שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
שקשוקה 7: |כלב| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 117- חייזרים בשכונה:

אמא של רני בטוחה שחייזרים מטפלים בה, ובן ורני מחפשים סימנים לחייזרים בעולם. כל הסימנים מובילים למיצי והם יעשו הכל כדי להוכיח את התאוריה שלהם.

פרק 118- אפי מסכסכת:
אפי משכנעת את אסתי שליה מנסה לגנוב לה את תמוז ונותנת לה עצות שרק מחמירות את המצב. אדל רוצה לבלות עם יולי שפחות מעוניינת בחברתה. בן משכנע את אביאל לנצל את המצב לטובתו.

פרק 119- סערה מושלמת:
ביום חורף מפתיע, אביאל מחליט להיות חזאי וזוהר נאבק על הכנת החמין המושלם. ליה מתקשה להחליט מה תעשה כשתהיה גדולה כשכולם מסביבה מנסים לשכנע אותה שהעבודה שלהם היא הכי טובה שיש.

פרק 120- החבר הראשון של אפי:
דוד מתנהג באופן מפונק ודוקי מרגיש שזו אחריותו להחזיר אותו לדרך הישר. תום ואפי לא מצליחים להסתדר. האם בכל זאת יהפכו לזוג?​

YossihNew

Well-known member
שקשוקה 7: |כלב| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 117- חייזרים בשכונה:

אמא של רני בטוחה שחייזרים מטפלים בה, ובן ורני מחפשים סימנים לחייזרים בעולם. כל הסימנים מובילים למיצי והם יעשו הכל כדי להוכיח את התאוריה שלהם.​
שמעתי על הפרק, זה בטח צילומי סרט שרני עושה. וכולנו יודעים שמיצי חשוד. הוא גם נוכל וגם אני לא יכול עם שני מיצי בחיי. בואו נצמצם עלויות.

פרק 118- אפי מסכסכת:
אפי משכנעת את אסתי שליה מנסה לגנוב לה את תמוז ונותנת לה עצות שרק מחמירות את המצב. אדל רוצה לבלות עם יולי שפחות מעוניינת בחברתה. בן משכנע את אביאל לנצל את המצב לטובתו.​
אפי? באמת? לא מתאים לה. ואני רק חשבתי כמה אני אוהב את בנות משפחת בן שושן שהן די חמודות. לא רק רעות, גם עדן חמודה ביותר וגם בדמות אני מת עליה.

פרק 119- סערה מושלמת:
ביום חורף מפתיע, אביאל מחליט להיות חזאי וזוהר נאבק על הכנת החמין המושלם. ליה מתקשה להחליט מה תעשה כשתהיה גדולה כשכולם מסביבה מנסים לשכנע אותה שהעבודה שלהם היא הכי טובה שיש.​
ואז היא תהיה חזאית?

פרק 120- החבר הראשון של אפי:
דוד מתנהג באופן מפונק ודוקי מרגיש שזו אחריותו להחזיר אותו לדרך הישר. תום ואפי לא מצליחים להסתדר. האם בכל זאת יהפכו לזוג?​
דוד יכול להיות מפונק, תראו באיזו משפחה הוא גדל. ונמאס לי מכל הפעמים שהלל גזית מגיע ומתאהבות בו.

YossihNew

Well-known member
התנתקות- פרק 5- האהבה מתה: |הרצל| |דויד| (ראשון, 21:30, כאן 11)
פרק אחרון.
ההתנתקות מתחילה. מאיר לא מוכן להתפנות. אבינועם מציע לשילה לפנות את בית עציוני, אך שילה מסרב. מאיר מאבד את זה כשהחיילים פורצים לבית, ושילה נאלץ להתמודד עם המשימה הקשה בחייו.​

YossihNew

Well-known member
פרק אחרון.
ההתנתקות מתחילה. מאיר לא מוכן להתפנות. אבינועם מציע לשילה לפנות את בית עציוני, אך שילה מסרב. מאיר מאבד את זה כשהחיילים פורצים לבית, ושילה נאלץ להתמודד עם המשימה הקשה בחייו.​
היה קצר קצת.

בקושי הספקתי לסלוח לטל פריד על מתוקים ולראות כמה נועה יפה! אבל טל באמת שיחקה אחלה דמות. נקווה שבעונה הבאה הגרי תהיה יותר נורמלית. אגב שמעתי שנועה ונבו נפרדו!​

דיברגנט חדש

Well-known member
היה קצר קצת.

בקושי הספקתי לסלוח לטל פריד על מתוקים ולראות כמה נועה יפה! אבל טל באמת שיחקה אחלה דמות. נקווה שבעונה הבאה הגרי תהיה יותר נורמלית. אגב שמעתי שנועה ונבו נפרדו!​
באמת קצר, נדיר שיש סדרות פחות מ-6 פרקים.
אומנם כבר ניתקלתי בסדרות של 4 פרקים, אך זה לא נפוץ ובמיוחד לא בסדרות ישראליות.

דיברגנט חדש

Well-known member
פרק אחרון.
היה אתמול?
זה לא אמור להיות היום?

YossihNew

Well-known member
חזי ובניו: |מכונית| |בנות| |בנות| (ראשון-שלישי, 19:35- הוט בידור)

פרק 22- הגומל:

המשפחה מרוסקת מהשריפה. חזי מתחרפן על הדודות. אסי חושף בפניי אלי גילוי מפתיע על עומרי. עומרי עושה צעד דרמטי.

פרק 23- סוף העולם:
האחיות מנסות להציל את המוסך, אבל המצב גרוע משחשבו. אלי מגלה לחזי שעומרי הוא הבן של רפאל, ישראל מגיע עם בשורה רעה שמשנה הכל.

פרק 24- אמת אחת:
אלי חושפת את עומרי ומתעמתת איתו, המוסך ממשיך להסתבך כשישראל מגיע לאתי עם הצעה שתסבך הכל. עומרי עושה בחירה קשה.​

YossihNew

Well-known member
חזי ובניו: |מכונית| |בנות| |בנות| (ראשון-שלישי, 19:35- הוט בידור)

פרק 22- הגומל:

המשפחה מרוסקת מהשריפה. חזי מתחרפן על הדודות. אסי חושף בפניי אלי גילוי מפתיע על עומרי. עומרי עושה צעד דרמטי.​
אבל למה להתחרפן על הדודות? טוב, עומרי לא שרף אבל ידע על בטוח. אגב, סתם שאלה- בפרק הראשון עומרי אומר שאבא שלו אימץ אותו? אנשים כאילו מנסים למצוא היגיון...
פרק 23- סוף העולם:
האחיות מנסות להציל את המוסך, אבל המצב גרוע משחשבו. אלי מגלה לחזי שעומרי הוא הבן של רפאל, ישראל מגיע עם בשורה רעה שמשנה הכל.​
אתם רואים? טוב פי מאה מבעלת החלומות. אני לפחות מבין מי נגד מי.
פרק 24- אמת אחת:
אלי חושפת את עומרי ומתעמתת איתו, המוסך ממשיך להסתבך כשישראל מגיע לאתי עם הצעה שתסבך הכל. עומרי עושה בחירה קשה.​
אנשים בשם עומרי עושים בחירות קשות בגלל מיקה, נכון. בנוסף- ידעתם שהשחקן של ישראל (ההוא משבאבניקים) ולימור שהיא השראה גדולה בעיניי, הסתכלו לי בעמוד טיקטוק? בחורה חמודה לימור.​

למעלה