שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
לבד בבית 5: |משפחה| |חגיגה| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 78- זעתר והאופניים:

הילדים מגלים שזעתר לא יודע לרכב על אופניים, ומחליטים ללמד אותו. איה נאלצת לראשונה בחייה להתמודד עם חבר שאין לו סמארטפון.

פרק 79- הריאליטי של איה:
איה מצלמת פיילוט לתוכנית ריאליטי על חייה וחיי משפחתה. נתי מנסה למנוע מהנחירות של דודי להביך אותה שוב.

פרק 80- לאיה יש גזים:
זעתר מנסה לנצל את הכישרון של נבו בפיתרון קוביה הונגרית. איה מנסה להוכיח לחבר החדש שלה שהיא לא הפליצה.

פרק 81- המבאסת:
נבו מנסה להתחמק מתפקיד ראשי בהצגת בית ספר. זעתר מתאהב באישה המושלמת, אך מגלה בה פגם קטן שהוא לא מסוגל לסבול.​

YossihNew

Well-known member
לבד בבית 5: |משפחה| |חגיגה| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 78- זעתר והאופניים:

הילדים מגלים שזעתר לא יודע לרכב על אופניים, ומחליטים ללמד אותו. איה נאלצת לראשונה בחייה להתמודד עם חבר שאין לו סמארטפון.​
מעניין מי יהיה החבר. יונתן וקס?
פרק 79- הריאליטי של איה:
איה מצלמת פיילוט לתוכנית ריאליטי על חייה וחיי משפחתה. נתי מנסה למנוע מהנחירות של דודי להביך אותה שוב.​
אה, הפרק של "אנחנו חייבים גם לתת עלילה להורים". אולי בסוף יתנו לאיה תוכנית קומית בחינוכית. אחרי הפיאסקו בעונה הקודמת.
פרק 80- לאיה יש גזים:
זעתר מנסה לנצל את הכישרון של נבו בפיתרון קוביה הונגרית. איה מנסה להוכיח לחבר החדש שלה שהיא לא הפליצה.​
איה?! גזים?! האישה מושלמת! שלמות מהלכת!
פרק 81- המבאסת:
נבו מנסה להתחמק מתפקיד ראשי בהצגת בית ספר. זעתר מתאהב באישה המושלמת, אך מגלה בה פגם קטן שהוא לא מסוגל לסבול.​
חבר'ה, אני גיליתי משהו. זוכרים את איתן יהושע, נועם מצפוף? זה נבו, זה ירין אורון. אומרים לנו שלא, אבל אם תורידו מאיתן את השיערות תראו שזה אותו בן אדם על אותו טייפקאסט.​

YossihNew

Well-known member
נוטוק- פרק 1- המפגש ששינה הכל: |רוח||תינוק| (שני, 21:30, קשת 12)
סדרת הדרמה החדשה של ערוץ 12 עומדת לטלטל אתכם. מאמינים בגלגול נשמות? ילד אחד ושני סיפורי חיים שמערערים את חיי משפחתו ואת חיי המשפחה שבה, לדבריו, חי.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
נוטוק- פרק 1: |רוח||תינוק| (שני, 21:30, קשת 12)
סדרת הדרמה החדשה של ערוץ 12 עומדת לטלטל אתכם. מאמינים בגלגול נשמות? ילד אחד ושני סיפורי חיים שמערערים את חיי משפחתו ואת חיי המשפחה שבה, לדבריו, חי.​
נקווה שיקרה כבר...

YossihNew

Well-known member
חזי ובניו: |מכונית| |בנות| |בנות| (ראשון-שלישי, 19:35- הוט בידור)

פרק 35- אלבי:

מתן מגדל ביצים מול ריקי, עומרי מנסה לפייס את אלי, רפאל נפתח בפניי אלי ומביא לה מתנה סנטימנטלית, רפאל עושה מהלך מפתיע במיוחד.

פרק 36- שבעה:
אלי מגיעה לנחם את עומרי, גולן מעלה הילוך עם אתי, רונה מותחת גבולות, אלי ועומרי מתקרבים והקלטת האחרונה של כרמלה חושפת אמת קשה.

פרק 37- חשבון סגור:
הדודות מודאגות, חזי ורפאל סוגרים חשבון, מיצי ואיתמר מתקרבים, מתן וריקי מתרחקים, מיצי וריקי מסתבכות ודריה נחשפת בפני אלי.​

YossihNew

Well-known member
חזי ובניו: |מכונית| |בנות| |בנות| (ראשון-שלישי, 19:35- הוט בידור)

פרק 35- אלבי:

מתן מגדל ביצים מול ריקי, עומרי מנסה לפייס את אלי, רפאל נפתח בפניי אלי ומביא לה מתנה סנטימנטלית, רפאל עושה מהלך מפתיע במיוחד.​
אני לא יודע לגבי הכוונות של רפאל. מתן מגדל ביצים זה מוזר.
פרק 36- שבעה:
אלי מגיעה לנחם את עומרי, גולן מעלה הילוך עם אתי, רונה מותחת גבולות, אלי ועומרי מתקרבים והקלטת האחרונה של כרמלה חושפת אמת קשה.​
אין רוחמה יותר? חבל. אני חושש מרונה, היא נראית לי זוממת על מתן, גולן חייב להרגיע את הילדים שלו לפני שהוא ואתי מעלים הילוך. ו... הסוד!
פרק 37- חשבון סגור:
הדודות מודאגות, חזי ורפאל סוגרים חשבון, מיצי ואיתמר מתקרבים, מתן וריקי מתרחקים, מיצי וריקי מסתבכות ודריה נחשפת בפני אלי.​
באמת שאלתי את עצמי איפה דריה נעלמה פתאום. מיצי ואיתמר- מצד אחד הוא נהדר (אבל הוא מפר חוק חשוב- לא תעצור את הסדרה להגיד את המובן מאליו, למשל שמיצי מדהימה ומושלמת), מצד שני- אתם רואים אותה הופכת לכלה של אתי? זה מסבך יותר מדי דברים. יוולד לה ילד ממנו- זה אחיין או נכד של אתי? איתמר יהיה גיס או בן של אתי? אתם מבינים?​

שיר m

Well-known member
הקלטת האחרונה של כרמלה חושפת אמת קשה
אני רק רוצה לציין שהם היו צריכים לעשות את זה יותר ברור, את העובדה שיש כמה קלטות.
הבנו את זה מתישהו, אבל עדיין. זה פרט חשוב שהלך לאיבוד.

YossihNew

Well-known member
אני רק רוצה לציין שהם היו צריכים לעשות את זה יותר ברור, את העובדה שיש כמה קלטות.
הבנו את זה מתישהו, אבל עדיין. זה פרט חשוב שהלך לאיבוד.
כן, הייתה תקופה שאני חשבתי שאלי עוצרת כל הזמן במקום לשמוע הכל. הקלטות היו אצל סוסו כל הזמן אגב?

אגב, את זוכרת שהתווכחנו אם הם אחים או לא? נכון. אני מחכה להתנצלות.

שיר m

Well-known member
הקלטות היו אצל סוסו כל הזמן אגב?
נראה ככה. ומוזר שלא הסבירו את זה. גם, כל כמה זמן היא מקבלת קלטת? זה מידע חשוב.

אגב, את זוכרת שהתווכחנו אם הם אחים או לא? נכון. אני מחכה להתנצלות.
אני עדיין חושבת שהיא יכולה להיות הבת של רפאל. חכה עד בוש.

YossihNew

Well-known member
אני עדיין חושבת שהיא יכולה להיות הבת של רפאל. חכה עד בוש.
נו, שיר, לא ככה מגיבים הורים שיודעים שהילדים שלהם אחים ועושים את זה!

(מה גם שאני לא הבנתי דבר אחד- עומרי אומר שהוא מאומץ, רפאל אימץ אותו? לא זוכר איך הוא פירט עליו)

YossihNew

Well-known member
בלאדי מורי 2- פרק 17- שקר נפלא: |לב| |אוטו| (ראשון, 21:00, YES TV DRAMA)
מורי מתלבטת איך לספר לדורי ובינתיים עושה הכל כדי לא להיות איתו לבד. דנה מתקרבת בצעדי ענק לעבר הגשמת החלום האמיתי.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
בלאדי מורי 2- פרק 17: |לב| |אוטו| (ראשון, 21:00, YES TV DRAMA)
מורי מתלבטת איך לספר לדורי ובינתיים עושה הכל כדי לא להיות איתו לבד. דנה מתקרבת בצעדי ענק לעבר הגשמת החלום האמיתי.​
אני חושב שצריך סצנה שיואל ודורי פוגשים את מורי ואז לומדים להתחלק. כן חבר'ה, תום אבני הוא לא הבוגדני בקשר הזה! לא רמזתי כלום לפינות דמויות בכלל בכלל.

למעלה