איה:
איה מצלמת פיילוט לתוכנית ריאליטי על חייה וחיי משפחתה. נתי מנסה למנוע מהנחירות של דודי להביך אותה שוב.
פרק 80- לאיה יש גזים:
זעתר מנסה לנצל את הכישרון של נבו בפיתרון קוביה הונגרית. איה מנסה להוכיח לחבר החדש שלה שהיא לא הפליצה.
פרק 81- המבאסת:
נבו מנסה להתחמק מתפקיד ראשי בהצגת בית ספר. זעתר מתאהב באישה המושלמת, אך מגלה בה פגם קטן שהוא לא מסוגל לסבול.
נקווה שיקרה כבר...נוטוק- פרק 1:(שני, 21:30, קשת 12)
סדרת הדרמה החדשה של ערוץ 12 עומדת לטלטל אתכם. מאמינים בגלגול נשמות? ילד אחד ושני סיפורי חיים שמערערים את חיי משפחתו ואת חיי המשפחה שבה, לדבריו, חי.
חזי ובניו:![]()
![]()
(ראשון-שלישי, 19:35- הוט בידור)
פרק 35- אלבי:
מתן מגדל ביצים מול ריקי, עומרי מנסה לפייס את אלי, רפאל נפתח בפניי אלי ומביא לה מתנה סנטימנטלית, רפאל עושה מהלך מפתיע במיוחד.
פרק 36- שבעה:
אלי מגיעה לנחם את עומרי, גולן מעלה הילוך עם אתי, רונה מותחת גבולות, אלי ועומרי מתקרבים והקלטת האחרונה של כרמלה חושפת אמת קשה.
פרק 37- חשבון סגור:
הדודות מודאגות, חזי ורפאל סוגרים חשבון, מיצי ואיתמר מתקרבים, מתן וריקי מתרחקים, מיצי וריקי מסתבכות ודריה נחשפת בפני אלי.
אני רק רוצה לציין שהם היו צריכים לעשות את זה יותר ברור, את העובדה שיש כמה קלטות.הקלטת האחרונה של כרמלה חושפת אמת קשה
כן, הייתה תקופה שאני חשבתי שאלי עוצרת כל הזמן במקום לשמוע הכל. הקלטות היו אצל סוסו כל הזמן אגב?אני רק רוצה לציין שהם היו צריכים לעשות את זה יותר ברור, את העובדה שיש כמה קלטות.
הבנו את זה מתישהו, אבל עדיין. זה פרט חשוב שהלך לאיבוד.
נראה ככה. ומוזר שלא הסבירו את זה. גם, כל כמה זמן היא מקבלת קלטת? זה מידע חשוב.הקלטות היו אצל סוסו כל הזמן אגב?
אני עדיין חושבת שהיא יכולה להיות הבת של רפאל. חכה עד בוש.אגב, את זוכרת שהתווכחנו אם הם אחים או לא? נכון. אני מחכה להתנצלות.
נו, שיר, לא ככה מגיבים הורים שיודעים שהילדים שלהם אחים ועושים את זה!אני עדיין חושבת שהיא יכולה להיות הבת של רפאל. חכה עד בוש.
כןרפאל אימץ אותו?
אז הם לא אחים, נגמר. גם אם היא הבת של רפאל.
אני חושב שצריך סצנה שיואל ודורי פוגשים את מורי ואז לומדים להתחלק. כן חבר'ה, תום אבני הוא לא הבוגדני בקשר הזה! לא רמזתי כלום לפינות דמויות בכלל בכלל.בלאדי מורי 2- פרק 17:![]()
(ראשון, 21:00, YES TV DRAMA)
מורי מתלבטת איך לספר לדורי ובינתיים עושה הכל כדי לא להיות איתו לבד. דנה מתקרבת בצעדי ענק לעבר הגשמת החלום האמיתי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.