שקשוקה 7:(ראשון-שלישי, 15:30, כאן חינוכית)
פרק 127- חום גבוה:
משפחת יולי חולה. חן מתקשה לקבל את המחלה ומנסה לרפא את כולם. זוהר מתרפק על התקופה שאביאל היה ילד ומנסה לטפל בו בעזרת בובת גרב. יולי מחליטה שהכי רומנטי להיות חולים ביחד כשהיא מזמינה את דותן אליה הביתה.
פרק 128- איזה מזל:
אילת מספרת לרני שבהורוסקופ השבועי שלו חבר יתגלה כאויב. רני נלחץ ובעזרתה של אסתי מנסה למצוא את האויב לפני שיפגע בו ועל הדרך רב עם כל החברים. יולי משוכנעת שדותן והיא ייפרדו כי המזלות שלהם לא תואמים.
פרק 129- סכנה בכביש:
ילדי הכיתה מתנסים לראשונה בעבודה במשמרות הזהב ועם הסכנות בכביש שמשפיעות להם גם על החיים האישיים. בן מקנא ברני שהוא בתפקיד המפקד ומסרב להקשיב למה שהוא אומר לו. ליה סובלת מחרדת ביצוע מתפקיד המתאמת.
חזי ובניו:![]()
![]()
(ראשון-שלישי, 19:35- הוט בידור)
פרק 29:
אלי מתוודה בפניי חזי על סוד שהיא שמרה ממנו, חזי הרוס מהסוד ומתעמת עם הדודות. מיצי מתפלפת והאחיות יוצאת להחזיר לה את מה ששלה.
פרק 30:
האחיות מנסות לשמח את חזי לכבוד המכירה, חזי נפרד מהמוסך, עומרי מתעמת עם חיים ואלי מחליטה לעשות סוף לשקרים.
פרק 31:
האחיות מתעמתות עם האחים מושייב, ריקי נסחפת לגמרי אחרי נתי, מיצי מניעה תוכנית חדשה, ועומרי מעמיד את אלי בבחירה בלתי אפשרית.
אח, מורי. אהובה.בלאדי מורי 2- פרק 13:![]()
(ראשון, 21:00, YES TV DRAMA)
מורי הולכת ומשתכנעת שבנק הזרע זה הדבר הנכון. דנה הולכת ומתערערת.
נראה לי שהקדמת בשבוע. הסדרה תעלה ב-5/10. לי רשום שיש מאסטר שף באותו יום.אור ראשון - פרק 1: (ראשון, 21:30, ערוץ 12)
הסדרה תתמקד באומץ, הקרבה והצלת חיים, ותציג את סיפורם של אנשים ששינו את חייהם לנצח בעקבות הטבח ב-7 באוקטובר.
צודק חלקית, הפרק הראשון של הסדרה ישודר בקשת 12 ב-4 באוקטובר.נראה לי שהקדמת בשבוע. הסדרה תעלה ב-5/10. לי רשום שיש מאסטר שף באותו יום.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.